.
Córcia przezywa bardzo całą ciąze i jest bardzo ciekawa wszystkiego. Przyjęłam strategie żeby jej wszystko tłumaczyć od samego poczatku wtajemniczyłam ją w ciąże i czyta dużo o tym. Mam nadzieje, że przez to nie poczuje sie odrzucona o nie bedzie zazdrosna za bardzo.
Pozdrawiam wszystkie mamusie!
Fajnie tak wtajemniczac corke:-),moj syn tez wie,ze mamusia ma w brzuszku dzidziusia.Rozplynelam sie jak ostatnio glaskalam brzusio,a on przytulil sie do niego i powiedzial hey dzidziusu :-)
nie denerwujcie się, bo zły nastrój udziela się maleństwu.
A wiecie co dziś zauważyłam przy kąpieli? Rozstępy na zewnętrznej części ud- takie cienkie czerwonea smaruję się oliwką dla ciężarnych przeciw rozstępom- tak sobie myślę, że ona to jest dobra, ale na muchy!
Słyszałam że gerber ma coś dobrego przeciw rozstępom-wiecie co to?
Dobra rada z tym niedenerwowaniem sie,ale czasem nieidzie

Tym bardziej,ze teraz odczowamy podwujnie;-)
Co do jakis cudow przeciw roztepow w nic niewierze,nawet w smarowanie brzuszka w ciazy.Ile ja oliwki na siebie przez ten czas wsmarowalam,glowa mala

Dziewczyny a ja załapałam doła. Pokłóciłam się z M i wogóle mnie wszystko wkurza. Mam nadzieję, że te nerwy szybko miną, żeby dzidziuś nie musiał się męczyć z humorami mamy.
Poza tym czujemy sie coraz lepiej i mam wrażenie, że mdłości są coraz mniejsze i chwilowe.
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego weekendu
Trzymaj sie kochana po burzy jest zawsze slonce,u nas tez jakos ostatnio czesciej nerwowo

Witam rowniez nowe listopadowki,coraz razniej tu u nas.Zaniedlugo nienadarze z ta lektura