Oj, to już niedługo!:-)ja to bym poszła nawet dzisiajale tak poważnie: 29-go maja montują mi meble kuchenne i jak m ułoży panele w salonie to zmykam na swoje
![]()
Ależ musisz się cieszyć, co? :-) A na swoim to i sprząta się jakoś łatwiej...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj, to już niedługo!:-)ja to bym poszła nawet dzisiajale tak poważnie: 29-go maja montują mi meble kuchenne i jak m ułoży panele w salonie to zmykam na swoje
![]()
strasznie się cieszę, czekałam na to prawie 6 latOj, to już niedługo!:-)
Ależ musisz się cieszyć, co? :-) A na swoim to i sprząta się jakoś łatwiej...![]()
jajesem chyba niedoinformowana... to Ty mieszksz teraz z rodzicami? że mówisz że nic nie masz?strasznie się cieszę, czekałam na to prawie 6 latwprawdzie nie mam ani garnków ani firanek i zasłon, ba nawet na karnisze już nie starczyło ale jakoś mi to nie przeszkadza
kupię tylko jakiś gar na zupę i jakoś będzie
![]()
Pewnie, że takstrasznie się cieszę, czekałam na to prawie 6 latwprawdzie nie mam ani garnków ani firanek i zasłon, ba nawet na karnisze już nie starczyło ale jakoś mi to nie przeszkadza
![]()
agunia to ty rób parapetówe zapraszaj nas i karzda coś przywiezie i nim się obeirzysz wszystko będziesz miałastrasznie się cieszę, czekałam na to prawie 6 latwprawdzie nie mam ani garnków ani firanek i zasłon, ba nawet na karnisze już nie starczyło ale jakoś mi to nie przeszkadza
![]()
No właśnie!agunia to ty rób parapetówe zapraszaj nas i karzda coś przywiezie i nim się obeirzysz wszystko będziesz miała![]()
myszunia ale mnie połechtałoNo właśnie!
Malinka, ty genialna jesteś! :-):-):-):-)
haha mi tam wystarcza zwykłe gary z auchana zestaw za 50złmeduska weź sobie gary philipiaka na raty to się przekonasz czy to nie majątek![]()