reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Nie wiem jak to dokladnie jest z ciuszkami dla maluszkow ale czesto kupuje ciuchy dla siebie tam :) I wsumie wiekszych klopotow nie mialam, ale i tak zawsze ogladam z kazdej strony hehe :-)
Co do ciucholandow w Londynie to bedzie masakra bo tam pewnie setkiiiii sa :) Ale mysle ze jadac do centrum w jakis bocznych uliczkach powinnas znalezc ciuchlandy, najpopularniejsze sa "British heart foundation" albo "Loros" ale w Londynie to pewnie inne nazwy tez beda.
Mozna latac samolotami do 34tyg w ciazy pojedynczej a w blizniaczej chyba do 30tyg
A co do wozeczka to ja tez chce QUINNY :-):-):-) Tu sa strasznieeeeee popularne, ale slyszalam nie zadobre opinie na jego temat w Polsce. Albo wozeczek firmy FIRTSWHEELS w kolorze Limonki na Allegro widzialam caly zestaw po 1150zl chyba a troszeczke wiekszy i lzejszy od Quinny :-) Wygladowo bardzo podobny noi wrazie czego robia tez w wersji dla blizniakow :-)
Klaudia a daj linka do tego drugieg wozka co wypisalas bo na allegro go nie widze:-(a ciekawa jestem jak wyglada:-)Co do quinny buzz bo taki chcesz tez tak to wiem ze jest ich duzo w anglii ale one sa sliczne jak dla mnie:-)wiem ze maja duzo negatywnym opinii ale nie ma wozka idealnego poza tym znam troche dziewczyn co maja buzzy i sa zadowolone:-)
widze ze majorke masz obcykana ;)
a gdzie jeszcze bywalas na fajnych urlopach?
my jedak chyba zdecydujemy sie na playa del palma bo nie mamy jeszcze zabukowanego,ogolnie lecimy 11 lub 12.06 ale mamy te dwie miejscowosci do wyboru
to moze byc pomogla mi w wyborze skoro juz tam bylas,bylabym bardzo wdzieczna :)
Ja tez bylam na Majorce super bylo ja bylam w Palmie...fakt duzo dyskotek i niemcow hehe ale cieplutko,woda ciepla zyc nie umoerac:_)

reklama
klaudzia dziekuje slicznie,napewno skorzystam z dobrych rad :)
nastawiamy sie na leniuchowanie ale zwiedzanie tez jest oczywiscie w planach

ania27 o turcji myslal moj maz ale teraz po tym co napisalas jeszcze bardziej uwierdzilas mnie w tym ze Majorka to jednak lepszy pomysl a Teneryfa fajnie wiedziec ze godna uwagi :)

Jutro kochane moje mam kontrole i oczywiscie mam troche stracha,trzymajcie za mnie prosze kciuki :)
uspokaja mnie to ze czuje juz delikatne ruchy ale momo wszystko jest lekki niepokoj ze cos bedzie nie tak

spijcie dobrze,do jutra :)

Czesc dziewczynki, ja rowniez mam jutro badanie, pierwsze usg i po raz pierwszy uslysze bicie serduszka, chyba dzis nie zasne, stresuje sie strasznie, mam nadzieje ze wszystko bedzie okej.
Prosze, trzymajcie kciuki za nas:)

Kochane o ktorej macie wizyty??dajcie znac koniecznie jak bylo:-)

Dolanczam do zaciskajacych kciuki :D

A tak wogole dzien dobry

U nas w nocy polalo,wiec teraz fajie sie oddycha .

Ostatnio moja kolezanka oznajmila mi,ze miala przeczucie do ciazy o czym rozmawialysmy wybijalysmy jej to razem z glowy bo jak sie chce to wszystkie objawy sie ma.I niewytrzymala zrobila testa popoludniu tydzien przed okresem i wyszla jej leciutka kreska odrazu sciemniala po chwili jest rozowiutka.Wczoraj zrobila ponownie z rana i potwierdzilo jej sie wyszla ciemniejsza kreska,termin wychodzi jej na koncowke stycznie.Ma juz jednego syna ktory ma 4 lata i tez z 30 stycznia,ale mu zrobi prezent na 5 urodzinki.Tak chodzila macala mnie po brzuchu,ze sie zarazila :)

Niechcialabym miec faceta w domu w ciazy,bo oni mieccy sa na bol.Maja lekki katar to juz najlepiej skakac kolo nich bo tacy chorzy sa.

Moze wiecie cos na temat uzywania kremow do depilacji w czasie ciazy??

Ostatnio moja kolezanka oznajmila mi,ze miala przeczucie do ciazy o czym rozmawialysmy wybijalysmy jej to razem z glowy bo jak sie chce to wszystkie objawy sie ma.I niewytrzymala zrobila testa popoludniu tydzien przed okresem i wyszla jej leciutka kreska odrazu sciemniala po chwili jest rozowiutka.Wczoraj zrobila ponownie z rana i potwierdzilo jej sie wyszla ciemniejsza kreska,termin wychodzi jej na koncowke stycznie.Ma juz jednego syna ktory ma 4 lata i tez z 30 stycznia,ale mu zrobi prezent na 5 urodzinki.Tak chodzila macala mnie po brzuchu,ze sie zarazila :)

Hehe ale to taką fajną chorobą się zaraziła ;) A ty teraz będziesz miała z kim na zakupy dla maluszka chodzić, bo będziecie się obie zaopatrywać :tak: Też mam koleżankę, ma termin ok 2tyg po mnie i przynajmniej mam się z kim konsultować w sprawach "a ten wózek jak?" heh. Pzdr;-)

mi moj maz wierzy w moje zle samopoczucie w koncu dla przyjemnosci bym nie wymiotowalo co dzien rano :baffled:

Moze wiecie cos na temat uzywania kremow do depilacji w czasie ciazy??
ja tez sie nad tym zastanawialam czy mozna uzywac wszystkie. przeczytalam ulotke kremu Veet i nic nie jest napisane o ciazy tylko w razie schorzeniach alergiach skory lub przy dostaniu sie do oczu nosa czy ust skontaktowac sie z lekarzem.

Hehe ale to taką fajną chorobą się zaraziła ;) A ty teraz będziesz miała z kim na zakupy dla maluszka chodzić, bo będziecie się obie zaopatrywać :tak: Też mam koleżankę, ma termin ok 2tyg po mnie i przynajmniej mam się z kim konsultować w sprawach "a ten wózek jak?" heh. Pzdr;-)
Oj tak mozna pogadac z kims na tematy ciazowe,co do zakupow u mnie do kupienia tylo wozek bo chomikowalam wszystkie rzeczy po pierwszym dziecku,wlasnie ostanio posegregowalam rozmiarami,jak bedzie juz blisko porodu wyciagnie sie ze strychu poprzepiera i gotowe;-)
Mam jeszcze jedna kolezanke ktora ma miesiac wczesniej termin,wiec w tym roku to naprawde baby bum:tak:Wszedzie ciezarowki:-p

Ja rowniez Witam i trzymam kciuki:-)

A u nas wlasnie nie pada i powietrze sie doslownie kisi, i na dworze jest duszno i nieprzyjemnie.A ja nadal w pidzamie i jakas taka melancholia mnie ogarnia znowu :-(

reklama
Gie-oska i Pianistka 3mam za Was kciuki, oby wszystko bylo dobrze :-)
Kevinka- ja wlasnie tak zarazilam sie od mojej kolezanki, ciagle zazdroscilam jej brzuszka i ciagle dotykalam i wkoncu mam co chcialam...:-)

U mnie humorek dzis nie dopisuje za bardzo.. Cala noc bolal mnie brzuszek, tak jakby ktos mi wbijal szpilke co promieniowalo na cale podbrzusze. Strasznie sie boje, ze cos jest nie tak a pierwsze USG mam dopiero we wtorek i nie mam co wczesniej isc do lekarza bo nic mi tu nie zrobia. Zamorduje ich jezeli bedzie cos nie tak a wyjdzie to przy USG i juz bedzie za pozno :-:)-:)-( Moze niepotrzebnie sie martwie, ale ostatnio na wszystko jakos bardziej intensywnie reaguje... a przynajmniej tu moge napisac co czuje bo w domu to wszyscy jakos na to zabardzo nie reaguja :-(

Do góry