reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dobry Wieczór:-)

Witam serdecznie Limba:-) kope czasu :-)
Joasiek Witaj :-)

A u nas niedziela minęla super, bylismy dzisiaj na spacerku, pozniej zakupki, Nadii kupilam pizamki, bodziaki i super komplecik :tak:
Fabiola tez obkupilam:-)
Zamówilam Nadusi tort na urodzinki w kształcie krówki :-p
Dzieci już nam posnęły a my z m oglądamy Taniec z gwiazdami...

Do juterka
Dobrej Nockiii

reklama
A dzisiaj w Łodzi jest Myslovitz:-) ale niestety nie moge na nim byc...ale byłam kiedys na ich koncercie - jak dla mnie Bomba :-)

Azile, Mata, kolejne nasze zdolniachy. :-)
Limba, jak miło Cie tu widzieć.:tak:
Witaj Joasiek po powrocie.:-)

Mi udało sie zakończyć imprezowy weekend. Bardzo miło i przede wszystkich dzieci grzeczne i nie marudzące, przynajmniej na imprezach. No i dopisała dziś pogoda na grillowanie.:-) A rano zapowiadało się nie najlepiej.
Za to Wojtek miał jakąś kiepska noc - trzy razy wsatwał. Pewnie to imprezowanie odreagowywał.

Dobry wieczór mamusie...
u mnie Julinka odpadła koło 21, taka była śpiąca że nie chciała mleka :szok: i póki co śpi.
Liliano, ja też miałam zamawiać, ale jednak upiekę sama. Myslałam o takim śmietankowym kwadratowym, albo z biszkoptu wymodelować np biedronkę :-D na razie nie mam koncepcji ;-) daj znać kto wygrał tańce :-D
Bbakaniu, udanej pracki jutro pracoholiku hehehe :-D
Joasiek, miło Cię widzieć z powrotem :-D

śpijcie dobrze i udanej nocki Wam życzę :-D

Witajcie!
MIałam dziś dzień pełen wrażeń :-p jak pisałam byliśmy na obiedzie u siostry m potem poszliśmy na spacer slonko wyjżało i przyjechal też mój brat - Jasiek szalał na Polach Mokotowskich za psami i jeszcze troche a sam zacząłby szczekać :-D hihi taka nowość dla niego :cool2: najbardziej podobał mu sie jamnik ale to pewnie ze względu na rozmiar (malutki i niewysoki więc latwiej pogłaskać):tak:
potem stwierdziłam, że jeśli m chce to mogę wracać więc posiedzieliśmy do 21 i zjedliśmy jeszcze kolację - najlepsze zostawiłam na koniec :-p kupilam serniczek, który miałam wziąść spowrotem do domu m tak niefortunnie go niosl ze wyladowal na asfalcie :rofl2::growl:
coz tak mialo byc ptaki beda mialy co jesc ;-)
spokojnej nocy kochane :-)

Witajcie.U nas weekend minal leniwie. W sobote sprztanie i zakupy a wczoraj pojechalismy na wies.Pol dnia nam zlecialo. Dzisiaj mam w planach tylko sopacer i odpoczynek.

Aniknulko to mąż dba o zwierzątka ;-):-D

ja na chwilke, zaraz się zbieram i jadę do promotora, trzymajcie kciuki, żeby z pracą było wszystko ok :sorry2:

Dzień dobry!

Liba witaj! Adaśko cuuudny!!!
I widzę że coraz więcej mamy dusz artystycznych! Eliza, Martucha- wspaniale!
Mata trzymam kciuki!!!!
Aniknulka ;-):-)

A my wczoraj jak już wiecie byliśmy na komunii, było barddzo fajnie i strasznie się objadłam :zawstydzona/y: jeszcze troby wałówy przywieźliśmy ;-) Bart był taki umęczony, że nawet flachy na noc nie zjadł i baliśmy się że w nocy o 2 wstanie a on zrobił niespodzianke i wstał przed 8 :-):tak: także ja jestem wyspane, Ł jeszcze dosypia, Bart bawi się w łóżeczku ;-)

Miłego dnia! U nas piękne słońce :-)

reklama
Witajcie:-) U nas weekend zleciał nie wiadomo kiedy:tak:Trochę mniej zaglądam do Was. Bo mogę tylko ze stacjonarnego kompa skorzystać bo laptopik w serwisie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. A jak tylko zasiade do biurka to Kuba klika mi po klawiaturze, wspina się na kolana. Wczoraj kupiliśmy pieska labradorka:-):-):-) W szoku jestem jak on pilnuje Kuby. Łazi za nim krok w krok. O Kacprze już nie wspomnę. Ma taki błysk w oczach. Dxisiaj to nawet nie chciał iść do przedszkola.

Widzę, że weekendy iprezkowe były:tak::tak: Najważniejsze, że miło spędziłyście czas

Limba witaj. Miło Cię zobaczyć po tak długiej przxerwie. Jejku jaki Adaśki jest duuuży:tak::tak::-):-)

Do góry