reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

ja placilam w polsce chyba 20 czy 25 zlotych za 5 sztuk
ale w sieci kupisz duuuzo taniej, jak radzi nektarynka:tak:

Lilu...wiem, ze to straszne ale takie fakty...
a te malolaty 12-14 letnie to bym za klaki powyciagala z domów i do roboty!

ja zjadalam ogorkową...wieczorem jak malz wroci robie sphagetti:-)

wyslalam namiary;-)

Kropeczko, moja mama spod Krakowa pochodzi tereny: Igołomia, jak dobrze pamiętam Wisła, zaraz na priwa nazwisko Ci puszczę

A co do tych faktów o nastolatkach o tabletkach to bezmózgowie. Efekty w ich organizmach będą po wielu latach dopiero widoczne i wtedy będzie płacz.

Mój M to spaghetti bolognese pochłania tonami, ostatnio zrobiłam mu spaghetti szpinakowe, zjadł a na koniec mówi, BLE. Nie rozumiem go, zdrowe i smaczne. W dodatku z serami, ktre tak uwielbia. Jak brokuy będą tańcze, to machnę mu brokułowe spaghetti, ciekawe co powie:-D

reklama
Lilu...wiem, ze to straszne ale takie fakty...
a te malolaty 12-14 letnie to bym za klaki powyciagala z domów i do roboty!

No dokladnie :wściekła/y:

wogole nie moge tego pojac jak mozna byc tak bezmyslnym :angry: Ja jakos jak doroslam do sexu i zaczelam byc aktywna sexualnie to nie bylo mowy o sexie bez zabezpieczenia ( chociaz w glebi serca od zawsze pragnelam miec dzieci, ale wiedzialam ze to jeszcze nie czas ) i nawet gdybym wpadla,to nawet przez sekunde nie pomyslalabym o aborcji :no:
A tam 12 latki usuwaja cieze jak dzazge z palca :wściekła/y:
moim zdaniem powinni tam wprowadzic darmowa przymusowa antykoncepcje a nie legalna aborcje :angry:

czytalam wlasnie na interii artykul...patrzcie jakie dane znalazlam...o zgrozo!!!!!!:

...W Anglii i w Walii przeprowadza się rocznie około 190 tysięcy aborcji, która jest tu legalna do 24 tygodnia ciąży...

...Już 11-12-latki przychodzą wręcz tłumami po tak zwane tabletki poronne „dzień po" do wszelakiego rodzaju przychodni i pielęgniarek szkolnych. Do tego mają zagwarantowaną pełną poufność.
Rodzice nigdy się nie dowiedzą od lekarza ani od pielęgniarki szkolnej, że ich 14-letnie dziecko od 3 lat uprawia niezabezpieczony seks z różnymi partnerami...

... ostatnio 6 szkół w Oxfordshire wprowadziło specjalny program z możliwością otrzymania tabletki poronnej przez dziewczynki w wieku 11-13 lat poprzez wysłanie wiadomości SMS. Tabletka będzie czekać u pielęgniarki szkolnej tyle razy, ile tylko zapragniesz!
te dzieciaki nie wiedza co robia, chca zaszpanowac rowiesnikom, poza tym ktos dał im prawo do aborcji "przez sms-a"i zabijania swoich dzieci... to dorosli i inteligentni ludzie (podobno), którzy nie chcą w swoim kraju maloletnich ciezarnych.... szkoda ze te dzwieczynki nie wiedza co robia i za jakies 10 lat odczuja skutki tego co zrobily.

Wiem, że mam cudownego faceta:-)
Ślub planujemy za kilka lat, ale mysle, że powoli już dojrzewam do małżeństwa. Miałam szybką lekcje dorastania i musiałam o siebie sama dbać, jak znajomi przychodzili ze szkoly i czekal na nich obiad to ja musiałam myśleć, że muszę wyprać, zapłacić prąd, kupić paste do zębów, i mleko i płatki żebym miała śniadanie. Wsumie dobrze, bo wiem, że poradze sobie w życiu (już nie sama;-))

Domelko to chyba nie mialas w zyciu lekko z tego co piszesz...za to teraz wiesz na czym stoisz! wszystko sie pouklada i bedzie super-zobaczysz!!!!!
A slub z takim romantykiem to sama przyjemnosc...:-)

a sie nie czyta dokladnie co napisane kilka stron wstecz??? slubne kiecki, tzn na slub do kogos-mialas dac foto...pytalam tez o inne rzeczy-co na topie w tym temacie, jakie kolory, wzory? mam 3 wesela w tym roku i ZERO pomyslu! o!

. Jak brokuy będą tańcze, to machnę mu brokułowe spaghetti, ciekawe co powie:-D

Napisalam na priva kochanie..
a z brokulami to ja robie dobre ale nie spagetti lecz penne-takie rurki makaron z sosem smietanowym i kurczakiem plus brokuly...zapiekam na koniec w piekarniku-palce lizac!

dlatego chyba musimy zmienic strategie i jak kiedys chyba to hanka powiedziala, idziemy na balety , puścimy się w kiblu obojetnie z kim i fasolka gotowa:-D:tak:
no wlasnie...:-p

Kochana
Nie ma opcji - nie serduszkowalismy nawet okolicach owu....A jeszcze mi 8 dni zostalo do@

no to ja nie wiem kichanie...ale pij jakies ziolka na uspokojenie mdlosci, moze imbir zaparz...jak masz...

Ha!!!! A widzidzie, ja sobie nie wyssałam z palca że wy okropne jesteście z tym pisaniem:-D:-D

tez cie kochamy!

Zgadzam sie....Za klaki do gory nogami, az wsie wyjda ze lba, a pozniej do kamieniolomow na roboty roczne na syberie. Wtedy moze inaczej zaczna gadac

dokladnie! na daleka syberie!

uciekam się przewietrzyć dziewczynki!!

tylko nie zapomnij stanac w rozkroku!

reklama
dlatego chyba musimy zmienic strategie i jak kiedys chyba to hanka powiedziala, idziemy na balety , puścimy się w kiblu obojetnie z kim i fasolka gotowa:-D:tak:
:-):-):-):-) musze chyba tak zrobic jak M. nie bedzie teraz:-D

Słuchajcie, a czy są jakieś specjalne zaqlecenie przed badaniem progesteronu??
coś jeść, pić czy nie pić, umyć jedną połowę głowy druga nie???? Bo żebym nie robiła bez sensu....

Do góry