reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Pranie wyschło,Zuzia pewnie niedługo wstanie,więc idę się ogarniac,co by po obiadku zdążyć jeszcze na spacerek przed deszczem. ;-)

Miłego popołudnia! :-)

reklama
Agutka za kase z rowerka mozna np hulajnoge kupic:))
u nas hulajnoga bardziej przypadla Olisi do gustu.

moje dziecko spalo od 14 do 18.30 ciekawe kiedy teraz pojdzie spac...
no ale coz widocznie ten sen byl jej potrzebny.

wkoncuy sie u nas troche wypogodzilo, musze wymyslic cos na jutro bo spacer do parku jest jzu nudny...

Aga jak mala bedzie sei dobrze czuc i jak bedzie ladnie toz nia wyjde,wkoncu narazie ma tylko kaszel,chrypke no i marudna jest.

caly czas dostaje nurofen wiec mam nadzieje ze choroba ja minie

dzien dobry dziewczyny
co tutaj tak pusto??

my juz od 8 na nogach, Oli dalej kaszle, ale rozrabia wiec jest ok.

pogoda zapowiada sie fajna.

A u Nas upał. :-D
Zuzia zasnęła dopiero o 13tej,bo rano wybraliśmy się na giełdę. :-D
KUPIŁAM SANDAŁY!!! Juuuupiiii i uffffff! :-p :-D Na koturnie. :-D :-p Zapłaciłam za nie AŻ :-p 20zł. :-D :cool2: Aaa i jeszcze pończochy kabaretki. :cool2:

Dostałam też prezent od Zuzi na Dzień Mamy,hihihi (no dobra,G. dał Jej kasę :-p ;-) ) - zegarek na rękę. :-D
Zuzia wzbogaciła się o 3 pary nowych cudnych majteczek,balona :sorry2: i 4 Teletubisie,hehehe. :-D :-)

Popołudniu mamy w planach iść na karuzele,bo rozstawili u Nas wesołe miasteczko. :-)

Dzien dobry:-)
A ja mialam problem z haslem na bb tzn.zapomnialam swojego i musialam troszkie czekas az przysla mi nowe:-(.
U nas dzis ladna pogoda,bylismy na spacerku,teraz Karol spi,a ja sobie pije kawke.I dowiedzialam sie dzis takiej rzeczy ze az mnie zamurowala ale to nie tutaj:-);-)

Ostatnia edycja:
czesc
a mi weekand szybko zlecial,tylko troche pracy mialam
a Olus po obiedzie usnela i spi od 17.20 gdzies
probowalam ja przebudzic,ale nic spi dalej
mam nadzieje,ze rano sie obudzi

A My popołudniu byliśmy jeszcze na karuzelach,a później na lodach. :-D
Wieczorkiem żużel w tv (
Marta,brawo! :-D Przegraliście w ZG 63:27!!! :-D :-D :-D :-p :evil:) i Zuzia spać dopiero o 21 poszła. :tak: :-)

reklama
CZESC DZIEWCZYNY
mam pytanie czy macie zamiar szcczepic maluch przeciw keszczca???
dwoje dzieci znajonych znajonych po ugryzieniu kleszczow mieli powiklania:-(
bo ja sie zastanawiam
szkoda,ze nie ma Hani ona by doradzila

Do góry