Dzień dobry mamusie 
Mejdio i Maajko, a w jakim ja szoku byłam... hehehe
póki co obserwuję ją i chyba to był epizod, albo się wystraszyła, bo póki nie wyskakuje z łóżeczka, jedynie w nim tańczy :-)
mała usnęła, na dworze pochmurno aż się nic nie chce... siedzę sobie i obmyślam jaki torcik upiec Julince na urodzinki, i ustalam strategię imprezki...
na razie mam inny problem, z drugą malutką... byłam u gina w 29 tyg, mała była pięknie ułożona głókowo... byłam w ten czwartek, a ta się przekręciła pośladkowo!!!!!!!!!!

wczoraj poczułam jak się z powrotem przekręciła, ale długo się nie cieszyłąm, bo dziś już jest z powrotem głową w górze... dziewczynki, miałyście takie hece ze swoimi dzieciaczkami??
Majeczko całuski dla Ciebie w dniu ukończenia 11 miesięcy!!! dużo zdrówka i prezentów perełko

pozdrawiam

Mejdio i Maajko, a w jakim ja szoku byłam... hehehe

mała usnęła, na dworze pochmurno aż się nic nie chce... siedzę sobie i obmyślam jaki torcik upiec Julince na urodzinki, i ustalam strategię imprezki...
na razie mam inny problem, z drugą malutką... byłam u gina w 29 tyg, mała była pięknie ułożona głókowo... byłam w ten czwartek, a ta się przekręciła pośladkowo!!!!!!!!!!

Majeczko całuski dla Ciebie w dniu ukończenia 11 miesięcy!!! dużo zdrówka i prezentów perełko

pozdrawiam