reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

nie wiem w sumie jaki masz problem?? tam sa chyba tylko takie rzepy ktore zawijasz wokol rurek i gotowe....chyba ze masz jakis inny kosz, nie wiem jak Ci pomoc sofik :((((

reklama
Pawimi ale napislam ze wiem , mialam problem bo nie wiedzialam gdzie sie daje ta metalowa blaszke z przodu ale juz wiem , tata mi pomogl...;-)

teraz na reszcie moge isc na zkaupy bo tak to ciegle mi brakowalo miejsca ...

Pawiki udalo sie, ale mialam troche problemu:-D jak to ja!!!!
Teraz czekam az bede mogla w spacerówce wozic F...

Ruch maly ... ciekawe jak tam Jool Moni;-)
Monia dawaj foty Jolla z Emma biegusiem..:-D

Witam

Oj to fajnie mzoe byc w pozycji lezaczej...

nie wiedizlam jak zalozyc kosz do buzza ale juz wiem...

wiecie ze ja tylko kilka razy uzylam gondole :) bo jak jade na zkaupy to maly w foteliku tylko u mnie po wiosce jezdze gadola a w domu maly spi albo w lozeczku albo hustawce tylko na ogodku spi ale teraz jak pada to nie ma jak ;/
No wlasnie tak to jest z gondolkami :sorry2
Pawimi ale napislam ze wiem , mialam problem bo nie wiedzialam gdzie sie daje ta metalowa blaszke z przodu ale juz wiem , tata mi pomogl...;-)

teraz na reszcie moge isc na zkaupy bo tak to ciegle mi brakowalo miejsca ...

Za duzo zakupkow nie narobisz :-D ja moge poradzic taki plecaczek na zakupy do buzza, tylko ze montuje sie go pozniej jak dziecko siedzi, i wozek musi byc ustawiony do przodu. Ja go uzywalam bardzo czesto i swietnie pakowny jest.Ale jakm mowie powinien byc raczej w pozycji jak na zdjeciu (tu akurat jest na Zappie, ale oczywiscie pasuje rowzniez do buzza)co wiaze sie z tym ze dzidzia musi juz raczje siedziec, alebo przynajmniej w takiej pozyji polezacej.

Załączniki

• 9993_1_b[1].jpg
    9993_1_b[1].jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 39
no buzzem to faktycznie nie nakupujesz zbyt wiele....sama mialam ten problem, nie ma doslownie gdzie tych toreb pakowac, teraz sobie kupilam arie oh z peg perego razem z wielka torba, no i to male plastiowe gowienko ktore nie dosc ze wazy jak piorko to jeszcze kosz ma na zakupy ze hej! nie podoba mi sie ten wozek w sumie ale jest przesuper praktyczny na zakupy. Jedna reka go rozkladam i skladam, bez zadnego wysilku pakuje do bagaznika majac dziecko pod pacha....cale 5 kg!!! moje dziecie go uwielbia, rozklada sie jak lord w tym obszernym siedzisku....takie male niepozorne byle co a tak mi sie przydaje. Mam taka pomaranczke z siwo-platynowym na lato w sam raz!

reklama
Do góry