reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

jejq uwielbiam Ally McBeal :-D po kazdym odcinku mam zapas energi jak po jakiejs bombie witaminowej:-D

andziu ja osobiscie nie polecam czytania ksiazek po obejrzeniu filmu :no: sama to przerabialam i jak dla mnie to porazka jak potrafia zmienic watki i wogole wszystko... ale wladcy pierscieni akurat nie czytalam wiec nie wiem.....

reklama
Niunia - to dla Ciebie - a propos języka:-)
BIAŁY ROSJANIN
(WHITE RUSSIAN)

Kremowy short drink podawany w ciągu całego dnia.

30 ml wódki
20 ml likieru kawowego
10 ml śmietanki

Wódkę i likier oraz kostki lodu umieścić w szklanicy barmańskiej i zamieszać. Przelać do kieliszka koktajlowego. Na powierzchni położyć lekko ubitą śmietanę. Napój pije się też z kostkami lodu. Wówczas podaje się go w małej szklance typu tumbler.

Niunia - to dla Ciebie - a propos języka:-)
BIAŁY ROSJANIN
(WHITE RUSSIAN)

Kremowy short drink podawany w ciągu całego dnia.

30 ml wódki
20 ml likieru kawowego
10 ml śmietanki

Wódkę i likier oraz kostki lodu umieścić w szklanicy barmańskiej i zamieszać. Przelać do kieliszka koktajlowego. Na powierzchni położyć lekko ubitą śmietanę. Napój pije się też z kostkami lodu. Wówczas podaje się go w małej szklance typu tumbler.

a mozna sama wódke?ja tak preferuje..
to byłby przezroczysty rosjanin :)

jejq uwielbiam Ally McBeal :-D po kazdym odcinku mam zapas energi jak po jakiejs bombie witaminowej:-D

andziu ja osobiscie nie polecam czytania ksiazek po obejrzeniu filmu :no: sama to przerabialam i jak dla mnie to porazka jak potrafia zmienic watki i wogole wszystko... ale wladcy pierscieni akurat nie czytalam wiec nie wiem.....
no włąśnie z reguły najpierw czytam a potem oglądam:tak:
i też często jest inaczej w książce niż w filmie
powróciłam z kielichem...jest ktoś %-towy jeszcze?
ja to swojskie winko otworzyłam - rocznik 2006;-)
już myślałam, żę się nie doczekam na nikogo:tak:

Olu - dokładnie:-)

dziewczyny - ja mam inne pytanie - jak wkleić zdjęcia z komputera wiadomość?
czy to są załączniki w wiadomości?

reklama
Szafirek..rzeczywiście tydzień miałaś obrzydliwy. Szczerze współczuje..Wyspij sie teraz kochana w weekend za wszystkie czasy, i nic nie rób.. Zrób sobie weekend leniuszka..

Do góry