reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Masz szczescie :-D:-):-D Czekaj jeszcze z tym winem, bo musi mi troszke przejsc, bo nawet wody poki co pic nie moge bo tak mi zle na zoladku.

A z Hanka sie ostatnio caly czas mijamy. Mam nadzieje, ze to PRZYPADEK, bo inaczej krew sie poleje ( i to wcale nie na @)...

Ide czytac dalej....

Bo qurwa prosić cię trzeba żebył łaskawie dupe posadziła na sekund 5 przed tym kompem.

Latasz jak ze sraczką. Kup se procenty i posadz dupe w weekend.

reklama
KAPRYCHA film o tobie nakręcili

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=VCH6n-OGSJA"]YouTube - Mucha nie siada :)[/ame]

Masz szczescie :-D:-):-D Czekaj jeszcze z tym winem, bo musi mi troszke przejsc, bo nawet wody poki co pic nie moge bo tak mi zle na zoladku.

A z Hanka sie ostatnio caly czas mijamy. Mam nadzieje, ze to PRZYPADEK, bo inaczej krew sie poleje ( i to wcale nie na @)...

Ide czytac dalej....

z winem poczekam bo jeszcze M muszę zrobić obiad - wraca za 30 minut z pracy:tak:
potem jedzie na piłkę więc wieczór mam zaplanowany na BB i winko;-)
mam nadzieję, że dziś wygrają - grają z kolegami w takiej lidze amatorskiej - to ich pierwszy sezon i niestety wszystko przegrywają:no:
ale od przyszłego sezonu zmieniają nazwę na KS TĘCZA - może to im pomoże - chyba, że trafią na homofobów:-D:-D:-D
albo kogoś co MISIA nie lubi;-)

ja własnie wróciłam ze sklepu z butlą wina..:)

( mam w zamiarze zaraz siasc i ankiete z magisterki poprawic ale chyba zostawie sobie to na poranek, bo wolalabym po % tego nie robic )

TIKANISEK DZISIAJ O 7.15 URODZILA SYNKA-KUBUSIA, WAGA 3500, DLUGOSC 58 CM!!!!!
Gratulacje dla Tikanis..
Słuchajcie, może ja wrzucę te wyniki... Bo nie mogę rozszyfrować do końca. .. Mogę??
zajec zawsze mozesz:)
Siemacie Lachony

U mnie ciemno jak w nocy albo u murzyna w tyłku jak kto woli - tak leje.
Prąda mnie wyłączyli i coś czuję że dzisiaj jeszcze nie raz wyłączą.

Zaraz poczytam co się dzieje na tym rozpustnym forum.
normalnie na zadupie trafilas.. tyle razy Ci prąd wyłączyli a Ty jak zwykle nie wiesz co masz czynic.. śmigielko z penisa twojego bydlątka rozpłodowego..
A się rozbrykało, a takie niewinne i wstydliwe do tej pory.
kiedys musialam sie rozbrykac:-) Padło na Ciebie:-D
Kto się przyłączy do erl greya?
własnie pije cappuccino śmietankowe
Ovitrelle można też kupić na sztuki. Jest silniejszy bo 6.500 j.m a pregnyl 5.000 j.m.
Cena też jest niezła jedna ampułka ovitrelle kosztuje 140,00 zł a pregnyl koło 6,00
ileeee to 6zł a tamto 140? poszaleli czy co.. banda złodzieji
Dla tych co chcą kawę:

images
images
images
images

troszkę herbatki:

images
images
images

Coś słodkiego:

images
images
images
images

images
images
images

images
images
images

Na humorek:

images
images
images
images

images
images
images
images

images

Dla głodnego:

images
images
images
images

można zaczynać imprezkę!!:-D
i cos Ty kobieto narobiła tak mi ślinka pociekła ze az nakapałam na spodnie
KAPRYCHA film o tobie nakręcili
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No to tradycyjny piątek się zaczął;-)
a jak ja moze swojego tz na winko namowie i powtoreczke z wczoraj.. w koncu moglismy sie poprzytulac bo przeciez @ mialam 6 dni a zawsze 4 przez ta prolaktyne.. hmm nie wiem co lepsze.. ziolka dzialaja cuda..

normalnie na zadupie trafilas.. tyle razy Ci prąd wyłączyli a Ty jak zwykle nie wiesz co masz czynic.. śmigielko z penisa twojego bydlątka rozpłodowego..
kiedys musialam sie rozbrykac:-) Padło na Ciebie:-D
a jak ja moze swojego tz na winko namowie i powtoreczke z wczoraj.. w koncu moglismy sie poprzytulac bo przeciez @ mialam 6 dni a zawsze 4 przez ta prolaktyne.. hmm nie wiem co lepsze.. ziolka dzialaja cuda..

Nektarynko - humorek dopisuje - to dobrze - weekend się zaczął, imprezka już blisko, ziólka pomagają, z M szalejesz - czego chciec więcej:tak:;-)

reklama
Do góry