ja tak samo jak mi sie snia jakies zlodzieje albo morderstwa to az nie milojakie ja mam koszmary!!!
szok!!!
po prostu nie wiem jak ja mam się ich pozbyć...
później cały dzień mam zmarnowany :/
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tak samo jak mi sie snia jakies zlodzieje albo morderstwa to az nie milojakie ja mam koszmary!!!
szok!!!
po prostu nie wiem jak ja mam się ich pozbyć...
później cały dzień mam zmarnowany :/
![]()
Brzuszek mi rośnie, a boli.... Strasznie... Też tak macie?
o jak bym mogla to bym wam to sloneczko ode mnie wyslala.przestalo padac, ale jest ponuro za oknem, brrr i chyba dosc zimno...Dziewczyny, dajcie troche slonca i wyzszej temepratury do nas, do Szczecina! :-)
Mam lenia i nie wiem co na obiad robic. Moj synek mowi-pomidorowana okraglo by ja jadl :-) ale cos do tego tez by sie przydalo, tymbardziej, ze wczoraj poszlismy na latwizne i zamowilismy wieeeelka pizze :-)