marlena nad
:)
Stasiu gratulacje,oby tak zostalo:-)
Marynia juz spi,a ja na bb i pelen relax
Milego wieczorku;-)
:-)
Marynia juz spi,a ja na bb i pelen relax
Milego wieczorku;-)
:-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
za jakimś dzieckiem,
, pozjeżdżał na zjeżdżalni i oczywiście łaził w tą i z powrotem za rączkę z mamusią - UFF!Ja spijam kawe Wojtek w łozeczku baraszkuje .

I wszysto było by fajnie tylko na koniec dnia zadzwoniła koleżanka ze szkolnych lat. Straciła dziecko w 27 tyg. ciąży. Owinęło siię pępowiną. prawie się poryczałam. Tak bardzo chcieli tego dzieciaczka. Echh nie mogę....
Troch e odpoczniesz od domowych obowiązków zwsze to kilka godzin poza domem. Będzie dobrze

Akrobatka

moja Julinka, oprócz tego że wzięła się za chodzenie, to wczoraj wylazła mi z łóżeczka... u nas łóżeczko stoi koło naszego łóżka, ta się wychyliła, i hyc wyskoczyłą, ja oczy jak pięć zł aż zbaraniałam!!!! ale artystka!!! na szczęście dzisiaj takich numerów nie wywijała

trzymam kciuki!!!
chciałam na obiad zrrobic może gołąbki, albo pierogi ruskie- Ł jest w domu więc ja spokojnie bym mogła pichcic a on by się zajmował Bartem- no nic pomyśle a tymczasem miłego dnia życzę! :-)
.
Jednak zostane przy makaronie z pesto i brokule, dzis bez mieska.
, niewyobrazam sobie jakby Wojtek tak zrobil, on ma lozeczko przy scianie
! Teraz musisz uwazac na ta akrobatke

no i rozmrażam udka zrobię z tego przepisu Winiary
jutro jedziemy na obiad do siostry m więc tylko dzisiaj troszke przyszaleję i upieke na jutro torcik truskawkowy ;-) ogarnę trochę mieszkanko i będzie oki :-)
myślami zawsze jestem z Wami 

Aniknulko no to już niedługo zasilisz grono pracujących , wow , dobrze , że masz jeszcze 2 tygodnie ale się nie przejmuj , będzie dobrze :-)
Staś dziś przespał całą nockę do 8.00 rano. Może już przebolał, że go nie karmię rano i stwierdził, że nie warto się budzić o 5.00. Mogłoby juz tak zostać z tym spaniem.