reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCóWKOLAND 2008--wątek glówny

CZERWCÓWKOLAND 2008

• dobrze

Głosów: 0 0,0%
  • że już jest

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    14
Dzień dobry mamusie :-D
Mejdio i Maajko, a w jakim ja szoku byłam... hehehe :-D póki co obserwuję ją i chyba to był epizod, albo się wystraszyła, bo póki nie wyskakuje z łóżeczka, jedynie w nim tańczy :-)
mała usnęła, na dworze pochmurno aż się nic nie chce... siedzę sobie i obmyślam jaki torcik upiec Julince na urodzinki, i ustalam strategię imprezki...
na razie mam inny problem, z drugą malutką... byłam u gina w 29 tyg, mała była pięknie ułożona głókowo... byłam w ten czwartek, a ta się przekręciła pośladkowo!!!!!!!!!! :szok::szok::szok::szok: wczoraj poczułam jak się z powrotem przekręciła, ale długo się nie cieszyłąm, bo dziś już jest z powrotem głową w górze... dziewczynki, miałyście takie hece ze swoimi dzieciaczkami??

Majeczko całuski dla Ciebie w dniu ukończenia 11 miesięcy!!! dużo zdrówka i prezentów perełko :-D:-D

pozdrawiam

reklama
A jednak zdecydowałam się na gołąbki, które właśnie zjadłam :-) pyyyycha!!! Jednak jak domowej roboty to najlepsze, ależ tryska skromnośc ze mnie :zawstydzona/y: Łukasza wysłałam z Bartem na zakupy- mieli kupic jakąś fajową piłkę do nogi bo jutro jedziemy na tą Komunię i mały ją dostanie i kaskę- myśle że 200 zł wystarczy, jak myślicie?
W ogóle mam czas i spokój to ciasto własnie zakręciłam i już się rumieni w piekarniku :-) ale coś dzisiaj szaleje w kuchni :-p jeszcze mi tylko zostanie posprzątac i odpocząc... ;-)

Ewunia, a może córa znów się przekręci :tak: trzymam kciuki ;-)

Aniknulka poprosiłabym o przepis na ten tort truskawkowy na odpowiednim wątku ;-):-)

Stasiu gratulacje,oby tak zostalo:-)

Mamoot widać nauka nie poszła w las. Oby więcej takich nocek. Zresztą dzieciaczki coraz starsze to i bardziej kumate;-);-);-):-D:-D

Dziś spał do 7.30 :-) Ja go nie chwalę. Ja tylko informuję :-D

Agusiu, taka smutna historia.... :-(

Nie bylo tak zle,Maja potrafila sie bawic beze mnie,nie byla zazdrosna o inne dzieci.....W poniedzialek bede wiedziala,czy sie choc na troche tam zalapalysmy.

Brawo Majeczko, dzielna z Ciebie dziewczynka.

Wczoraj wieczorem znów ruszyłam się na imprezę bębniarską. Dziś impreza u kolegi, a jutro razno basen, a potem razem z przyjaciółką robimy grillowanie na działce. Dużo się dzieje. :-)

Dziekuje za zyczonka dla Mai:-)Sama zapomnialam,ze dzis 11 miesiecy,babcia przypomniala;-)
Ewunia-ale masz ruchliwe malenstwo w brzuchu;-)Jak tak nie mialam,Maja calutka ciaze byla do gory nogami;-)

No następne 11 miesięcy - najlepszego:-) już następny będzie roczek i z mamusią do pracy i będzie fajowo dla was dziewczyny:-)
Ja dziś byłam na zakupach i też trochę zaszalałam. T u 15 tam 20 i 300 poszło :szok:

Podobno łatwiej jest na Odlewniczej bo łatwiejsze ulice i mniejsze

Dziewczynki, aż się boję cholera... a mała mało waż, bo tylko 2140g, i się swobodnie przewraca.. pokilka razy odczuam to na właśnej skórze, ajk wykonuje bolesne ewolucje i robi fikołki ... ale jednak mimo to liczę, że się w końcu namyśli i osiadzie głową w dół :-)
Daruuuniu, przerzuć dobra kobieto przez światłowód te gołąbeczki :-D aż mi języczek nie powiem gdzie wlazł brrrrrr

baaardzo dziękujemy za życzenia!!!!!

przepraszam,że się nie odzywam, ale zamykam rozdział "studia", dużo pracuję, nawarstwiły się problemy rodzinne i żyję w ciągłym stresie i pędzie :baffled:; poza tym mąż postanowił zainstalować mi antywirusa i jakiś wredny rootkit, podczas skanowania, rozwalił mi komputer :wściekła/y:, więc korzystam z przygodnych :tak:

Mamoociku- gdzie chodzicie na basen?na Warszawiankę?

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Majeczki!!!!
Iwosz oj dawno cię niebyło. Duzo sił tobie zyczę.
Kasiau tak to jest z tymi zakupami , niby wszystko tylko troszke kosztuje , a na koniec sumka wychodzi że szok.
Ewuniu dzidzia ma jeszcze czas, Mój domiś tez długo sie nie przewracał. A co do wagi z usg to ja bym sie nie sugerowała. Mój Domiś miał ważyć ok 3, 5 kg a jak sie urodził to było 4, 200g :szok:

A ja mam do was pytanie. Z okazji iz mój Domiś postanowił , być dorosły i nie jeść z butli, martwie się czy jak zje o 19 i potem rano o 7 to dobrze czy źel??
Bo do tej pory jadł 3 razy w nocy:-(. A teraz juz nie. Czy to jemu wystarczy. Jak jest u was?

Do góry