reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

marzenka my w tym roku też mieliśmy dwa roczki i ja jestem chrzestną u dziewczynki a mąż u chłopca. to kupiliśmy dla chłopczyka taki jeździk co się dopycha nóżkami a moja chrześnica już to miała to kupiłam jej wózek z lalką taki akurat do jej wzrostu.a jeszcze możesz kupić taki rowerek co się pcha i dzieciątko sobie w środku siedzi to jest super sprawa

reklama
marzenka21- Nati dostała krzesełko do karmienia, fotelik do auta, ubranka, zabawki, posciel
megi- OK to jestesmy umówione

A i pewnie widzice ze robie byki ortograf mam dysortografie wiec nie przejmujcie sie

A nie myślałaś o złotych kolczyczkach? albo jakąś baby born do tego wózeczek, trzeba myśleć na przód za moment zacznie się tym bawić, moja na roczek dostała lale płaczącą imówiącą i wogóle i już od razu tuliła ją do siebie no ale to twój wybór oczywiście :-)

Annes a po czym cię rozpoznam ja będe ubrana na ciemno niebiesko cała w dżins z beżowo- pomarańczowym wózkiem

No zabawki edukacyjne to też fajna sprawa, moja np dostała też misia z Fisher- Price i uczy części ciała, śpiewa piosenki, czyta wierszyki, uczy liczyć i wypowiada alfabet, mała do dziś często się nim bawi:-)

Ostatnia edycja:
ja mam niebieski wozek mam ciemne włosy i jestem obcieta asymetrycznie ubrana nie wiem jak bede ale raczej kurtka fioletoe=wa taki ciemny fiolet

Jeżyku a może i my wybrałybyśmy się dzisiaj na spacerek jak się pogoda nie skiełbasi??:-D
Może na rolki z Kacperkiem i Klaudią??
Ubiorę się cieplej i możemy iść:tak:.

Wiecie jaka jestem zdolna? Wczoraj przywiozłam zdjęcia rodzinne od rodziców,żeby zrobić z nich albumy i znalazłam zdjęcie mojego tatki z komuni. Było urwane z jednego końca więc,żeby go nie obcinać i nie niszczyć do końca wpadłam na pomysł,żeby je poopalać zapałką co da fajny efekt. No i jak opalałam to jakoś niefortunnie opaliłam sobie paznokcia na którym mam żel. French zrobił się cały żółty i musiałam go opiłować:-D:-D. Zrobił się trochę koślawy ale to nic:-).

reklama
Do góry