reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
chcialabym napeno zgubic maly nadmiar tak z 3-5 kg ktore mi w wieku ok 16 lat przybylo (wtedy to bylo 7 kg) po hormonach :dry: - nie ma to jak nastolatce okres normować! :wściekła/y:
ja niestety ale mam to samo po tabletkach przytyłam najpierw z 10kg potem chyba z 5kg.. takze w sumie od poczatku brania bedzie z 15kg.. kiedys wazylam 55-56kg teraz to juz 70 kg na wadze i jeszcze jak razem z mezem pracowalismy w sensie remonty i te sprawy to poszło w dól z 73 na 67.. no ale potem zastoj siedzialo sie w domu.. no i znow 70.. chcialabym tak zejsc do 67.. a 65 to juz bedzie gites..
zaniepokojona na 12:30;-)
trzymam kciukasy
A oto parę zdjęć z ostatniego mojego wyjazdu do mamy:

b7cf461dca8035f8b544abd4b9d7c6dc_7737.jpg

odra

99e84b2301b3497563acc7a03c531daf_7736.jpg

jakiś stwór znad jeziora

09c7dee6cfeb560b36cccbe89662bbbb_7735.jpg

mieszkańcy tamtejszego jeziora (przerobiłam je:-))

e96f6dc385e52b76c2bdaf73b8c80988_7734.jpg

jeziorko + las

5b56da2c7dac10f75536fa7306078553_7738.jpg

moja inwencja twórcza
piekne foteczki niunia..

dobra dziewczyny ja juz sie wystroilam i wypachnilam!:-D
a teraz pytanie za 100pkt!!! jakie mam nalozyc butki? bo nie wiem czy te wysokie czy nizsze:sorry2:

Załączniki

• SP_A0218.jpg
    SP_A0218.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 36
  • SP_A0219.jpg
    SP_A0219.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 39
  • SP_A0220.jpg
    SP_A0220.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 36
  • SP_A0221.jpg
    SP_A0221.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 37
Witajcie,

Dawno mnie nie bylo :-D Moglaby ktoras zrobic dla mnie jakie spodsumowanko? :-D:-) Prooossze
:tak: A ja Wam w zamian daje link zeby wywolac troche wyrzutow sumienia i moze jakas dyskusje na drazliwe tematy :dry::sorry2:

Cześć Dziewczyny:happy2:
Marzenix - te niższe bardziej pasują na rozmowę o prcę, no chyba, że jesteś niska i chcesz sobie dodać wzrostu i powagi:-D

U mnie średnio - krwawienia wróciły więc leżę plackiem:-(

reklama
Witajcie,
Dawno mnie nie bylo :-D Moglaby ktoras zrobic dla mnie jakie spodsumowanko? :-D:-) Prooossze :tak: A ja Wam w zamian daje link zeby wywolac troche wyrzutow sumienia i moze jakas dyskusje na drazliwe tematy :dry::sorry2:
Witamy waćpanne znowu na BB :-D
co do streszczenia hmm.... a kiedy tyś naz zostawila bo nawet nie wiadomo od czego zaczac ogolnie towarzystwo rozpite!!! Pani władczyni Hanka cos nas ostanio malo nawiedza bo sie jej pracować zachcialo! to i burdello na forum! Kaprycha to samo! :-)
wiec mozna robic co sie chce! :-D
a co do linku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: cos mnie kiedys trafi na tych księzulkow!!!! po co oni sie w to w ogole wtrącają !!!! niech podatki zaczna placic to lepiej bedzie! :angry:

Do góry