reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witam się grzecznie!

Badaicka-bardzo mi przykro....to straszne jak sie slyszy o takich tragediach....wsród moich znajomych tez wiele osób już odeszło...podobnie w młodym wieku...20scia - pare lat....:-(

Lilu-przytulam mocno -duzo zdrowka dla Taty...z chemia tak bywa, jedni znoszą ją bardzo zle, inni troche lepiej...to bardzo wielki szok dla organizmu...ale mam nadzieje, ze pomoże i tatko wkrotce bedzie zdrów!

Olesia33-mialas bardzo piękną stylową i oryginalną suknię...kojarzy mi sie z teledyskiem Taylor Swift do piosenki Love Story...taki klip na zamku...znacie?
Jak te wyniki meza - macie tą kopie?

Kropeczko mój M. też bierze po jednej tabletce...

Dziekuję!
Zdrowiej kochanie!!!!!

[
Cześć dziewczyny, ja krótko dzisiaj - niestety mam komplikacje, zaliczyłam szpital, ale udało mi się wrócić do domu, dostałam Duphaston i przymusowe leżenie, ja chyba jestem czarownicą, w czwartek i piątek rano miałam jakieś złe myśli, że mi się nie uda utrzymać ciąży:no:

Kankagan-dużo zdrowka i sily dla Ciebie i fasolki!!!!!
Sluchaj zalecen lekarza a bedzie dobrze-leż, leż, leż!

WDruga sukienka to mój typ a trzecią wybrałyśmy z przyjaciółką i drinkami:-D
Wszystkie trzy mi się podobają zobaczymy jak przymierzę.:cool2:

Karolciu- z sukniami bywa tak, ze inaczej wygladaja w katalogu, inaczej na manekinie , inaczej na modelce a jeszcze inaczej na konkretnej pannie mlodej. Nie da sie wybrac kiecki z fotografii...trzeba przymierzyc i wtedy wiesz co Ci pasuje.
Jak dla mnie-wszystkie sliczne, ale ponieważ ja wole delikatniejsze suknie wiec moj typ to z tych 3 numer 2....ta ktora tez najbardziej odoba sie chyba Tobie.

Kropeczko Ty mnie rozwalasz TOTALNIE (pozytywnie) :-)
.....

Ze niby ja...ze niby jak.....ups....:zawstydzona/y:
Caluski nasza ciezaróweczko!

Witajcie Myszki moje kochane, leże jak most - zalecenie lekarskie i chyba zblizają sie mdłosci WIELKIMI KROKAMI:szok::szok::szok::shocked2:. :tak:

Pysiula-odpoczywaj i nie fikaj nam tam!!!! Dbaj o siebie i fasolke!!!!
Ja z ksiazek o ciezarowkach nic jeszcze nie znam....ale kobietki zaraz napewno przyjda z pomoca.

no tak to racja.. ja pamietam ze wymarzyłam sobie całkiem inna a alkiem inna wypożyczyłam.. chcialam na ramiaczkach była prawie prosta, chciałam całą sukienke, mialam gorset i spodnice, mogło byc bez trenu.. tren był.. chciałam białą albo ecri.. w białej fatalnie wyglądałam, miałam ecri..
..

No wlasnie tomialam na mysli piszac do KarolciDe ze kiecke trzeba mierzyc!:-)

widzewidze,ze wszytkie dzis wywialo,taka ladna pogoda :tak:
my tez zaliczylismy grilika na obiad i przejazdzke rowerami :-)

Wariatki!!!! U nas lało cały weekend i bylo szaro i ponuro...zero grilla i spaceru...wieczorem Madagascar 1 i 2 i pyszne Tikka Masala w Hinduskiej knajpie...mniam:-)
ale dzis od rana za to swieci slonce:-)

wkazdym razie, nie mam chwilowo czasu gdyz musze konczyc pisanie pracy bo do konca maja musze ja oddac wiec wybaczcie ze sie nie udzielam:-(

buziaczki dla was wszystkich kochane bez wyjatku :*******************

Pisz!!!! A my trzymamy kciuki bys szybko skonczyla i wrocila do nas:-) na calego...buziaki Marzenixx!

a to sa moje typy ( gdybym miala wyjsc za maz to poszlabym w jednej z tych ) :zawstydzona/y::sorry2:

Lilu-to ty nie jestes mezatką???
mnie sie bardzo spodobala ta 1a jaka zalaczylas...sliczna!

a my byliśmy z siostrzenicą 2,5-letnią i byłam w szoku - wszystko jej sie podobało i tak śmiesznie biegała za zwierzakami i wołała np. ZIUBER chodź tutaj:-D

Takie maluszki sa the best! A jak tak lubisz stworki i zwierzaki-polecam Dinozatorland, w Zatorze kolo Oswiecimia/Wadowic....jak kto woli...super park z ruchomymi donozaurami:-)...i od Ciebie t nie jest daleko;-)

moj siostrzeniec podobno w zoo wolal za zebra Madagaskar :)

Wlasnie wczoraj ogladalaismy madagaskar ...obie czesci-druga mnie rozwalila-jest super!

moj mąż juiz w zyciu mial kilka rezonansow i wielu lekarzy i to nie jest do konca problem ortopedyczny tylko neurologiczny :dry: ma stwierdzone rozne przewezenia międzykregowe dyskopatie ale to z reguly w odcinku lędżwiowym... byl kiedys miesiac czasu w szpitalu rehabilitacyjnym hmm.. z 5 lat temu? a jest coraz gorzej! prawdopodobnie jest jakis ucisk nerowo ale gdzie i dlaczego ... :confused: albo jakies ogolne zapalenie stawow kolokregoslupowych :confused: juz sami nie wiemy!

Eve-mocno tule!!!! Kochanie-nie mozna zrażac sie do lekarzy,...juz ta to bywa, ze gdzie 2 lekarzy tam sa 3 diagnozy....zreszta ten tekst powiedziala mi kiedys-nikt inny-jak pani doktor:-p
Podstawa to zrobic badania na bolerioze, a jak wyjdzie ze to nie to-namiary na super neurologa i leczyc kregoslup...z tym nie ma zartow! Ja wiem cos na ten temat, sama mam klopoty, a moja mama miala 5 operacji na kregoslup...wiec wiedze ogolna mamy spora...nie ma zartów.
trzymaj sie dzielnie!!!!!!

W moim guście jest ta prosta(2)
wszystko zależy od Twojej budowy-jeśli jesteć szczupła i nie wysoka to w prostej bedzie Ci najładniej,jeśli jestes wyzsza to mozesz spróbować falbanek

Zgadzam sie...niska osobka w falbankach bedzie wygladala jak beza:-)

DZIEŃ DOBRY ja się napiję z Toba nawet zaparzyłam już

No ciasteczko mnie rozwalilo na lopatki.....skad Ty to bierzesz?:-D

Badaicka moze ty mi pomozesz bo mam dylemat co kupic 1.5 rocznemu chłopczykowi na dzień dziecka??

Autko, klocki, jakas ciekawa zabawke-co sie rusza, mowi itd...., lub cos w stylu skladany ogrodowy domek-namiot dla dzieci-sa takie secjalne kolorowe malutkie jak iglo...z 2-3 dziurkami, wiec moze szalec....fajne na lato:-)

co do tego piasku to fajny pomysł ale oni w bloku mieszkaja i rzadko do piaskownicy chodzą ale te klocki edukacyjne mi sie spodobały takie coś znalazłam AUTO EDUKACYJNE~ KLOCKI, SORTER, MUZYKA, ŚWIATŁA (628928895) - Aukcje internetowe Allegro

No-bardzo fajne! I cena ok:-)
jak sie masz bernadko???? jak sprawa z @? Skonczona juz czy jeszcze...?

Kropeczko, jak ty masz czas na BB kiedy się tak długo z M. nie widziałaś to nie wiem. Jeszcze jak zwykle pełny obraz tego "kto z kim i gdzie":-D (uwielbiam Cię). Jak przeprowadzka??
Miłego dnia

:-):-D:-)
tez Cię ...no wiesz...k....;-)

Siemacie Lachony

Wpadłam se sie przywitać bo dawno mnie nie było.
Roboty od groma, mój miał wolne - normalnie jak robol z prawdziwego zdarzenia teraz jestem. Pot po dupie to ciurkiem mi zapierdziela.

W tych urzędach to same kretyny a największe głąby to w energetyce i tak walcze z nimi tylko nie wiem o co bo takie debilizmy wymyślają. Zaliczylam już dzisiaj gminę, energetykę - tam to była jadka na maxa tak mi facet ciśnienie podniósł.

Zaraz się przekąpię i lecę do szklarki na mój pierwszy dzień próby.

Co tam Lachony - kto był szprytny i wykorzystał moją nieobecność i zalał forme??? Komu gratulować.
Piszcie bo nie chce mi się czytać ostatnich 100 Stron - ocipiałyście z tym pisaniem. Limit wprowadze.

witaj Kropeczko @ już sobie polazła i zaczynam staranka od nowa jutro jade zrobić badania i aż sie boje bo jestem prawie pewna że testosteron mam wysoki i co wtedy nici ze staranek. a jak ty się czujesz?? jak kolanko i przeprowadzka bo cos pisałaś o takowej??

nie myslcie sobe ze ja nie wiem co kupic małemu dziecku na prezent ale oni juz wszystkie mozliwe zabawki mają i ja szukam czegoś innego czego nie mieli jeszcze a zeby zainteresowało małego na tyle żeby sie tym przez jakiś czas zajął.

czesc laseczki, ja tez kawke jeszcze pije;-)
:**

Smacznego :-) ja pociagam soczek zurawinowy z kartonu:zawstydzona/y:

Dzień dobry :-)

A ja dziś mam wizytę u ginki o 19, proszę o kciuki :tak::tak::tak:

Kingus-kciuki zacisniete na maksa!!!! nic sie nie martw-napewno wszystko z Kinią jest cudownie i dobrze!!!! Buziaki dla Ciebie kochanie...w wersjii podwojnej:-)

Jak sie ma Hania???? Coos sie nie odzywa, prawda? Kidy ma 1y dzien pracy...czyzby dzis??? jesli tak to Hanka-3mamy kciuki!

OlusPM...jak @???? Masz czy nie masz????

ło boże...prawie padłam trupem z zaskoczenia...księżna nas swoją obecnościa zaszczyciła..

Kropeczko Ty nasza kochana...:) o wszystkich pamietasz..

U mnie brak @ - dzisiaj na 17 mam wizyte u ginka..

reklama
Do góry