reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam po spacerku
Mlode juz w lozeczakch i Wiktoria chyba juz spi:tak::tak::tak:Od ponad godziny mi marudzila ze chce spac i spac:szok:Klaudia sie wierci i kreci ale pewnie tez niedlugo usnie:-)A Mlody u siebie
Pod wieczor musze skoczyc na zakupki bo kompletnie nic nie mam na jutrzejsza imprezke dzieciakow:no:

WIKTORIA
Wspolczuje Tobie tego bolu:no::no::no:Oby szybciutko minelo

A Ty MEDEUSKA naprawde sie oszczedzaj:tak:

reklama
hej dziewczyny :) mozna dolaczyc? ja tez siedze w domu juz ponad 8 miesiecy i bede siedziala w domku jeszcze do pazdziernika bo od pazdziernika zaczynam studia :)
pewnie, że można:tak::tak::tak:zapraszamy;-)
pytam dzisiaj adama przed wyjściem do szkoły czyli koło 12 co on taki smutny?????a moje dziecię mamek bo mi najłatwiej być optymistą w piątek po lekcjach.......ja no masz rację adacho......a on to tak jak tobie mamuś wieczorem jak my już śpimy:-D:-D:szok::szok::-D:-Dno kurcze ma rację:tak::tak::cool2::cool2:
malinka Ty masz super dzieci, ich teksty mnie poawalają:-D:-D:-D:-D:-D:-Dod razu humor się poprawia

julka rozmawia z babcią przez telefon na głośniku więc słyszę
babcia -halo juleńko
julka -hej bunia
b-co u ciebie
j-stara bieda
b-bieda???
j-no tak się mówi na odwal:szok:
b-a poza tym???
j-no nie bardzo mam czas gadać.....
b-czemu????
j-ma być szczerze????
b-no tak !!!!
j-bo dzwonisz jak charli i lola leci jak zaraz będzie czerwony traktorek jak mam dwój czas na tv!!!!!!!!!
b-oj julka julka..........
j-no co julka julka????
b-to wcale nie będe do ciebie dzwoniła jak tyś taka!!!!
j- ty tu bunia nie kombinuj dzwoń tylko wpasuj się w mój grafik......
:-D:-D:-Dno wyje :-D:-D:-D

dowikla to wyciągaj łapki już daje:tak::tak:
witamy nową mamusie na pokładzie naszego szalonego stateczku:happy2::happy2:
a teksty moich dzieci no mnie bawią ale moja mama z lekka się obraziła:-D:szok::szok::-Dno co ja mogę za nich oni tak mają matka gada jak potłuczona to i im się udziela:-D:-D:-D

reklama
dziewczyny ja dziś z Wami nie popiszę .Wybaczcie .
Muszę przetrawić Kubusiowy temat.
Muszę wywrócić życie do góry nogami ,poukładać na nowo.Dopasować wiele szczegółow.
On jest taki jak inne dzieci tylko ma inne spojrzenie na świat.Trzeba wyciągnąć z tego pozytywy,przerobić pewne zachowania,spojrzeć na świat jego oczami ,zejść do sfery jego rozumowania.
Poznać jego wewnętrzne potrzeby od innej strony i będzie dobrze.
:tak::tak::-)
pozdrawiam.
Mam dużo do przemyślenia.

Do góry