reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Po to jest by go czytać..Już mi minął okres strasznego "chcenia"..Ogarniam się..Nie ukrywam że bardzo pomaga mi podejście mojego męża - CO BĘDZIE TO BĘDZIE..Staram się jak mogę mieć takie podejście ale jest ciężko.
Nie chce już o sobie gadać, mam wrażenie że niektórych to drażni..Nie wiem może jestem przewrażliwiona..
Z pewnościa jestes przewrażliwiona a w Twoim wypadku wygadywanie sie to najlepsze lekarstwo.
Wiec pisz,pisz kochana ile wlezie a my Cie wysłuchamy/poczytamy i na pewno nie powiemy Ci,ze drażnisz nas swoim gadaniem-no way :-D jak mówi Kropeczka

reklama
Kropeczka

Jestes pewna ze nic nie pokickalas z tymi jednoskami ? Az niemozliwe ze az 16 Ci wyszlo

A propo. W UK sa takie zestawy FERTILITY PLUS FOR WOMEN, i FERTILITY PLUS FOR MEN albo VITAFEM dla kobiet rzecz jasna oraz VITAMEN dla facetow
Podobno sa dobre

Czesc Dziewczyny,
Przepraszam ze moimi problemami moge wprowadzac zla atmosfere na BB.
Dziekujemy z M za wszystkie wasze posty, dobre rady i wspierajace slowa. Jestescie kochane.
Postanowilismy wrzucic na luz poczakac na opinie specjalisty i powtorzyc wyniki we wrzesniu w Polsce. Jest mi bardzo smutno ale musze trzymac sie dla M. Bardzo go kocham i nie chce zeby widzial ze sie zalamaluje. Mam taka cicha nadzieje ze nastepne wyniki beda troszke lepsze, mielismy z M bardzo stresujace zaszly rok wiec moze dlatego, sama nie wiem czy to moze wplynac na budowe. Wczoraj cos czytalam ze moga byc dwa rodzaje zlej bud. wrodzona i nabyta po jakich trwalmach. Nie wiem czy dobrze ze sie jeszcze ludze.

Czesc Dziewczyny,
Dziekujemy z M za wszystkie wasze posty, dobre rady i wspierajace slowa. Jestescie kochane.
Postanowilismy wrzucic na luz poczakac na opinie specjalisty i powtorzyc wyniki we wrzesniu w Polsce. Jest mi bardzo smutno ale musze trzymac sie dla M. Bardzo go kocham i nie chce zeby widzial ze sie zalamaluje. Mam taka cicha nadzieje ze nastepne wyniki beda troszke lepsze, mielismy z M bardzo stresujace zaszly rok wiec moze dlatego, sama nie wiem czy to moze wplynac na budowe. Wczoraj cos czytalam ze moga byc dwa rodzaje zlej bud. wrodzona i nabyta po jakich trwalmach. Nie wiem czy dobrze ze sie jeszcze ludze.

Olesiu, trzymaj się kochana. Mam Cię mocno w serduszku i trzymam kciuki za wasze powodzenie.

Cieszę się że masz pozytywne podejście do tej całej sprawy. Myślę że musicie mieć pozytywne i optymistyczne podejście. Powtórzycie badania i wtedy będzie wszystko wiadomo i będzie można o czymkolwiek myśleć.
Buziak dla Ciebie i duzo dużo przytulasków :)

Olesiu na nas zawsze możesz liczyć!!! Zobaczysz wszystko będize dobrze, ja w to wierze!!

Lolitko - Też bym chciała jakiś przepis na sushi, bo chętnie bym w domu zrobiła:confused:

Dobrze kropeczko, że już jesteś:-D

Olu PM przestań nawet tak mówić, nikogo niczym nie drażnisz, po to jest to forum, aby każdy mógł się wygadać

Trzymajcie kciuki, żeby @ do mnie nie przylazła, bo mam strasznie mieszane uczucia co do tego...:sorry2:

Czesc Dziewczyny,
Kochana jaką zła atmosferę!!! Bo przełoże przez kolano i....
skonsultujcie wyniki z lekarzem i w razie czego powtórzcie je w Pl jeszcze
Trzymam kciuki oby było jednak dobrze

Olesiu na nas zawsze możesz liczyć!!! Zobaczysz wszystko będize dobrze, ja w to wierze!!

Lolitko - Też bym chciała jakiś przepis na sushi, bo chętnie bym w domu zrobiła:confused:

Dobrze kropeczko, że już jesteś:-D

Olu PM przestań nawet tak mówić, nikogo niczym nie drażnisz, po to jest to forum, aby każdy mógł się wygadać

Trzymajcie kciuki, żeby @ do mnie nie przylazła, bo mam strasznie mieszane uczucia co do tego...:sorry2:
Ja trzymam mocno. A testujesz według tego co pokazuje suwaczek?

Wiec wracajac do sushi....Ja najbardziej lubie sushi-maki czyli te zawiniatka w czarny papier :-)
Nie wiem co mam wam kochane pisac...Jest jeden przepis na to, wszedzie ich pelno. Generalnie musicie kupic odpowiedni ryz do sushi, ocet ryzowy, wasabi, sos sojowy i platki algowe

Co kladziecie do srodka to zalezy co lubicie. Zwykle jest to: losos, paluszki krabowe, filety z tunczyka, krewetki, ogorek swiezy, szczypiorek, awocado. Nic nie gotujecie ani nie smazycie - ryby i warzywa maja byc surowe

Gotujecie ryz wedlug przepisu i jak juz sie ugotuje to dodajcie troche ocetu ryzowego. Pozostawiacie to az wystygnie.

Jak ryz juz zimny to po kolei bierzecie te cieniutkie platki z alg i na to kladziecie powoli ryz - tak zeby pokryl caly platek (ale cienka wartswa). Na ryz dodajecie co was sie podoba - kombinacja skladnikow ktore podalam wyzej lub pojedynczo. Nie kladziecie tego za duzo, bo musicie to teraz ladnie w rulonik zawinac (jak placki....tyle ze tutaj placek to platek algowy a zamiast twarogu jest ryz i inne dodatki::))))

Takich rulonikow robicie kilka - kazdy inaczej, wtedy sa fajne kolorowe smakowite. I na koncu bierzecie rulonik i tniecie go na plastry okolo 2 cm.... Z kazdego rulonika wychodzi okolo 6 kawalkow

I to wsio:)

Przed jedzeniem wlewacie troche sosu sojowego do miseczki, i troszke wasabi. Kazdy kawalek jak jecie to dobrze umoczyc w tym sosie - daje specyficzny smak:)))

reklama
Te przepis wygląda całkiem prosto, myślałam, że robienie sushi to większa filozofia:-) Zakupię sobie te wszystkie składniki w przyszłym tygodniu i będę ostro dziłaała:-)

Do góry