reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Kobito, ja jestem strasznie latwa ( hihihi), gdybym myslala cokolwiek negatywnego o Tobie, to juz bys wiedziala. Nie owijam w bawelne, nie boje sie mowic na glos/pisac co mysle. Chyba zauwazylas, ze z jakiegos niewiadomego powodu Cie ciagle lubie, hihihi. Bronie sie przed tym ale nie daje rady :-);-)

nie broń się - to nic nie da;-) a powód - wrodzona skromność nie pozwala mi na więcej samozachwytu:-D:-D:-D

zauważyłam, że się nie boisz mówić/pisać i bardzo to sobie cenię:tak:

po drugie - uwielbiasz te same osoby z BB co ja więc - mówi samo przez się:-)

jeszcze o mnie.. prosze ale szczerze..

Nosh i w co ja sie wkopalam :-D Powiem Wam, ze o laskach kotrych nie lubie mam najwiecej. Tych ktore lubie mam zazwyczaj krotko. O Tobie tez mam niestety malo : "Slodziak, raczej nie robi duzo bledow ort ( :-D jak szczerze to szczerze- mam jazde na tym punkcie/ ale sama tez czasem strzelam mega byki *). Luzik"

* ostatnio do mojej mamy na skypie walnelam "KtUry", moja mama sie pyta " ej przeciez Ty juz jestes analfabetka wtorna, moze wroc do polskiej podstawowki na miesiac czy dwa", hihihi. No wlasnie, bo tak mam przez matke!!!

Ostatnia edycja:
ja nie robię - ćwiczę pamięć w pracy i licze na pierwsze wrażenie:tak:

Elfiku najdroższy - jak Ty sie czujesz?
a - ja też pieczarkowa z makaronem:-p

dzieki andziu za pamiec :)
objawy anginy juz mijają, choc została mi jeszcze wieksza połowa antybiotyku do połknięcia, troche mnie ta choroba osłabiła, duże leże i odpoczywam
zaczely mi sie tez pewne objawy ciązowe obok lekkiego ciągnięcia po lewej stronie brzucha, mam bardzo bolesne sutka, i niestety mam juz od 2 dni mdłosci

Nosh i w co ja sie wkopalam :-D Powiem Wam, ze o laskach kotrych nie lubie mam najwiecej. Tych ktore lubie mam zazwyczaj krotko. O Tobie tez mam niestety malo : "Slodziak, raczej nie robi duzo bledow ort ( :-D jak szczerze to szczerze- mam jazde na tym punkcie). Luzik
hahaha - jak Ty znosisz to, że ja jak piszę to za długo trzymam "alt" i mi np. wychodzi żę zamiast że;-)
objawy anginy juz mijają, choc została mi jeszcze wieksza połowa antybiotyku do połknięcia, troche mnie ta choroba osłabiła, duże leże i odpoczywam
zaczely mi sie tez pewne objawy ciązowe obok lekkiego ciągnięcia po lewej stronie brzucha, mam bardzo bolesne sutka, i niestety mam juz od 2 dni mdłosci
Dobrze, że masz mdłości - będzie inteligentne dziecko:tak:

reklama

kochana...a rzygaj na zdrowie :) sama wiesz że w ciąży to dobry objaw :):-)

cieszę się że już dochodzisz do siebie

Do góry