reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
AGNES
Ja musze jesc o tej godz bo inaczej to moje łakomczuchy by mnie obzarły:-D:-D:-D:-D
AGUNIA
Jak juz posprzatasz w tej nowej kuchni i łazience to prosimy o foteczki:tak::tak::tak:

Ja tez miala jechac dziisaj na zakupy ale jakos nie dojechalam:baffled::-DMoze jutro mi sie uda;-)
będą foteczki, macie to jak w banku:tak: nie omieszkam się pochwalić nowymi mebelkami:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-Dw piątek mają mi w kuchni montować a do łazienki muszę przynieść od teściowej bo stoją u niej w sypialni już prawie rok:szok::szok::szok::szok:

no to super,muszę się tam przejechać bo potrzebuje takich klapek na basen :tak::tak::tak::tak: wypadałoby już zacząć chodzić:-)
Ja tez sie wybieram z malymi na basen i jakos wybrac sie nie moge:szok::-D
Chcialam Je zapisac na nauke plywania ale najpierw musze dotrzec na ten basen i zobaczyc czy nie beda sie baly

ja zmykam pomalować pazurki na jutro;-)a trochę mi to zajmie bo jestem ślepawa o tej porze:szok::szok::szok::szok:

Dobrej nocy dziewczynki;-);-);-)pa pa

reklama
Do góry