Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
gulasz mi nie wyszedł 
ale to nic , mój małż zje wszytsko...
wszytskie gdzieś polazły....

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
. Majorka nie jest taka duza wiec w najdalsze miejsce zajedziecie w 2 godz. Ja zakochalam sie w malej miescinie w gorach Valldemossie, mnustwo pieknych plaz, ja wole te nie turystyczne
.
Pewnie ściska kibelek:-)
- w książce papieżem zostaje przewodniczący konklawe, bo 4 kardynałowie zostają zamordowani.. W filmie papieżem zostaje .
mam dwie fotki na nk..
Nie daje, bo sie wsydze ale moze dam:-)
![]()
Dziewczyny - ja zmykam bo ma na 17 przyjechać koleżanka i będziemy pracować![]()
gulasz mi nie wyszedłale to nic , mój małż zje wszytsko...
boshe..w końcu dorwałam się do kompa - dać facetowi gierkę..
..
Halo dziolchy
Zdac mnie relacje na szybko czy jakies fasolki sa w ostatnich 2 dniach....bo mam tylko 10 minuta :-)
dzieki Olesiu!
miasteczko faktycznie sliczne...-ja wiem, ze majorka jest ladna, ale mialam wlasnie na mysli to, czy polecasz cos konkternego, ja tez wole spokojniejsze miejsca...a jak daleko jest do morza z tego miasteczka? nie patrzylam jeszcze na mapke...