reklama
w.kropeczka
Fanka BB :)
no ja tez lubie...tylko chwilowo rower mam zakazany...ale spacerki, isabela park itd....juz sie ciesze:-)oooooooo uwielbiam Richmond kiedys musialm przejezdzac rowerem przez park, cudnie taka dzika natura w zasiegu reki
Kropeczko - jestem opiekunem stażu mojej koleżanki z pracy - w poradni psychologiczno-pedagogicznej zatrudnione jesteśmy na Kartę Nauczyciela i mamy stopnie awansu i właśnie 31 maja koleżance kończy się staż na nauczyciela mianowanego i musiałyśmy obgadać ocenę i sprawozdanie![]()
andzia -witaj nocka! nicnie zrozumialam, ale to chyba normalne, hehe?
ok dziewczyny-ja uciekam bo moj maz wlaczyl wlasnie bajke-ratatuj czy cos takiego i bedziemy grzecznie przed snem ogladac:-)
milej nocki!!!!
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
:-)
pewnie obie myslimy @po angielsku@ czyli inaczej niz reszta....jak z samochodem, ruchem ulicznym itd...
a Ola-wyzale sie troce, bo Ty mnie zrozumiesz-mam poparzone paluchy! cholarka jasna-w poprzednim mieszkaniu mielismy normalne krany a tu sa te angielskie....paranoja jakas!!! juz sie dzisiaj z 5 razy poparzylamnigdy sie do tego nie przyzwyczaje i tego nie naucze obslugiwac....
a Ty jakie masz w domu?
hahahaha bozku Kochana jak ja cie rozumie, albo zamarzna ci rece na smierc albo poparzysz, ja na szczescie mam normalne w domku ale na starym takie byly wiec znam twoj bol. W sklepach DIY mozna kupic takie specjalne nakladki na krany ktore lacza w jeden.
Załączniki
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Slodkich snow Wam wszytkim zycze
mowia ze jak ten sam sen przysni sie 3 razy to sie spelni ;-) Niech sie wam (nam) fasolinki przysnia. buziaki
Ostatnia edycja:
Dzisiaj jestem pierwsza, ale zaraz uciekam..
Kot mni obudził o 6 rano miaukając pod zamkniętymi drzwiami sypialni...Jeeejkuu - zaznaczam że zasnęłam po 2.
Dzisiaj jestem na uczelni, a później u babci na obiedzie..Spodziewać się mnie można dopiero popołudniu..
Miłego dnia wszystkim życzę, owocnego w pozytywne wydarzenia!
Kot mni obudził o 6 rano miaukając pod zamkniętymi drzwiami sypialni...Jeeejkuu - zaznaczam że zasnęłam po 2.
Dzisiaj jestem na uczelni, a później u babci na obiedzie..Spodziewać się mnie można dopiero popołudniu..
Betka85
też tak właśnie myślę ale co z tej owulki jak rano nic nie było bo mąż obrażony do pracy pojechał a do wieczora to może być za późno i dupa zbitaja tez przez dwa dni mialam prawie taka sama kreske i podejrzewam ze jutro bedziesz miala owulke![]()

Witaj PM ja też od 6 na nogach muszę sie pouczyc trochę i jechać po wyniki moich badań i znów do nauki wrócićDzisiaj jestem pierwsza, ale zaraz uciekam..
miłego dnia ci życzę kochana
Agniesiak85
Witajcie poniedziałkowo
Zmierzyłam dziś tempkę i było 36,6:-( Czyli fasoli nie ma.. Wiem, że miałam nie myślec i się nie nakręcac no ale.. cóż..zaczniemy od czerwcowego cyklu;-)
Teraz trzymam kciuki za Wasze przyszłe i obecne Fasolki w brzuszkach!

Zmierzyłam dziś tempkę i było 36,6:-( Czyli fasoli nie ma.. Wiem, że miałam nie myślec i się nie nakręcac no ale.. cóż..zaczniemy od czerwcowego cyklu;-)
Teraz trzymam kciuki za Wasze przyszłe i obecne Fasolki w brzuszkach!

reklama
Agniesiak85
Witaj Agniesiak nie wszystko stracowne kochana ale faktycznie lepiej nie myśleć i nie nastawiać sie i się zaskoczyc pozytywnie niż mieć do końca nadzieje i sie boleśnie rozczarować!
Ja juz się nastawiłam na przyszły miesiąc

Kiedys w końcu musi sie udac
:-)

Kiedys w końcu musi sie udac

Podziel się: