reklama
Eve84
2 lata przerwy.....
dobra dziewuszki ja mykam z pracki zara :-) lece jeszcze na poczte a potem do ortodonty!
a zapomnialam szczoteczki wiec siedze i gume miele
zobaczymy ile to zeboli kaze mi usuwac!
papapa
a zapomnialam szczoteczki wiec siedze i gume miele
zobaczymy ile to zeboli kaze mi usuwac!
papapaw.kropeczka
Fanka BB :)
Eve cos ty wymyslila? po co ty chcesz zdrowe zęby usuwac???? zeby wstawiac nowe???? zwariowalas? usmiech masz przeciez ladny!
1....a nie wiem..na nk jestes?
2...moj zawsze byl szczuply i taki pewnie juz bedzie...u nich to rodzinne...dobrze maja, chocby nie wiem ile jadl to nie tyje...:-)
3...no mial farta, mial...
A ja juz wszystko prawie w papierach zalatwilam, tylko bank mi zostal, ale to musze osobiscie...ale nie dzis:-)
A twoje zdjęcie bocianica widziałam?
Co do drugiego to muj M kiedys był bardziej przy kości ...
Co to trzeciego.......miał farta, ... i tak
latka zleciały aż
ktoś korek wyciągną
i to był M
![]()
2...moj zawsze byl szczuply i taki pewnie juz bedzie...u nich to rodzinne...dobrze maja, chocby nie wiem ile jadl to nie tyje...:-)
3...no mial farta, mial...

to rob testy Bernadko i jak pojdziesz na usg to zobaczysz czy sie zgodzi to co w testach wyszlo z tym co mowi ginek...?to ja sobie w tym cyklu chyba odpuszczę to mierzenie temperatury bo muszę sie zapatrzyć w dobry termometr i dopiero wtedy bo poco mam mierzyć jak nie bedzie to dokładny pomiar
A ja juz wszystko prawie w papierach zalatwilam, tylko bank mi zostal, ale to musze osobiscie...ale nie dzis:-)
w.kropeczka
czytalam wlasnie na interii artykul...patrzcie jakie dane znalazlam...o zgrozo!!!!!!:
...W Anglii i w Walii przeprowadza się rocznie około 190 tysięcy aborcji, która jest tu legalna do 24 tygodnia ciąży...
...Już 11-12-latki przychodzą wręcz tłumami po tak zwane tabletki poronne „dzień po" do wszelakiego rodzaju przychodni i pielęgniarek szkolnych. Do tego mają zagwarantowaną pełną poufność.
Rodzice nigdy się nie dowiedzą od lekarza ani od pielęgniarki szkolnej, że ich 14-letnie dziecko od 3 lat uprawia niezabezpieczony seks z różnymi partnerami...
... ostatnio 6 szkół w Oxfordshire wprowadziło specjalny program z możliwością otrzymania tabletki poronnej przez dziewczynki w wieku 11-13 lat poprzez wysłanie wiadomości SMS. Tabletka będzie czekać u pielęgniarki szkolnej tyle razy, ile tylko zapragniesz!
...W Anglii i w Walii przeprowadza się rocznie około 190 tysięcy aborcji, która jest tu legalna do 24 tygodnia ciąży...
...Już 11-12-latki przychodzą wręcz tłumami po tak zwane tabletki poronne „dzień po" do wszelakiego rodzaju przychodni i pielęgniarek szkolnych. Do tego mają zagwarantowaną pełną poufność.
Rodzice nigdy się nie dowiedzą od lekarza ani od pielęgniarki szkolnej, że ich 14-letnie dziecko od 3 lat uprawia niezabezpieczony seks z różnymi partnerami...
... ostatnio 6 szkół w Oxfordshire wprowadziło specjalny program z możliwością otrzymania tabletki poronnej przez dziewczynki w wieku 11-13 lat poprzez wysłanie wiadomości SMS. Tabletka będzie czekać u pielęgniarki szkolnej tyle razy, ile tylko zapragniesz!
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
no pozabijam!!!!!
chwile mnie nie bylo! hanka i kropeczka za kare pod sciane i na groch!!!

a nocka normalnie..... juz sie przyzwyczailam ze go nie ma czesto:-(

sliczny brzunio masz kochana !! coraz piekniej wyglada!
tzrymam kciuki za badanko;-)
tak dawno nie bylam na zadnej rozmowe kw. ze zapomnialam jak to jest i nie chce gafy popelnic....a miec siostre??? najlepsza rzecz na swiecie
tu mi sie nie zdarza ale na live to ło matko

chwile mnie nie bylo! hanka i kropeczka za kare pod sciane i na groch!!!

no stanowisko fajne, ale sama juz sie zastanawiam czy chce znowu byc kierownikiem, tyle lat bylam, nerwy sobie tylko napsulam.... no ale wole isc bo juz w domu kota dostaje....Marzenixx-powodzenia na tej rozmowie...zawsze mozesz sprobowac...a skoro to stan. kierownicze to moim zdaniem fajne! Jak nocka bez mezusia????
...
a nocka normalnie..... juz sie przyzwyczailam ze go nie ma czesto:-(
co ty wygadujesz głupolku!!! ja czuje moim piegowatym nosem ze ty zaraz bedziesz zafasolkowana i to jeszcze przedemna!!oj prawde piszesz kochanie rok zlecial nie wiadomo kiedy!niedlugo i na ciebie przyjdzie kolej zostane sama na polu walki ale to zrozumiale ja sie dopiero zaczynam starac! ;-)

mam nadzieje ze tak bedzie, wlasnie z taka misja ie do pracy zeby wyluzowac , zajac sie praca i odrazu zafasolkowac!Dokładnie zleciał ten czas nawet nie wiem kiedy.
Zobaczysz znajdziesz pracę i fasolka sama się pojawi ;-);-)

sliczny brzunio masz kochana !! coraz piekniej wyglada!

no leci straszliwie ..... jestes jedna z nielicznych ktore zagladaja jeszcze do nas, tak to kazda fasolkuje, obiecuje ze nas nie opusci i o.... dupa....tez o niej mysle...o ho ho ho ja tez pamietam te czasy tyle ze pozniej do Was dolaczylam oficjalnie :-) ale pamietam Ciebie, Tikanis i inne dziewczyny...leci strasznie czas :-)
tzrymam kciuki za badanko;-)
no juz wrocilam, cos tam wygrzebalam, musze sie jakos ubrac na jutro na te rozmowe...Marzenixx poleciala do siostry w ciuchach grzebac...kurcze, ze ja nie mam siostry...ale jej fajnie!
tak dawno nie bylam na zadnej rozmowe kw. ze zapomnialam jak to jest i nie chce gafy popelnic....a miec siostre??? najlepsza rzecz na swiecie

oj ja tez klneTo fakt klne jak szewc![]()
tu mi sie nie zdarza ale na live to ło matko
Haszitka
może kiedyś...
Kaca po rzodkiewce??![]()
Tak ostra cholera. Odmiana jakaś inna, pierwyj raz ja w agrodzie tokom miała

3...no mial farta, mial...![]()
1 - jestem
2 - jego matka też chuda ale z tego co wiemy to jego ojciec na stare lata przytył

3 - dumny z tego jak cholercia, myślę, ze jak co w męskim gronie gadali to jak paw się puszył pewnie

Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
czytalam wlasnie na interii artykul...patrzcie jakie dane znalazlam...o zgrozo!!!!!!:

Nektarynka
miłego popołudnia Kingus!!
idę sobie chyba kawke strzelic drugą bo mnie głowa pobolewa lekko przyłączy sie ktoś??
a moze jeszcze mi raz pomożecie bo martwi mnie to ze nie wiem kiedy tą owulkę będę miała bo po tym CLO a brałam od 5 do 9 dc to nie wiem czy mi sie skróci ten cykl czy jak?? a od 16 do 25 dc mam luteinę brac to moze jednak @ wcześniej przyjdzie?? wiem ze marudzę ale się pogubiłam w tym juz.
gdybys mierzyla tempke to na pewno bys wiedziala kiedy byla owulka.. a odnosnie jesli pojdziesz do lekarza to na bank Ci powie jaki jest pecgerzyk ale nie powie kiedy dokladnie peknie.. odnosnie testow ja sie nastawialaz ze owulke bede miala 17dc a byla 13dc.. wiec lepiej zaczac wczesniej stosowac testy owu.. na allegro mozna kupic 1 po 1,29 jak kupisz to to wyjdzie Cie tyle ile dasz w aptece za 1 lub 5 zalezy jaka firma..
kropeczka.. normalnie szok.. z tymi tabletkami.. smsem.. kurczak..
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się:
niedlugo i na ciebie przyjdzie kolej zostane sama na polu walki ale to zrozumiale ja sie dopiero zaczynam starac! ;-)