reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
reklama
Dzieki mata, ja ostatnio sama siebie zadziwiam. Jestem jak jakiś maniak prac recznych. Mam teraz w ręku haft krzyżykowy i nie mam zamiaru zaprzestać. Wyszyłam juz pół obraznka. och jak ja kocham te robote. :-):-):-)

ja kiedyś tez lubiłam haft krzyżykowy, ale cierpliwość mi się skończyła przy tej serwetce (miała byc cała łączka, a wyszło tylko pół :-p)

potem długo, długo nic, a teraz na dobre wkręciłam sie w szydełkowanie :tak:

Mata śliczna! Może skończysz?
Ja wyszywam kwiatka w doniczce jak skończe to sie pochwale
Mam zamiar jeszcze powrócić do robienie na drutach, ale pewnie to będzie zima:-).
Jak ja kocham być na wychowawczym:-D:-D:-D

oj Azile chyba na emeryturze :-D serwetka ma ponad 100 cm długości :baffled: za szybko chyba wzięłam się za duzy projekt i sie zniechęciłam :sorry2: wolę szydełkować, szybciej widać efekty :-p

Cześć dziewczyny!
Ja jak zwykle na chwilę ;-) nocka koszmarna ale to nie nowość - niech te zęby wyjdą bo oszaleję :wściekła/y: i jak ja mam funkcjonować w pracy :wściekła/y: niewyspana, połamana....ach szkoda gadać :baffled:
dzis pochmurno ale przebija się słońce więc może wyskoczymy na spacer :tak:
z sentymentu wskoczyłam na czerwcowe przyszłe mamusie i rozczuliłam się :tak: druga siostra mojego m tez jest w ciąży i rodzi pod koniec czerwca ;-) tym razem będzie chłopiec a ma juz Majeczkę :tak: może i my się z m postaramy :dry: ale na razie do pracy potem zobaczymy może w przyszłym roku ;-)
buziaki :-) i udanej niedzieli :-)

Hej dziewczyny!:-)

Iwoszku-super,ze zajrzalas do nas:-)
Azile,Mata-kolejne nasze czerwcowe artystki:-)
Aniknulko-oby i Tobie skonczyly sie te nieprzespane nocki!Fajnie,ze nowy dzidzius bedzie w rodzince:-)

My dzis leniu****emy.Ale nocke mialam dzis wyjatkowa trudna,bo Maja dostala kataru po tym jednym dniu w zlobku i zatykal jej sie nosek,wybudzala sie i plakala.Pokasluje tez.Mam nadzieje,ze nie zlapie jej mocniej.....

reklama
cześć dziewczyny...
Aniknulko, powodzonka w staraniach :-D i gratulacje dla szwagierki :-) :tak: oby Jasieńkowi wylazły wreszcie te zębole!!!
Mata, Azile, śliczności...

byliśmy wczoraj w gościach, mała nam zasnęła... przebudziła się, rozejrzała, chyba że nie u siebie i jak się rozdarła to normalnie :szok::szok: zamętu narobiła i musieliśmy uciekać stamtąd, uspokoiła się dopiero w samochodzie na kolanach mojego A ( bo ja kierowca )... w domu rozebrałam ją, szybko położyłam, raz się przebudziła o 3... dałam smoka nawet pić nie chciała, padła i spała do 8 :szok: teraz włąśnie udała się na drzemkę i troszkę już śpi...
Dziewczyny, ale powiem wam że Julka strasznie boi się wody! krzyczy wniebogłosy jakby mieli ją zarzynać... nie wiem co się dzieje! macie takie coś u siebie? pomóżcie jakąś radą, bo mi jej szkoda a umyć przecież muszę!!! :angry: druga wywija ewolucje i robi fikołki, rano wstałam była głową w dół i cały czas czuję ewolucje i kopniaki i pewnie znów się kręci... alem się rozpisała...
pozdrawiam i życzę udanego dnia :-D

Do góry