reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Okej, dodala sie nowa, pokombinowalam i jakos sie udalo:)

Milley, dzieki za odpowiedz, myslalam ze trzeba miec pelny pecherz, w liscie ktry mi przyslali jest napisane zeby nie byl pusty, wiec mylalam ze tez trzeba pic i pic:)

reklama
hej dziewczyny :-) jak tam weekend się zaczyna? u mnei całkiem przyjemnie, choć w warszawie pada :(

co do usg połówkowego to wybieram się pod koniec czerwca dopiero, tak ok 18/19 tygodnia, myślę, że to będzie najrozsądniesze.

zastanawiam się czy przypadkiem nie robić ego w 3d jednak...

a ja z kolei mialam dzis straszne sny, az mąż mnie wkońcu obudził :no: i dziś chyba przez to humor mam nieciekawy :-(smutno mi :-(

hejka nie bylo mnie pare dni wrocilam do pracy a do tego mielismy gosci i nie bylo kiedy:-p dzisiaj mam piekna pogode i bylismy na wycieczce w safarii ;-)
zawsze sie dziwilam ze kobitki w ciazy maja zatwardzenia a ja nie i teraz wykrakalam i mnie to dotknelo :sorry2:jechac na wycieczke super ale z takimi problemami i bolem glowy to zadna przyjemnosc:baffled: mam nadzieje ze wam weekend lepiej mija:-) pozdrowionka

u mnie z kolei..moja sobota jeszcze niedobiegla konca,a szkoda bo bym sie juz z checia polozyla i poogladala cos...u mnie jak moj M siedzi w domu bo balagan na czterech kolkach..i tak chodze i sprzatam..to na zakupy..i znow sprzatam i gotuje..i to wszytsko konca niema:(((ehh..ide sie chyba wykapac:)))

Ostatnia edycja:
ale mnie wystraszyłyście z tym stanem zapalnym czy grzybkiem:-(
Bo jak byłam 2 tyg. temu u gina, to po badaniu cytologicznym i ginekologicznym zauważył stan zapalny, przepisał mi 3 globulki nazwa na P..... (nie pamiętam) i pomogło, ale po paru dniach znów mam dużo śluzu w kolorze budyniu waniliowego, więc pewnie nawrót zapalenia:-( wizytę mam dopiero 28 maja i nie wiem co mam zrobić? Cyba pójdę gdzieś do lekarza, bo ten mój to z Wrocławia przyjeżdża i nie co dzień jest w przychodni:-( Może któraś z Was zna globulki o nazwie na P........?

Dzięki za poradyu z kremami na rozstepy:-)

Moje Drogie, ja za Wami nie nadążam na co dzień a co dopiero będzie jak za tydzień wrócę...:szok: Znikam na tydzień bo na urlop do Portugalii się wybieramy więc rozpoczynam odwyk internetowy ;-)
Tyle wieści, no i coraz więcej nas.. No właśnie - witam serdecznie kolejne ujawnione i gratuluje kolejnych pomyślnych wiadomości i rezultatów badań :-)
Trzymajcie się cieplutko i nie martwcie na zapas.
To trzymam kciuki za udany i spokojny urlop. będziesz miała trochę do czytania jak wrócisz.
OLICA gratuluje wyników usg tak trzymaj!!!!
natalunia czemu masz na suwaku 13 tydzień?
weri ty zatwardzenie, a ja dowiedziałam się co to jest zgaga. Mój mąż miał często z tym problem mówił, że go pali. Ja dopiero zrozumiałam co to jest jak mi się przytrafiło. Narazie tylko raz i wcale nie czekam na drugi

Laseczki powiedzcie mi co mam zrobić. Ostatnio dużo jeżdżę z dziadkami po szpitalach, babcia teraz leży, a dziadek ma zapalenie pęcherza i siedziałam dzisiaj w szpitalu od 12 do 19 i nie wiem czy mi to szkodzi. Mój mąż wprawdzie za granicą, ale na mnie dzisiaj delikatnie nakrzyczał, że nie mogę tyle przesiadywać w szpitalu bo tam są wszystkie choroby. To znaczy że nie powinnam jeździć po szpitalach????

reklama
Etna jo jestem teraz w 13 tc ;-) a w 17 będę podczas kolejnego badania ;-)

Byłam dzisiaj na grillu. Tak mnie zmęczył ten wyjazd, że szok...

Do góry