reklama
Ja już gotowa. Umyta, uczesana, umalowana i ubrana..8.15 wychodzę na autobus także mam trochę czasu na BB jeszcze.
Dzisiaj mam ostatnie zajęcia i wpisy na uczelni - aż nie mogę się doczekać końca..Zostanie dopieścić magisterkę, pozałatwiać wszelkie formalności, takie jak obiegówka itp..i obronić się..
Dzisiaj mam ostatnie zajęcia i wpisy na uczelni - aż nie mogę się doczekać końca..Zostanie dopieścić magisterkę, pozałatwiać wszelkie formalności, takie jak obiegówka itp..i obronić się..
Agniesiak85
Fanka BB :)
Ja już gotowa. Umyta, uczesana, umalowana i ubrana..8.15 wychodzę na autobus także mam trochę czasu na BB jeszcze.
No to juz z górki masz Kochana

Betka85
PM
to już prawie wszystko za tobą a obrona to czysta formalność będzie zobaczysz
ano ano za 4 dni a stracha z dnia na dzień mam większego chyba z ucieknę z tamtąd w piątek a pisalam wam ze o 12 sie bronie w samo południe jak w westernie
to już prawie wszystko za tobą a obrona to czysta formalność będzie zobaczysz
ano ano za 4 dni a stracha z dnia na dzień mam większego chyba z ucieknę z tamtąd w piątek a pisalam wam ze o 12 sie bronie w samo południe jak w westernie
jakoś mam obawy przed tą "czystą formalnoscia"
)) - bedzie co ma byc..co prawda nie slyszalam o nikim kto podszedl do obrony i nie udalo mu sie obronic takze jestem pozytywnie nastawiona..
o 12? przed saloonem wyjmiesz rewolwer i bach! bach! i 5-tka
o 12? przed saloonem wyjmiesz rewolwer i bach! bach! i 5-tka
reklama
Agniesiak85
PM miłego dnia:-)
Podziel się: