reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oj dały,dały:no:Zreszta ostatnio stale daja mi popalic:no:Oby chociaz jutro pospaly tak jak dzisiaj:tak:

Fajny masz sposob na jedzenie Laury ANKA;-):-D:-D:-DJa tez musze czasmi krzyknac na moje bo inaczej to do Nich nic nie dociera:no:

Ide sobie zrobic kolacyjke i uszykowac mlodym mleko bo juz siedza w kapieli

reklama
Dowikla Laura ma moj charakterek i na szczescie wiem co pomoze Zjadla parowki i jeszcze chlebek sobie zazyczyla Ona wie ze z mamusia nie ma tak latwo MOj jej na duzo pozwala i czesto doastaje ode mnie ochrzan za to bo potem Lali niegrzeczna sie robi:szok:
Oby dziewczyny daly Ci pospac:tak:
Malinka witaj co tam porabials?

Dowikla Laura ma moj charakterek i na szczescie wiem co pomoze Zjadla parowki i jeszcze chlebek sobie zazyczyla Ona wie ze z mamusia nie ma tak latwo MOj jej na duzo pozwala i czesto doastaje ode mnie ochrzan za to bo potem Lali niegrzeczna sie robi:szok:
Oby dziewczyny daly Ci pospac:tak:
Malinka witaj co tam porabials?
U nas jest tak samo:tak::tak::tak:
Dzieciaki tez odziedziczyły moj charakterek:-)wiec stad te przeboje z Nimi:-D:-D:-D

MALINUS
Witaj:-)

Agnes moja mam ma takie i jak jestem u niej to Laura zawsze szybko wstaje a tu zaciagam i jest jak w nocy:tak:Wiec nie dziwie sie ze Oliwka ma problem z zasnieciem.A jaki masz kolorek:confused:
Dowikla no to sie nam corki wdaly w mamusie:-D

No to mlode pija mleko:tak::tak::tak:
Dominik jeszcze nei spi:no:Tylko buszuje po chacie a w szczegolnosci po kuchni:-Dcałe szczescie ze jutro idzie juz do przedszkola

AGNES
A co z tym złobkiem:confused:

ja przyzłam i wszystkie uciekły:confused::confused:
my dzisiaj zionek pracowiy posadziliśmy astry przed domkiem co by ładnie było potr wczorj skosił trawę ja zamiotłam i jest ładniusio:tak:dzisiaj piotrek piłował z adamem matmę ja ugotowałam obiadek wyprasowałam tone prania i poszliśmy na spacerek na prawie 4 godzinki plac zabaw potem lody i 2 plac zabaw wróciliśmy po 18 piotr zrobił kolację obejrzeliśmy madagaskar 2 i dzieci o dziwo poszły spać nawet antek:szok: no i ja wreszcie mam czas na bb i mogę nadrobic zaległości:tak:

reklama
Do góry