reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Andzia

Je tez lubie swiezowce. Zwykle robie salatki smieciowe - wale wsio co mam w lodowce i fajnie doprawiam. Mniamiiii i zdrowe....Potrafie miske salatki zjesc

Jestem już :tak:
Z dzidzią ok, serduszko bije 140 uderzeń, szyjka zamknięta.
Mam brać tabletki z żurawiny i provag.
jak sie ciesze że wszystko w porządku zresztą jakby miało być inaczej
a ta żurawina i provag to na co ??
hej dziołchy robię se przerwę w pisaniu a raczej w dzierganiu pracki a widzę ze i temat podobny poruszata! :-) to ja sie tylko tu widzę wybijam z inzynierem! :confused::sorry2: i z terminem wskakuje na 19 czerwca tzn obrony! o ile promotor będzie tak łaskaw! :dry: mam zamiar w przyszlym tyg cala pracke oddac! :-) (obym nie zapeszyla)
a tak na marginesie @ nie mam nadal! :sorry2: a ze dzisiaj tempe mialam zaklocona to nie wiem jaka byla! :cool2:
Kinguś super ze wsio ok!!! a zurawinka to na co ??? jakies zapalonko pecheza sie przyplatalo?
zrób sobie kobito przerwe należy ci się :tak::tak::-):-)

dobra koniec przerwy idę spac mam za soba nieprzespana nocke a nie wiem czy ta bedzie lepsza wiec sie zegnam kobitki do jutra! ;-)

Witam
Już po wizycie i po wielkim płaczu. Mogę napisać co mi powiedzieli.
W ciąży nie jestem. Mam torbiel krwotoczną na jednym z jajników, która spowodowana jest niepęknięciem pęcherzyka. Powinna się sama wchłonąć.
Endometrium jest tuż przedokresowe.
Mam czekać na pojawienie się @. Darowałam sobie luteinę.

To tyle. Narazie chyba odpuszczę sobie pisanie..Postaram się Was podczytywać i być na bieżąco z tym co się u was dzieje.

Dziękuję wszystkim za wsparcie i dobre słowo.

reklama
Witam :-)
Mam pytanie ,czy wiecie moze czy CASTAGNUS , mozna wylacznie lykac rano ,czy bez znaczenia ?
Bo sobie zakupilam dzisiaj i nie chce czekac do jutra ;-)
Dzis jest 2dc i chcialabym od poczatku zaczac :-)
Pozdrawiam.

Do góry