reklama
laparada
Fanka BB :)
hej dziewczyny :-) jak tam weekend się zaczyna? u mnei całkiem przyjemnie, choć w warszawie pada 
co do usg połówkowego to wybieram się pod koniec czerwca dopiero, tak ok 18/19 tygodnia, myślę, że to będzie najrozsądniesze.
zastanawiam się czy przypadkiem nie robić ego w 3d jednak...
co do usg połówkowego to wybieram się pod koniec czerwca dopiero, tak ok 18/19 tygodnia, myślę, że to będzie najrozsądniesze.
zastanawiam się czy przypadkiem nie robić ego w 3d jednak...
laparada
głowa mnie dzisiaj boli 
strasznieee
strasznieee
weri
hejka nie bylo mnie pare dni wrocilam do pracy a do tego mielismy gosci i nie bylo kiedy
dzisiaj mam piekna pogode i bylismy na wycieczce w safarii ;-)
zawsze sie dziwilam ze kobitki w ciazy maja zatwardzenia a ja nie i teraz wykrakalam i mnie to dotknelo
jechac na wycieczke super ale z takimi problemami i bolem glowy to zadna przyjemnosc
mam nadzieje ze wam weekend lepiej mija:-) pozdrowionka

zawsze sie dziwilam ze kobitki w ciazy maja zatwardzenia a ja nie i teraz wykrakalam i mnie to dotknelo

Ostatnia edycja:
madziek
listopadówka 2009 :)
ale mnie wystraszyłyście z tym stanem zapalnym czy grzybkiem:-(
Bo jak byłam 2 tyg. temu u gina, to po badaniu cytologicznym i ginekologicznym zauważył stan zapalny, przepisał mi 3 globulki nazwa na P..... (nie pamiętam) i pomogło, ale po paru dniach znów mam dużo śluzu w kolorze budyniu waniliowego, więc pewnie nawrót zapalenia:-( wizytę mam dopiero 28 maja i nie wiem co mam zrobić? Cyba pójdę gdzieś do lekarza, bo ten mój to z Wrocławia przyjeżdża i nie co dzień jest w przychodni:-( Może któraś z Was zna globulki o nazwie na P........?
Dzięki za poradyu z kremami na rozstepy:-)
Bo jak byłam 2 tyg. temu u gina, to po badaniu cytologicznym i ginekologicznym zauważył stan zapalny, przepisał mi 3 globulki nazwa na P..... (nie pamiętam) i pomogło, ale po paru dniach znów mam dużo śluzu w kolorze budyniu waniliowego, więc pewnie nawrót zapalenia:-( wizytę mam dopiero 28 maja i nie wiem co mam zrobić? Cyba pójdę gdzieś do lekarza, bo ten mój to z Wrocławia przyjeżdża i nie co dzień jest w przychodni:-( Może któraś z Was zna globulki o nazwie na P........?
Dzięki za poradyu z kremami na rozstepy:-)
kilolek
podwójna listopadowa mama
mnie tez potwornie, cały dzień!głowa mnie dzisiaj boli
strasznieee
A jeszcze ta pogoda! Mieliśmy dziś iść na grilla do znajomych, ale zaczęło lać.
E
etna36
Gość
To trzymam kciuki za udany i spokojny urlop. będziesz miała trochę do czytania jak wrócisz.Moje Drogie, ja za Wami nie nadążam na co dzień a co dopiero będzie jak za tydzień wrócę...Znikam na tydzień bo na urlop do Portugalii się wybieramy więc rozpoczynam odwyk internetowy ;-)
Tyle wieści, no i coraz więcej nas.. No właśnie - witam serdecznie kolejne ujawnione i gratuluje kolejnych pomyślnych wiadomości i rezultatów badań :-)
Trzymajcie się cieplutko i nie martwcie na zapas.
OLICA gratuluje wyników usg tak trzymaj!!!!
natalunia czemu masz na suwaku 13 tydzień?
weri ty zatwardzenie, a ja dowiedziałam się co to jest zgaga. Mój mąż miał często z tym problem mówił, że go pali. Ja dopiero zrozumiałam co to jest jak mi się przytrafiło. Narazie tylko raz i wcale nie czekam na drugi
Laseczki powiedzcie mi co mam zrobić. Ostatnio dużo jeżdżę z dziadkami po szpitalach, babcia teraz leży, a dziadek ma zapalenie pęcherza i siedziałam dzisiaj w szpitalu od 12 do 19 i nie wiem czy mi to szkodzi. Mój mąż wprawdzie za granicą, ale na mnie dzisiaj delikatnie nakrzyczał, że nie mogę tyle przesiadywać w szpitalu bo tam są wszystkie choroby. To znaczy że nie powinnam jeździć po szpitalach????
reklama