mata-kow
mama do kwadratu :)
U nas taka dziwna kupka często przy ząbkowaniu jest
bo i mała częściej je cyca niz konkretne jedzonko

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj kupiliśmy pieska labradorka:-):-):-) W szoku jestem jak on pilnuje Kuby. Łazi za nim krok w krok.
Rzeczywiście ja to lubię światem latać.....Magdziarko ależ ty rozrywkowa dziewczyna. Zapał i sił za trzech. Fajnie ze sie wyszalała.
![]()
Jak byś książki nie znalazła daj znać...poszukam i wyślęno i muszę wytrzasnąć 2 niedostepne u nas pozycje książkowe![]()
A ja nigdy nie brałam tabletek...chociaż jak pomyślę że można przytyć to mogłabym się skusićJoasiek ja też kiedyś brałam Cilest (bardzo długo) i czułam sie po nich świetnie podobnie jak moja figura. Niestety po porodzie to nie są już wskazane tabletki - a szkoda, bo chciałabym się zdecydowac na tabletki (ale boje sie przytyc) albo spiralke ale nie mam odwagi
)
Jak byś książki nie znalazła daj znać...poszukam i wyślę![]()
A ja nigdy nie brałam tabletek...chociaż jak pomyślę że można przytyć to mogłabym się skusić![]()
Madzia ubawiłaś mnie tym. Zacznij wcinac ciasta zamiat posiłków a rano zjedz jajecznice na słonince i masz kilosy do przodu. Tylko tak przez miesiac , a i nie zapomnić przed spaniem zjesć hamburgera.;-);-)A ja nigdy nie brałam tabletek...chociaż jak pomyślę że można przytyć to mogłabym się skusić![]()
Zuch z mojego M. Dumna jestem z niego.
A ja nigdy nie brałam tabletek...chociaż jak pomyślę że można przytyć to mogłabym się skusić![]()
Agusia, ale macie fajnie z psiakiem. Ja bym bardzo chciała mieć psa, ale jak pomyślę o tym, że będe miała jeszcze mniej czasu. A z drugiej strony kontakt zwierzaków i psów jest świetny.
Martusia, to świetnie, że praca taka dobra. A za egzamin już trzymam kciuki.