reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Oj, to już niedługo!:-)
Ależ musisz się cieszyć, co? :-) A na swoim to i sprząta się jakoś łatwiej... :-D
strasznie się cieszę, czekałam na to prawie 6 lat:szok::szok::szok::szok::szok: wprawdzie nie mam ani garnków ani firanek i zasłon, ba nawet na karnisze już nie starczyło ale jakoś mi to nie przeszkadza:baffled::baffled::baffled: kupię tylko jakiś gar na zupę i jakoś będzie:tak::tak::tak:

strasznie się cieszę, czekałam na to prawie 6 lat:szok::szok::szok::szok::szok: wprawdzie nie mam ani garnków ani firanek i zasłon, ba nawet na karnisze już nie starczyło ale jakoś mi to nie przeszkadza:baffled::baffled::baffled: kupię tylko jakiś gar na zupę i jakoś będzie:tak::tak::tak:
jajesem chyba niedoinformowana... to Ty mieszksz teraz z rodzicami? że mówisz że nic nie masz?:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie iem albo mi to gdzies umknęło albo nie mówiłaś....:sorry2:

nie martw sie lepiej bez garnków niz wogole bez kuchni:baffled: a ja mam w sumie tylko 1 wielki 5 l gar + jeden w ktorym gotuje zieniaki, zupe, jeden który jest troszke mniejszy i wczoraj go spaliłam, czyli juz gonie mam, i jeden mały rondelek+jedna patelnia czyli tez nei za duzo, o talerzach nie mówiac-bo mamy tylko 3 duże 2 małę, każdy z innej parafii bo jakos strasznei u jas "znikały" talerze jak pracowałam i m musial zmywac:dry:

Na szczescie dostane od babci komplet taerzy i jakies tam jeszcze szklanki, moze jakis garnek od niej wysepie też:sorry2:

najgorsza ta kuchnia:dry: i remont wogole tego mieszkania:dry: skąd na to pieniadze:dry: bo garnki to jeszcze nie taki majatek:sorry2:

Pewnie, że tak :tak: Wszystko sobie z czasem dokupisz, najważniejsze, że będziesz kupowała do SWOJEGO domu! :tak::tak::tak:

agunia to ty rób parapetówe zapraszaj nas i karzda coś przywiezie i nim się obeirzysz wszystko będziesz miała:-D:-D

garnki są drogie:tak::tak::tak: takie lepsze, porządne i na lata to sporo kosztują niestety, dlatego będę kupować po jednym:baffled::baffled::baffled::baffled:
medeuska tak mieszkam z rodzicami już 6 lat (w czerwcu minie) i chcę się jak najszybciej wyprowadzić bo zwariuję :szok::szok::szok::szok::szok: u siebie odżyję i kontakty z m się poprawią:tak::tak::tak:

reklama
meduska weź sobie gary philipiaka na raty to się przekonasz czy to nie majątek:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
haha mi tam wystarcza zwykłe gary z auchana zestaw za 50zł:-D

z moimi zdolnosciami do spalania:-D:-D:-D

chyba że te są jakies specjalne z czujnikiem tempreatury ze automatycznei zdmu****ą ogień to moge zainwestowac:szok::-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry