reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Kochana co to za teoria? Mdłości nie są oznaką tego,że zarodek dobrze się rozwija! Ja prawie w ogóle nie miałam mdłości a ciąża była wręcz książkowa! Po prostu niektóre kobiety mają szczęście i brak mdłości, inne tego szczęścia nie mają!

bo tak jedna dziewczyna z forum jest w ciąży i ma mdłości i powiedziała o tym swojemu ginowi o tym a on powiedział że musi to przetrwać i dobrze że je ma bo to jest oznaka że zarodek dobrze sie rozwija i dlatego teraz się boje:-(ale wiem że właśnie jest tak że nie muszą być a zdrowa ciąża i dzidzia:tak:bo ja przy pierwszej ciąży miałam od 2 do ok 5 miesiaca wymioty i to mocne dlatego teraz jest dla mnie dziwne uczucie że tak się dobrze czuje:sorry2:

reklama
Witam! dziś w lepszym humorze...

AndziaS mam do ciebie jeszcze jedno pyt. odnosnie duphastonu pisałaś że miałaś bóle piersi a bolały cię też sutki?

ja nadal czytam zaległości - Martynko pytałaś o sutki na duphastonie - bolały jak cholera:tak:

No i mamy zbiorową histerię ortograficzną na BB:-D:-D:-D

O matko! Kaprycha zniknęła po moim poście o lesbijce! Ale tak na usprawiedliwienie siebie dodałam,że to mi do ciebie nie pasuje!

hmmm nie wiedziałam ze tak to sie ma :))) w takim razie mam nadzieje ze te mdłosci to z powodu ciązy a nie antybiotyków ;)

kobietki interesowałyscie moze becikowym co i jak i kiedy trzeba zalatwic?

Teraz chyba jeszcze nic nowego nie wymyślili? Najważniejsze,że jesteś pod opieką lekarza i możesz to udowodnić. Całą resztę załatwia się chyba dopiero po porodzie. Ale najlepiej zapytaj swojego lekarza, on powinien się interesować tematem.

właśnie doczytałam o makijażu kAROLI - ładnie wygląda - tylko drogi:no:

Haniu - ale masz wysoką tę prolaktynę - trudno - źle się będziesz czuła po bromku ale dasz radę dla fasolki - trzymam kciuki:sorry2:
To ty dopiero tam jesteś?:szok::szok::szok:

reklama
Tyyy one to jakies chyba dyktatorki.. uwaga wale literówki.. bo zaczyna działać piwko.. w każdym razie zawsze po czwartym mi było fajnie a teraz już dwa starczą..

Oj znam to! Mnie tak ciąża i okres karmienia zmieniły. W sumie nie piłam 24 miesiące. I jak odstawiłam od cyca to się połowa piwa zgrzałam!:-D:-D:-D

bo tak jedna dziewczyna z forum jest w ciąży i ma mdłości i powiedziała o tym swojemu ginowi o tym a on powiedział że musi to przetrwać i dobrze że je ma bo to jest oznaka że zarodek dobrze sie rozwija i dlatego teraz się boje:-(ale wiem że właśnie jest tak że nie muszą być a zdrowa ciąża i dzidzia:tak:bo ja przy pierwszej ciąży miałam od 2 do ok 5 miesiaca wymioty i to mocne dlatego teraz jest dla mnie dziwne uczucie że tak się dobrze czuje:sorry2:

Ciesz się,że nie masz mdłości. Dziwny ten lekarz, przecież mdłości i wymioty nie są regułą. Co więcej- przy mocnych wymiotach można nawet wylądować w szpitalu, więc jak dla mnie teoria do bani. Moja córcia jest najlepszym dowodem na to,że ta teoria to jakaś bzdura!

Do góry