reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a moj dzis protestuje... nie spal w dzien :dry: , teraz siedzi i bajki oglada ledwo na oczy patrzac, kurcze ale bedzie marudny juz to widze :sorry2:

fajnie ze sie spotkalyscie :tak:
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tez chce :tak:

reklama
a moj dzis protestuje... nie spal w dzien :dry: , teraz siedzi i bajki oglada ledwo na oczy patrzac, kurcze ale bedzie marudny juz to widze :sorry2:

fajnie ze sie spotkalyscie :tak:
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tez chce :tak:

no to pewnie twoj tez ci zasnie..bo do wieczorka daleko....
ja mojemu dam pospac do 17 dluzej nie o ile go dobudze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jesli chcesz to zapraszamy do nas wpadnij to sie spotkamy wszystkie 5 hihi....:tak::tak:

nie moge, jutro do poznania jade :dry:
wogole zaczynam dzialac i cos robic wiec chyba czasu teraz nie bede miala na spotkania chyba ze w niedziele jakas... teraz odpada bo jade do mojej babci na 1 rocznice smierci dziadka... moze w nastepna?? oj chcialabym bardzo zeby znowu jakis wypad wspolny gdzies byl :tak::tak::tak:

no oki,dzialaj cos kochana !!!

a wypad fajnie byloby powtorzyc jestem za..tylko teraz problem gdzie to zrobic???

najlepiej zeby jeszcze w lato sie spotkac teraz to by nas sie uzbieralo troche hehe :-):-)....

larvunia a ty nie masz czasem dzialki w gorzowie? tzn.rodzice lub tescie twoi? bo cos na fotkach widzialam ;-);-) moze na tej dzialeczce bysmy sobie zrobili spotkanko i grilek co ty na to??....
oczywiscie jeszcze nie teraz....

no oki,dzialaj cos kochana !!!

a wypad fajnie byloby powtorzyc jestem za..tylko teraz problem gdzie to zrobic???

najlepiej zeby jeszcze w lato sie spotkac teraz to by nas sie uzbieralo troche hehe :-):-)....

larvunia a ty nie masz czasem dzialki w gorzowie? tzn.rodzice lub tescie twoi? bo cos na fotkach widzialam ;-);-) moze na tej dzialeczce bysmy sobie zrobili spotkanko i grilek co ty na to??....
A na dzień dziecka jakaś imprezka wchodzi w grę??

A na dzień dziecka jakaś imprezka wchodzi w grę??

a moze byc i dzien dziecka czemu nie :tak::tak:

tylko gdzie???

ja zapytam jeszcze o ten domek moze akurat bedzie wolny..tylko nie wiem czy teraz gosciu nie chcial by kasy bo roznie jest....

a ty masz tam moze w temlepewie jakies miejsce na spotkanko???

kurde ide budzic mlodego bo jeszcze spi :szok::szok:

No właśnie nie ma u nas zbyt wiele miejsca. Ogródki są bardzo małe więc nie da rady. Nie znam na tyle okolicy, żeby coś mogło mi przyjść do głowy:-(.

No właśnie nie ma u nas zbyt wiele miejsca. Ogródki są bardzo małe więc nie da rady. Nie znam na tyle okolicy, żeby coś mogło mi przyjść do głowy:-(.

szkoda myslalam ze macie moze jakas dzialke..
a nie mialby ktos dzialki ze znajomych lub sasiadow zeby nam na kilka godzin udostepnil??:tak::tak::tak:

dobra spadam na pierwsza milosc a mlody dalej spi...budze go i ma w nosie ciekawe do ktorej z nim dzis posiedze wrr...:wściekła/y:
:wściekła/y:
:wściekła/y:

No witam:-)
Madziu- spotkanko było miłe, mam nadzieję na powtórkę, może ktoś dołączy?:-) Na 1 czerwca byłoby dobrze coś zorganizować jestem za:tak::tak::tak:Mój jednak na fusze dziś...
Witaj Blondi my nie miałyśmy okazji się poznać ani popisać?!:-) Miło mi...
Annes szkoda że cię nie było :-( może następną razą spotkamy się w większym gronie, teraz już wiem gdzie mieszkacie :-D

reklama
no

no super pomysl!!! ..tylko nie wiem co na to moja mama, wiesz nie zawsze sie z nia dogaduje, musze trafic na jej dobry humor :dry: u rodzicow na dzialce jest fajnie, jest miejsce na grilla, na siedzenie, jest stolik, trawa do biegania, mala bo mala alw jest piaskownica ;-) Tylko jest 1 wielki problem oprocz zgody mojej mamy.... trzeba bedzie bacznie obserwowac i pilnowac dzieci, bo rodzice maja wokol altanki 3 beczki wkopane z woda (deszczowka) i sa niezabespieczone. A tak to looozik :tak: JA JESTEM ZA SPOTKANIEM U MOICH RODZICOW NA DZIALECZCE.
na dzien dziecka ja nic nie kombinuje, myslalam zeby isc do ascany tam ma byc pelno atrakcji dla dzieci... i chcialam tam spedzic pol dnia z malym :cool2:

Do góry