reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A Oliwka dzis pierwszy raz jadła orzeszki ziemne :tak::tak::tak::tak:
wczesniej jakoś jej nie dawałam bo bałam sie że się zadławi.dziś dojrzała że tatuś je więc ona sie uparła że też chce,i wzięła spróbowała i tak jej posmakowały że szok.i swietnie sobie daje radę z ich gryzieniem,aż sie zdziwiłam.tyle ich zjadła że szok.musiałam je już schować :tak::tak::tak::tak:
No to GRATULACJE dla Oliwki
to ja mam dla was kawał i dla ciebie agnes:-DWarszawa Warszawa.
Korek na Jerozolimskich, do jednego kierowcy odzywa się drugi:
- słuchaj, porwali prezydenta Kaczyńskiego, żądają 100 mln złotych, bo
inaczej obleją go benzyną i podpalą, robimy właśnie zbiórkę...
- Tak? A po ile dają inni kierowcy?
- No tak po 2 - 3 litry...

Warszawa Warszawa.
Warszawa Warszawa.
Warszawa Warszawa.
Pasażer taksówki klepnął kierowcę żeby się o coś zapytać.
Tamten jak oparzony podskakuje pod sufit i traci panowanie nad samochodem.
- Co pan taki nerwowy - pyta pasażer?
- Przez 25 lat byłem kierowcą karawanu...
:-D:-D:-D:-D:-D
matosia może bys powklejała jakieś fotki swoje i swojej rodzinki co?byłoby miło :tak::tak::tak::tak::tak:
O tak pochwal sie odzinką no i masz tyle lat co ja:cool2:
- Panie doktorze, moj "mały" nie chce stać!
Lekarz obmacał członek pacjenta: - No i stoi ! Czego pan chce?
- Wytrysku!
- Jest i wytrysk! Nie potrzebnie mi pan zawraca głowę. Wszystko z panem w porządku...
- No to jeszcze buzi na pożegnanie !

List dziewczynek z kolonii:
" Droga mamo! Bawimy się jak damy.
...A jak nie damy to się nie bawimy."

Mamusiu, jezdem w ciąży.
- Bój się Boga! Dwa miesiące przed maturą, a ty mówisz "jezdem"

Przychodzi chłopak do szkoły i mówi do swoich kolegów:
- Byłem u dziewczyny...
- I co, i co???
- Waliłem caaaaaałą noc!!
- Łooo!!!!!!
- ...i nikt nie otworzył...

Żona do męża:
- Kochanie, rżniesz mnie jak zwyklą dziwkę. Powiedziałbyś chociaż ze 2
słówka...
- Wyżej dupe!

Pózny wieczór. Zona otwiera drzwi do domu. Znudzony maz przed telewizorem pyta:
-Gdzie bylas?!
-Na cmentarzu. Tam przynajmniej mnie strach przelecial, bo w domu nie ma kto.

no to tak co by humor był przed snem dziewczynki:-D:-D
Ja przeczytałam teraz ale sie od samego rana uśmiałam:-D
i jeszcze jeden no wyje
Policjant pyta staruszke:
* Wiek?
* 86 lat
* Czy moglaby pani opowiedziec swoimi slowami, co tu sie wlasciwie wydarzylo?
* Siedzialam na lawce na tarasie przed domem, podziwiajac cieply wiosenny wieczór, kiedy przyszedl ten mlodzieniec i usiadl obok mnie.
* Znala go pani?
* Nie, ale byl przyjaznie nastawiony.
* Co stalo sie po tym, jak usiadl obok pani?
* Zaczal pocierac moje udo.
* Czy powstrzymala go pani?
* Nie.
* Dlaczego?
* Bo odczuwalam przyjemnosc. Nikt nie robil tego od czasu, kiedy mój maz odszedl z tego swiata 30 lat temu.
* Co stalo sie potem?
* Zaczal piescic moje piersi.
* Czy próbowala go pani powstrzymac?
* Nie.
* Dlaczego?
* Mój Boze, dlaczego? Bylo mi tak dobrze, czulam ze naprawde zyje. Od lat tak sie nie czulam!
* Co stalo sie pózniej?
* Cóz, rozpalil mnie do czerwonosci, wiec rozlozylam nogi i zawolalam: "Bierz mnie, chlopcze, bierz mnie!"
* I co? Zrobil to?
* Nie, do diabla! Zawolal "Prima Aprilis!" I wtedy zastrzelilam skurwiela!
No to sie nie dziwie że go zastrzeliła:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Gdzie sie wszystkie podziewacie:confused:Moje dziewczynki chyba nie zamierzaja spac:no:Wicia zeszła z wyrka i zaklada kapcie a Klaudia sie kula
Wstawiam Wam focie mojej trojcy na silowni
Śliczne dzieciaczki i widać że zadowolone:tak:

reklama
wszystkie śpiochy jeszcze śpią :tak::tak::tak::tak::tak::tak: wstawać wstawać,koniec błogiego lenistwa :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Witam sie i ja Agnes ja już nie spie.Unas nocka dobra wyspałam sie dzieci już nakarmione i sie bawią a Martynka już mnie prosi żeby iść do babci włączyc jej bajki bo babcia poszła do sklepu pogoda też nieciekawa:no:a ząbek troche przestał bolec tylko w jednym miejscu mnie boli i nie wiem czemu.
Agnes na pytanie czemu mnie boli odpowiem tak.Dentystka robiła mi 2 zeby jedynki górnie jedną zabląbowała a do drugiej dała lekarstwo i własnie ten z tym lekarstwem boli ja myśle że jak mi wierciła w nim to trafiła na nerwa i to on tak bolał bo chwilami wydawało sie że boląwszystkie zeby.W piątek ide to mi go zabląbuje no a wierciła mi go dobre pół godziny :szok:

pół godziny wierciła Ci w jedynce? :szok::szok::szok::szok::szok::szok: to gdzie ona chciałą sie dowiercić ?????:no::no::no::no: chyba kobieta troche przesadziła :tak::tak::tak:
mam nadzieję że szybko przestanie Cie bolec

No tak bo jedną jedynke szybko zrobiła jeszcze jej 2 razy telefon dzwonił jacys pacjęci a jak zaczeła mi drugą wiercic no to sie dowierciła co teraz boli nie wiem czy wsrodku zęba nie było już nie bo mówiła mi ze mam 3 ubytki:szok:

Jestem i ja :-)

Od rana uśmiałam sie z dowcipów :-D Od razu mi sie humor poprawił.

U nas pogoda taka sobie. Niby nie pada, ale wieje silny wiatr i są ciężkie chmury. No nic, do sklepu tak czy siak trzeba iść.

Będę do was zaglądać :tak:

reklama
halo halooo:-)
Ja wyspana, wykąpana, m poszedł po bułeczki na sniadanie, mielismy fajna nockę i fajny poranek też, bo go obudziłam:sorry2::tak::tak:

a dzisiaj m jedzie pomagac mamie znoq w świerklanach potem, ja nie wiem czy pojade, bo jej nie lubie...:sorry2: ale on mnie tak prosi..:dry::dry: nie widziałam jej pól roku i dobrze mi z tym:sorry2::sorry2::sorry2: a ona mu podobno narzekała że mniejeszcze z brzuchem nie widziała:sorry2::sorry2: a ja mam ją gdzieś:sorry2::sorry2:
A po Patryka jedziemy dopiero popołudniu wiec mamy jescze troche spokoju, wyjątkowo, fajnie ze chcial tam dłuzej zostac ja mam przynajmniej wiecej spokoju:tak::tak:

Poznał tam jakieś laski:-D DLatego wogóle chciał jechac, bo nrmalnei to zawsze bek, że on nie jedzie do mamy:-D:-D

Do góry