reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
napisałam:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

ide puscic wode bo sie nie wybiore z domu:dry:

wczoraj jak wyszlam o 12 to do 19.30 mni eni ebyło:sorry2: byłam u babci i graam z nimi w karty:tak::tak:

Jak ja dawno w karty nie grałam :szok: A kiedyś zarywaliśmy całe noce na kanastę albo brydża :sorry2: Na wet nie wiem czy umiała bym jeszcze zagrać :szok:

Ja już po śniadanku ostatnio mam faze na tosty :-D:cool2:

Ale dziewczyny kusice ta kawą :-p Chyba sobie zaparze nadprogramową meliskę z tego wszystkiego :cool2:

tez bym sobeikawke wypiła.. ale... nie mam mleka bo reszte pat dzisiaj zjadł z płatkami:-(

Jak ja dawno w karty nie grałam :szok: A kiedyś zarywaliśmy całe noce na kanastę albo brydża :sorry2: Na wet nie wiem czy umiała bym jeszcze zagrać :szok:...
Oj w kanastę też graliśmy. :tak: Kiedyś pojechaliśmy ze znajomymi na wakacje i całe 2 tygodnie bez przerwy - dnie i noce graliśmy w kanastę, aż mi się po nocach śniło. :szok::-D Pograłabym sobie. :tak: Ja w ogóle lubię gry, nie tylko karciane. Kiedyś często robiliśmy takie kameralne imprezki i grywaliśmy w Scrabble, Eurobusiness, w karty obowiązkowo - kanasta, tysiąc...
A teraz jakoś nie ma czasu :zawstydzona/y:

Ja kupuje zawsze na zapas, czasami jeden katron stoi otwarty tyle czasu w lodówce, że musze wyrzucić, a jak mojego coś najdzie to wypije wszystko co znajdzie :szok: A ja mam skamuflowane :-p bo nie pijam kawy bez mleka :-D:cool2:

no u mnie to mleko schodzi jak nie iwem, bo patryk ciagle tylko mleko platki kakao, on mleko zamiast oranżady pije, u mnie zgrzewka mleka na tydzien idzie:szok:

reklama
Oj w kanastę też graliśmy. :tak: Kiedyś pojechaliśmy ze znajomymi na wakacje i całe 2 tygodnie bez przerwy - dnie i noce graliśmy w kanastę, aż mi się po nocach śniło. :szok::-D Pograłabym sobie. :tak: Ja w ogóle lubię gry, nie tylko karciane. Kiedyś często robiliśmy takie kameralne imprezki i grywaliśmy w Scrabble, Eurobusiness, w karty obowiązkowo - kanasta, tysiąc...
A teraz jakoś nie ma czasu :zawstydzona/y:
ja tez uwielbiam:tak: tylko nie mam z kim:sorry2: tylko z m ewetualnie, zazdna z moich kolezanek nie grywa:sorry2::sorry2::-:)-(

Do góry