reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

dziekuje, mam do niej strasznie sentymentalne podejscie, wiec sprzedaje ja z ciezkim sercem, ale moze komus innemu moze tez przyniesc tyle samo szczescie co mi

Załączniki

• efekt trenu.jpg
    efekt trenu.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Tytuł tego programu co rano oglądałam to cała prawda o jedzeniu, seria programów puszczana na BBC lifestyle. Płodności sex-u dotyczyły dwa odcinki.

Cała prawda o jedzeniu(The Truth About Food)

Zmykam bo M zaraz rozpala grilla a jeszcze muszę pokroić boczek a znając jego to zje z 7 kiełbasek, także Miskę Żarcia Muszę Mojemu Panu Uszykować:-D

dzieki za info, milej zabawy i smacznego na grilu

Sorki ze zniklam ale staram sie sprzedac moja suknie slubna (wreszcie sie za to wcialam po 10 latach :szok:) ale cos mam z moim kontem na ebay i nie moge sie zalogowac.
przegladajac twoja suknie moj M na to..
co powtórka z wesela,
a ja na to ze: to znajomej sukienka na sprzedaz i tylko patrze a co chcesz drugie wesele..
a on: hmm chyba kasy na to nie mamy..
a sukieneczka naprawde piekna

Lilu tulę mocno i zaciskam kciuki za tate

przegladajac twoja suknie moj M na to..
co powtórka z wesela,
a ja na to ze: to znajomej sukienka na sprzedaz i tylko patrze a co chcesz drugie wesele..
a on: hmm chyba kasy na to nie mamy..
a sukieneczka naprawde piekna

Moj Misiek nad ranem po weselu powiedzial "zajebista imprezka, szkoda ze tyle kosztuje bo zrobili bysmy taka jeszcze raz":-)

Olesia

Suknia jest dla mnie jak marzenie. Normalnie sie w niej zakochalam. Szkoda, ze nie wychodze za maz bo bym kupila od Ciebie :-)

reklama
Witam!
Ale miałam ciężką noc zatrułam się i całą noc wymiotowałam, dzisiaj jeszcze jestem osłabiona...
Kropeczko mój M. też bierze po jednej tabletce...

Do góry