reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

Agusia no to faktycznie sporą sobie przerwę zrobiła...:tak: 4x120ml, to nieźle- Lena od b. dawna nie wcisnęła w siebie naraz tyle , max 100ml.

reklama
mamusia mój Alan też żadnej herbatki nie chce pić próbowałam nawet dosłodzić glukozą i też nie chce wypycha smoczek językiem a to co mu wleci to zaraz wypluje :szok: on lubi tylko mleczko :-D a najgorsze jest to że jak się karmi modyfikowanym to dziecko powinno troszkę herbatki lub wody z glukozą się napić :sorry2: a on nie chce a poźniej ma problem z kupą bo jest za sucha i ciężko mu się robi musi się nawykręcać ponaprężać a ile stękania przy tym ....:-:)wściekła/y:
mój Ali też mało je od północy do teraz 640ml ( 8 karmień )+10ml herbaty ( tyle mi się udało mu wcisnąć później był płacz i wypychanie smoczka ):baffled: jeszcze obudzi się o 23 lub24 na karmienie to zje maks 90ml w co wątpie :-(
Nik-a dobrze że mała je już więcej :tak:Brawo dla Michałka ;-):-)

Ada wciągnęła 150 ml po kąpieli i od 20 śpi moja kruszynka. Zobaczymy czy dziś znów sobie pośpimy :-)

EVE jak twoja Ada dużo je naraz:tak:mój Alan to maks 90ml czasami 100ml na jeden posiłek :oo: dziś przed kapielą zjadł 80ml i po kąpieli 60ml :tak:i też teraz spi jak zabity od 20.15 nawet dziś nie było walki ze smokiem bo ostatnio jak go kłade do łózeczka po kąpieli i butli to specjalnie wypluwa smoczek żebym podeszła jak odchodzę to znów wypluwa i płacze i tak z pół godziny walczy żeby wziąść go na ręce :dry:
Agusia Patrycja jak teraz wstanie po takiej przerwie to chyba z 200ml naraz zje :)

Avanti 640ml to nie jest zle moim zdaniem u nas nadal tylko 375ml.
Pol godziny temu sie darl herbatki nie chcial smoka tez nie mysle sobie jadl 2h temu moze glodny,zrobilam mleko a on nie chce jesc:wściekła/y:

Dobrze macie ze dzieciaczki wasze chodza tak wczesnie spac bo moj to o 22 i to nie zabardzo chce a o 6(tak jak dzis)gotowy do "zabawy":baffled:

avanti Patryca też robi takie numery z smoczkiem, mi się wydaje że ona celowo go wypluwa :-D tylko żebym podeszła. Dzisiaj przysunę jej łóżeczko do naszego łóżka i będę ją trzymać za rączkę może to coś da :-D. Patrycja się obudziła po 7 godzinach nie jedzenia (spała w tym 3 godziny) he he myślałam że smoczka zje :-D, Ona chyba się przygotuje do jutrzejszych Chrzcin :-) chce by wyspana dla gości, oj a jest ich sporo 39 dorosłych+3 dzieciaczki (miesiąc po miesiącu ;-) z 24 stycznia Alenek, 27 luty Madzia i Patuś 24 marzec :-)) fajie to będzie wyglądało trzy maluszki ;-) ale Madzia jest sposród nich największa, bo Alanek to wcześniaczek. Jak na razie to Alanka chyba lubi bo już się 3 razy widzieli a z Madzią jeszcze ani razu hehe :-D. Alan i Madzia to moi kuzyni więcdla Patrycji to ciocia i wujek :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też wątpię żeby Jaś przez miesiąc dobił do 7400...
Chociaż już waży 6100 (skończone 2 m-ce)...:tak: ale i tak wątpię...:happy:

mordoklejka - my też tylko na piersi. madzik też ;-)

Jaś się też jeszcze nie odwraca z brzuszka na plecy... ale może niedługo... ;)))

Do góry