hip hip hura mały dziś rano walnął kupkę.
Ale się cieszę to wychodzi że na sztucznym robi co dwa dni narazie to teraz wypadałoby na niedzielę rano

DZIŚ COS NIE MAM HUMORU GŁOWA MNIE BOLI I ZATOKI już wziełam ibuprom zatoki mam nadzieję że mi pomoże do tego jutro na pogrzeb umarł dziadek mojego mężą super dzidziuś był :-(
Mały zostanie i młodsza córka z mamą a starsza idzie z nami zobaczymy jak to będzie ja napewno zaś na telefonie będę wisiała.
Chole..... wysypka nadal się u nas utrzymuje kurcze takbym chciała żeby to nie była alergia spodkałam znajomą w aptece i zobaczyłam że też kupuje mleko bebilon pepit a mały od niej ma już 1 rok i 3 miesiące tylko ona już na 2 jest i zapytałam tak z ciekawości jak tam czemu pije to mleko jej mały ma alergię właśnie na białko i jest przewalone ona musi jeść po kryjomu bo on dużo żeczy nie może ani serków ani jajek itp ....
.... przerąbane właśnie zdałam sobie sprawę że to nic dobrego ta alergia i jak ja wytłumaczę dziewczynka że mają nie jeść przy Oliwierze jak on serio będzie chory.
ale mam doła
aha podliczając wczorajsze picie mleko tj 600 ml .
czy wasze dzieci też nie chcą pić herbatki bo mój to mi aż językiem wypycha hmmm nie smakuje mu czy co .
Daję mu hipp ułatwiająca trawienie i hipp rumiankową.
Nic będę musiała zaraz mleko zrobic jak nie chce herbatki.
Teraz leży na macie i sobie gaworzy ale mój to jeszcze się nie przekręca na brzuszek
nic idę robić obiadek naraziesko