reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
ja jestem straszny nerwu, a w ciąży to już w ogóle... no i nie wspomnę, że moja sytuacja "osobista" a właściwie brak stailności w tej sferze życia, na pewno też nie dziala dobrze i kojąco na moje sny i samopoczucie ogólnie....

ehh, cóż zrobić...
na samą myśl, że po porodze to zniknie się uśmiecham.... tylko, że to jeszcze tyl czaaasu:-p

przestalo padac, ale jest ponuro za oknem, brrr i chyba dosc zimno...Dziewczyny, dajcie troche slonca i wyzszej temepratury do nas, do Szczecina! :-)
Mam lenia i nie wiem co na obiad robic. Moj synek mowi-pomidorowa :) na okraglo by ja jadl :-) ale cos do tego tez by sie przydalo, tymbardziej, ze wczoraj poszlismy na latwizne i zamowilismy wieeeelka pizze :-)

No to narazie zmykam pichcic cos na obiadek-moze w kuchni dostane jakiegos olsnienia! Do pozniej listopadoweczki! I czekam na to sloneczko za oknem!!!

Marta, Twoja szefowa naprawdę chciała Cię w jajo zrobić. Ale dobrze, że powiedziałaś jej dosadnie co i jak :tak: Cieszę się, że już wszystko dobrze.

Laparda postaw mu sprawę jasno. niech się zdecyduje, bo szkoda Ciebie i maleństwa na nerwy i stres. A sny mam też dziwne, w szczególności związane ze ślubem.

Z przezięboeniem coraz lepiej. Zostaje uporczywy katar, ale mam nadzieję, że minie.

Witam Mamuśki!!!
Mam nadzieję, że u Was i Waszych kruszynek wszystko w porządku. Nie jestem w stanie wszystkiego przeczytać, bo jest Was coraz więcej i bardzo dobrze.
Ja jestem już po wszystkim, czekam z niecierpliwością na pierwszą @, zielone światełko od ginki i może jeszcze przed Waszym rozwiązaniem znowu znajdę się na forum przyszłych mam.
Tak więc pozdrawiam Was dziewczynki serdecznie. Jak coś się u mnie zmieni to dam znać.:-)

Gosiu trzymam kciuki i czekam na dobrą wiadomość :tak:

a ja zabrałam córeczkę i pojechałam do znajomych na 3 dni nad morze
odpoczęłysmy powdychałyśmy innego powietrza i troszkę opalone wróciłyśmy do domku :-)

tylko chyba coś podłapałam bo wyskoczyła mi opryszczka i mam mega katar do tego gorączka
dzisiaj wieczorkiem jadę do ginka zobaczymy co powie i co pozwoli wziąść

reklama
przestalo padac, ale jest ponuro za oknem, brrr i chyba dosc zimno...Dziewczyny, dajcie troche slonca i wyzszej temepratury do nas, do Szczecina! :-)
Mam lenia i nie wiem co na obiad robic. Moj synek mowi-pomidorowa :) na okraglo by ja jadl :-) ale cos do tego tez by sie przydalo, tymbardziej, ze wczoraj poszlismy na latwizne i zamowilismy wieeeelka pizze :-)
o jak bym mogla to bym wam to sloneczko ode mnie wyslala. :tak:
ja dzisiaj tez pizze tyle ze mrozona bo pizzeria jest ale dosc marna i slono sobie zycza za ''byle co''. A tak w ogole to sie przymierzam zeby zrobic pizze wlasnej roboty. znalazlamdosc ciekawy przepis w internecie. musze sie kiedys zmobilizowac i moze wyjdzie taaaka pyszna jak w opisie. ;-):-)

Do góry