reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kasia a jaki to rodzaj filmu?? ja uwielbiam filmy!!!! niestety na kompie zawsze a sporadycznie w kinie ale ogladam i najlepiej to takie horrorowete lubie albo takie z napieciem albo zwariowane z adrenalina chickoka lubie tez ;-)

reklama
Magdamir ja już po pracy :-) relaksuje sie a mały buszuje...
Zawaliło sie? u was kino tam niedaleko szpitala, i biblioteki było? a co mu sie stalo? My właśnie teraz mamy fajne bo tak to bym nie szła, poczekałabym na ściągane... A na spotkanko sie pisze :-) Może mój M już prawko zrobi to mnie przywiezie :-p

AAAA Larwuniu... to może niedługo będziesz miała do mnie bliżej... bo może do bogdańca sie wyprowadzimy :-)

Magdamir ja już po pracy :-) relaksuje sie a mały buszuje...
Zawaliło sie? u was kino tam niedaleko szpitala, i biblioteki było? a co mu sie stalo? My właśnie teraz mamy fajne bo tak to bym nie szła, poczekałabym na ściągane... A na spotkanko sie pisze :-) Może mój M już prawko zrobi to mnie przywiezie :-p

AAAA Larwuniu... to może niedługo będziesz miała do mnie bliżej... bo może do bogdańca sie wyprowadzimy :-)

ano widzisz jakies 2 lata temu chyba zawalil sie dach i tak robia do dzis...a widze znasz troche mcz???

a to widze ze jakas przeprowadzka sie wam szykuje chcecie cos kupic na wsi????
nie ma to jak miasto...:tak::tak::-D:-D....wszedzie blisko....

fajnie jak bysmy sie spotkaly laseczki :tak::tak:

a ty gdzie pracujesz przypomnij jak mozesz :-):-)

Larvuniu to jest film na tej zasadzie co KOD LEONARDA DA VINCI... jest świetny, zawiera dużo historycznych momentów i napięcia, jest bardzo zagadkowy...

Mamy okazje wynająć cały domek za 500zł + 200zł opłat od jesieni... tu sie gnieciemy na 2 pokojach a tam cały domek i działka a tu za oknem parking... A i ja i M ze wsi więc nas tak troche ciągnie...
A międzyrzecz znam... pochodze z Bledzewa jakieś 17-20km od międzyrzecza, moi rodzice tam kiedys "interesy" mieli to jeżdziłam często

kasia 16 km tylko :tak: bym miala... spoko przeprowadzaj sie :tak: ja kupilam tu mieszkanie ze wzgledu na wielkosc mieszkania w gorzowie za te pieniadze bym moze 20metrow miala ;-) a dojezdzac sie nie boimy z mezem ;-)
film wydaje sie fajny a kiedy bys na niego szla??

reklama
a to super Kasiu domek wow..marzenie moje :tak::tak:

bedziemy mieli gdzie sie spotykac z dziewczynami z forum hihi..na twoim podworku :-D:-D:tak::tak:....

tylko te dojazdy do pracy troche meczace beda pewnie....

a mnie piffko sie skonczylo i w glowce sie cos kreci..przeciez to tylko reds jak nigdy hihi ale smiesznie :-D:-D:-D....

wiem wiem pisalas kiedys ze ty tutejsza jestes dziewczyna :tak::tak:

Do góry