reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Anja_27 to juz nie sa groszki i fasolki :-) to juz kawal dzieciaczkow ;-)

etna36 Ale Ci niesmiale malenstwo rosnie, nawet buzki nie chcialo pokazac, takie tajemnicze ;-)

xxxklaudziaxxx sliczny brzuszek masz, i w sumie nie mamy jeszcze blizniakow, wiec moze Ty :-)

A ja dzis bym spala i spala, dopiero wywleklam sie z lozka i zamiast sniadania wcinam czekoladki :-) ale trzeba sie troche zebrac do kupy, bo znowu dzien minie a ja nic nie zrobie...

reklama
Kilolek wspólczuje!!

Ostatnio pisalam Wam dziewczyny ze lekarz tak mnie postraszył i musiałm jechac do niego na wizyte...Okazało sie na miejscu ze on chce poprostu dla pewnosci sprawdzic serduszko czy bije-po tym jego przykrym incydencie-i nie mogło byc inaczej wszystko było i jest w porzadku :-) maluszek rosnie... dowiedzielismy sie tez ze bedziemy mieli syna :-) (robił mi usg dopochwowe) bo cos miedzy nóżkami sie juz pojawiło... Mój R bardzo szczesliwy ja z reszta tez..
pozdrawiam....

oraz: właśnie wrąbałam dwa kilo truskawek... ale nie. nie mam zachcianek... :-p aż boję się co to będzie jak się pojawią czereśnie...:-p
no a u mnie sezon truskawek dobiega konca :-( mam nadzieje ze tutaj beda czeresnie bo tez mam ochote sobie pojesc.

anja_27 wzruszylas mnie do lez :-:)-(ja mialam jechac do Polski w to lato odwiedzic rodzinke ale przez to samopoczucie nie jestem w stanie a ze wschodniego konca Turcji ciezka jest podroz nawet dla zdrowego. strasznie sie rozkleilam :-:)-:)-(

hej dziewczyny witam sie i ja:-)w Londynie bylo super:-)sam relax zero kompa no ale od dzis szara rzeczywistosc!!Ale jeszcze 2mce i ide na l4!
Dziewczyny ale w Anglii sa tanie ciuszki dla bobaskow juz jak poznam plec to planuje udac sie na zakupy wyprawkowe pojade chyba na poczatku wrzesnia:-)

Witam nowe listopadowki:-)

Monia-Arek gratuluje synka:-)ja tez juz bym chciala wiedziec ale dopiero na badaniu polowkowym sie dowiem:-(

Anja- Wzruszyła mnie strasznie Twoja histroria

Helena- Gratuluje synusia :-) Zeby tylko nie zrobil Ci psikusa jak syn mojej kolezanki i urodzi sie dziewuszka :-):-)

Milencia- U mnie czeresnie juz sa ale pewnie sztucznie hodowane bo nie za smaczne, czekam na te prawdziwe i przykro mi, ze nie mozesz odwiedzic rodzinki ale za to mozesz sie powygrzewac w sloneczku hehe.. Ja mam to szczescie ze z Anglii do Polski droga nie taka straszna a samolotem tylko 2h i polece w lipcu do Polski jak tylko wszystko bedzie ok.

Pozdrawiam i zycze milego humorku :-)

Milley mylisz sie mam juz jeden trójpak Bura :)

To moze bede nastepna :-):-)

hej dziewczyny witam sie i ja:-)w Londynie bylo super:-)sam relax zero kompa no ale od dzis szara rzeczywistosc!!Ale jeszcze 2mce i ide na l4!
Dziewczyny ale w Anglii sa tanie ciuszki dla bobaskow juz jak poznam plec to planuje udac sie na zakupy wyprawkowe pojade chyba na poczatku wrzesnia:-)

Monia-Arek gratuluje synka:-)ja tez juz bym chciala wiedziec ale dopiero na badaniu polowkowym sie dowiem:-(

W Anglii sa faktycznie sliczne i tanie ciuszki a w ciucholandach albo na gieldach to juz wogole po 1zl mozna kupic firmowe spioszki itp. :-)

.

U nas też wszystko dobrze. Brzuszek bardzo mi urósł przez ten weekend-normalnie w oczach:tak:
Dzisiaj moja kuzynka urodziła chłopca, 3500 kg. Ale najlepsze jest że ginka poinformowała ją, że będzie dziewczynka i na dodatek badzo malutka - ok 2500 kg. Oczywiście wyprawka na różowo dla Nikolki a tu taka niespodzianka:-D

Pozdrawiam serdecznie

Moja kolezanka miala ostatnioo bardzo podobna sytuacje, z Oliwierka zrobila sie Natalka :-):-)

Dobre to to z tą dziewczynką. To mnie tylko utwierdza w przekonaniu, że nie chcemy znać płci dziecka. Można to jako kawał opowiadać.

A to nasz skarb dla odmiany możecie zobaczyć jego plecki:
Zobacz załącznik 134884

Sliczny dzidzius :-):-) ale Ci zazdrosze :-):-)

A tak na marginesie dzisiaj koncze 16 tydzien jupi,zlecialo to szybciej niz sie spodziewalam.teraz czekam na polowkowe usg a potem urlopik z mezem"ostatni"we dwoje :) i potem to z gorki,zakupy przygotowania do przyjscia na swiat naszego szkraba,tak sie ciesze :)

Ale to szybko leci :-):-):-) Ja tez wybieram sie na urlopik :-)

To moze bede nastepna :-):-)

W Anglii sa faktycznie sliczne i tanie ciuszki a w ciucholandach albo na gieldach to juz wogole po 1zl mozna kupic firmowe spioszki itp. :-)

Ja nie wiem gdzie sa w anglii gieldy ale mowie o sklepie Primark ktory pewnie znasz:-)mialam z tego sklepu troche ubran dla corki i jak dla mnie sie super:-)

rzeczywiscie mozna tanio kupic ale chyba w wiekszych miastach u mnie w miescie nie spotkalam sie z spioszkami za 1 zl:no: a szkoda bylo by fajnie co nie? Nie ma u nas Primarka wiec nie wiem ile tam kosztuja. W innych sklepach nie jest tak tanio.Tak samo wozki lozeczka niektore maja kosmiczne ceny.:baffled: ja co bede mogla to sprobuje odkupic uzywane np lozeczko zawsze to bedzie taniej:happy2:

ja niedlugo musze isc do pracy wczoraj niezle sie zmeczylam masakra tyle godzin na nogach stac ale z tego co zrozumialam to mam dzisiaj juz siedziec ale nie wiem na bank bo jakos nie moglam zaskoczyc co do mnie szef mowil:zawstydzona/y:nie wiem czy to przez halas czy co? dawno juz tak nie mialam ;-)
boje sie o malenstwo czy mu ta moja praca nie szkodzi:baffled:

reklama
Ja niedawno wrocilam z synkiem ze spacerku 1.5godzinnego-udalo nam sie wrocic przed ulewa! Ale pada...A na samym spacerze zle sie cos czulam...Szlismy wolniutkim spacerkiem a ja co chwila czulam kolatanie w piersi, brak oddechu, nagle przyplywy goraca...brrr, az sie przestraszylam...Dobrze, ze synek cierpliwy i jak bylo cos nie tak i stawalam, to byl grzeczny...Moze przez ten nadchodzacy deszcz tak sie zle poczulam? Zobaczymy...

Do góry