Haszitka
może kiedyś...
Czesc Dziewczynki,
Ja juz po wizycie,.....
To dobrze, że jakoś tam się układa i że nie musisz już iść do szpitala.
Nie przemęczaj się!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc Dziewczynki,
Ja juz po wizycie,.....
ja niestety ale mam to samo po tabletkach przytyłam najpierw z 10kg potem chyba z 5kg.. takze w sumie od poczatku brania bedzie z 15kg.. kiedys wazylam 55-56kg teraz to juz 70 kg na wadze i jeszcze jak razem z mezem pracowalismy w sensie remonty i te sprawy to poszło w dól z 73 na 67.. no ale potem zastoj siedzialo sie w domu.. no i znow 70.. chcialabym tak zejsc do 67.. a 65 to juz bedzie gites..chcialabym napeno zgubic maly nadmiar tak z 3-5 kg ktore mi w wieku ok 16 lat przybylo (wtedy to bylo 7 kg) po hormonach- nie ma to jak nastolatce okres normować!
![]()
trzymam kciukasyzaniepokojona na 12:30;-)
piekne foteczki niunia..A oto parę zdjęć z ostatniego mojego wyjazdu do mamy:
![]()
odra
![]()
jakiś stwór znad jeziora
![]()
mieszkańcy tamtejszego jeziora (przerobiłam je:-))
![]()
jeziorko + las
![]()
moja inwencja twórcza
dobra dziewczyny ja juz sie wystroilam i wypachnilam!
a teraz pytanie za 100pkt!!! jakie mam nalozyc butki? bo nie wiem czy te wysokie czy nizsze![]()
Witamy waćpanne znowu na BBWitajcie,
Dawno mnie nie byloMoglaby ktoras zrobic dla mnie jakie spodsumowanko?
:-) Prooossze
A ja Wam w zamian daje link zeby wywolac troche wyrzutow sumienia i moze jakas dyskusje na drazliwe tematy
![]()