reklama
Larvunia to super by bylo..tylko troche teraz dla mnie daleko 

to wyczuj mamuske i pogadaj z nia...
nie musi byc przeciez 1 czerwca moze byc kiedy indziej najlepiej jak dla mnie to znow sobota 
....
tylko nie wiadomo ile dziewczyn dojechalo by az do Gorzowa?...
no to kombinuj
....
moje dziecie wstalo o 18,teraz sie pluska....ide na filmek

to wyczuj mamuske i pogadaj z nia...

tylko nie wiadomo ile dziewczyn dojechalo by az do Gorzowa?...
no to kombinuj

moje dziecie wstalo o 18,teraz sie pluska....ide na filmek

Ostatnia edycja:
madziarena
Mamusia Amelki
Witam dziewczynki! Dzieki za wsparcie. Właśnie wróciłam od lekarza - serduszko bije, dzidzius się rusza jest wszystko ok, a plamienie - nerwy ???. Najwazniejsze, że wszystko wporządku !
marzenka21
Fanka BB :)
witajcie:-)ja juz doma wlasnie,dopiero wrocilismy:-)
madziarena to super:-)
madziarena to super:-)
megi tu bede odp bo tam to tylko foty maja byc ;-) wiec kochana ja tez to przechodzilam tzn nie ze jak urodzilam mlodego...ale jak mialam 20 lat to pytali mnie o dowodzik jak kupowalam faje
draznilo mnie to strasznie, teraz za to kazdy mi mowi "dziendobry" i kazde dziecko u mnie na wiosce nawet jak nie znam, odpowiadam zawsze "czesc" bo czuje sie staro jakos
tak wiec u mnie w momencie urodzenia synka czar mlodosci prysl i juz nie prosza o dowodzik ;-) Megi przyznam sie ze az spojrzalam na twoj wiek ile Ty masz... bo za 1 razem jak spojzalam to faktycznie mlodziutko wygladasz na fotach
i dzieki za mile slowa odnosnie fotek syneczka

i dzieki za mile slowa odnosnie fotek syneczka

megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Dzięki za dobre słowo larvuniu :-) moja 20 letnia soistra wygląda poważniej niż ja haha :-)
Marzenka- w netto są oginalne PAMPERS 58szt za 46,99 do tego chusteczki pampers gratis, nie wiem czy to tanio na promocję bo dla mnie te orginałki zawsze były bardzo drogie! tam jest chyba rozmiar 3
JAK MYŚLICIE LASKI TO DROGO???
Dziewczynki kochane ja już na dziś się żegnam, zaraz zacznie się moja miłość na tvp2 a zresztą głowa mnie coś rozbolała, życzę wam wszyskim kolorowych snów, do jutra :-)
Marzenka- w netto są oginalne PAMPERS 58szt za 46,99 do tego chusteczki pampers gratis, nie wiem czy to tanio na promocję bo dla mnie te orginałki zawsze były bardzo drogie! tam jest chyba rozmiar 3
JAK MYŚLICIE LASKI TO DROGO???
Dziewczynki kochane ja już na dziś się żegnam, zaraz zacznie się moja miłość na tvp2 a zresztą głowa mnie coś rozbolała, życzę wam wszyskim kolorowych snów, do jutra :-)
Ostatnia edycja:
marzenka21
Fanka BB :)
dziewczyny mam info od beti o kasi i izie,otoz lekarze nie chca powiedziec co dokladnie jest malej ale kasia podejrzewa ze to sepsa:-(
boze az po mnie ciary przeszly i lezki sie kreca w oczku,co te nasze dzieczyny musze przezyc,
beti ma dolka,napisala mi ze narazie odpusci bb bo za slodkie dzieci tam sa:-(
boze az po mnie ciary przeszly i lezki sie kreca w oczku,co te nasze dzieczyny musze przezyc,
reklama
dziewczyny mam info od beti o kasi i izie,otoz lekarze nie chca powiedziec co dokladnie jest malej ale kasia podejrzewa ze to sepsa:-(
normalnie szok !!!! az plakac sie chce ....
az sie zalamalam..biedna kasia co ona teraz przezywa

oby kasia sie mylila i oby to nie byla sepsa!!!!!!
trzymajcie sie dziewczyny buziaki dla was musi byc dobrze!!!
Ostatnia edycja:
Podziel się: