reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam
Moje mlode dzisiaj cos za wczesnie wstaly:no:wzielam Je do wyrka z nadzieja ze jeszcze usna a tu nic:no:A idziemy na 11 na bilans i na szczepienie i jak nie beda marudne to po lekarzu do ikea:tak::tak::tak:My jeszcze jestesmy w pizamkach a Dominik jeszcze spi:szok:
Pogoda taka sobie-niby nie ma slonca ale jest cieplo no i zapowiadali ze ma byc ładnie

reklama
WItam z rana babeczki:-)

Obciełam psinke druga, teraz przynajmniej włosów nie bede miala w domu:tak::tak:;-)

jeszcze bede musiala je ogolic, bo poki co to te dłuuuugasnie 15 cm włosy im obcielam ale wiadomo, nie da sie prosto przy skórze, dlatego potem jak m wezmie od tesciowki maszynke to je opitole..:-D ale w sumie tak słodko wyglądają z takimi kłaczkami:tak::tak: jak znajde aparat to zrobie fotke i wam pokaze:-D:-D:-D

tera musialabym sobei zrobic sniadanko, a potem sie wykapac:tak: ALE najpierw sniadanko:tak::tak:
Witam się wieczorową porą :-D:-D

Od razu się pochwalę że zdałam polski ustny :-):-) normalnie z głowy mam już wszystko :tak::tak: miałam na 16.30 wyjechałam z koleżanką o 15.30 bo po co mam tam siedzieć tyle czasu. byłam w szkole o 15.45. Usiadłam sobie, pogadałam 5 minut i słyszę z góry Malinowska! No to poszłam nie wiedząc o co chodzi. Wchodzę na górę, patrze sami uczniowie siedzą. Podeszłam do koleżanki a ona od razu do mnie ty już wchodz bo cię wołali, masz już iść mówić :szok: ja w szoku, wpadam tam, momentalnie pustka w głowie, nic. Powiedziałam pierwsze zdanie i się od razu zacięłam. Myślę sobie no to klops, koniec. Ale zaczęłam od nowa i jakoś poszło. Grunt że zdałam :tak::tak::tak:

Ja się tam burzy nie boję, ale jak jest w nocy to zawszę się budzę.

GRATULACJE!!!!!!!

moja kolezanka wcorzj poprawiala angielski i nie zdała:baffled: z jej grupy zdała tylko jedna osoba:shocked2:

Bylam na T.

A teraz musze sie wylaczyc, bo inaczej nic nie zrobie, a do Moni mam jechac,kopa poprosze...

Dzień dobry.

Weny mi brak :zawstydzona/y:

Pogoda ponura :-( Nie fajnie :no:

Dużo rzeczy mam dziś do zrobienia. Jak Piotruś wstanie to jedziemy z samochodem na przegląd, a później do fotografa, bo Piotrusiowi paszport wreszcie trzeba zrobić no i ja jakąś fotę se pstryknę, bo wypadałoby prawko wymienić - mam tam jeszcze panieńskie nazwisko :zawstydzona/y: Przez 4 lata jakoś czasu nie było :zawstydzona/y:
No i jeszcze muszę znaleźć w jakiejś aptece Pentaxim, bo jutro na szczepienie idziemy. :zawstydzona/y:

Dzień dobry.

Weny mi brak :zawstydzona/y:

Pogoda ponura :-( Nie fajnie :no:

Dużo rzeczy mam dziś do zrobienia. Jak Piotruś wstanie to jedziemy z samochodem na przegląd, a później do fotografa, bo Piotrusiowi paszport wreszcie trzeba zrobić no i ja jakąś fotę se pstryknę, bo wypadałoby prawko wymienić - mam tam jeszcze panieńskie nazwisko :zawstydzona/y: Przez 4 lata jakoś czasu nie było :zawstydzona/y:
No i jeszcze muszę znaleźć w jakiejś aptece Pentaxim, bo jutro na szczepienie idziemy. :zawstydzona/y:
Nooo straszna pogoda dzisiaj:-(

ALe masz dzisaj latania, ja sie dziisaj z domu nie ruszam, o nie:no::no::no: nikt mnie nie wyciagnie na tą ulewe:no::no::no: zaraz pojde sie kapac, teraz wcinam sniadanko:tak:

reklama
Do góry