Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tu to przodownikiem zrzucania wagi, do tej pory jest Daruuunia![]()

;-)

;-)
jak mąż wróci z pracy to podskoczymy.
a zeby było śmieszniej więcej jak połowy nie mieliśmy
poszli na łatwiznę i ściągneli żywcem z jakiegos instutytu i nie przystosowali do naszego programu 

w takim razie mam nadzieje że trafisz na zestaw pytań, które masz w małym paluszku 
Mata, ja też kciuki trzymam baaaardzo mocnogorzej, bo na obronie jest też egzamin (ustny) z całego toku studiów, podane sa zagadnienia - ponad 90a zeby było śmieszniej więcej jak połowy nie mieliśmy
poszli na łatwiznę i ściągneli żywcem z jakiegos instutytu i nie przystosowali do naszego programu
![]()
Ja zdawałam egzamin magisterski w trzech częściach: 1.Egzamin pisemy ze wszystkich przedmiotów z pierwszych 3 lat studiów, 2. Egzamin pisemny z przedmiotów dobranych do specjalności, 3.Egzamin ustny przed komisją dotyczący pracy... Koszmar jakiś, pierwszy, w terminie, zdało raptem 50% osób. i nie były dopuszczone do kolejnego
Miałam wrażenie że muszę uczyć się ponownie wszystkiego... Współczuję Ci więc i mam nadzieję, że Cię niczym nowym nie zaskoczą... A kiedy ten sądny dzień?
Bo może pisałaś, a ja nie doczytałam 
Będzie dobrzea obrona chyba 21 czerwca... na całe szczęście mam swoje sposoby, żeby ogarnąć taki materiał ;-) obym tylko ten materiał znalazłabylebym dostała wykładowcę, z którym miałam zajęcia to dam radę ;-)
grunt do dobra organizacja przy powtórkach
ja tam musiałam uczyć się z kimś... ale u mnie nauka sprowadzała się do rozwiązywania zadań ;-)
moja gwiazdeczka postanowiła jednak posiedzieć jeszcze w brzuszku przez 2dni ;-)
jak na nią to sporo... i kurcze, ma od wczoraj brzydkie kupska (luźne i pachnące kwaskowato)nie wiem od czego i póki co ją obserwuję... :-( Martwi mnie to, bo nie jadła nic nowego... Wasze dzieciaczki też tak czasami mają? Od czego to może być? Bo chyba nie od zębów?