reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam poniedziałkowo:happy2:
u mnie o 7 słońce powalało blaskiem a teraz ponuro:wściekła/y::wściekła/y:
wiktoria tak my wynajmujemy teoretycznie domek jednorodzinny tzn mieszkanie w takim domku ale w praktyce to jakiś bangladesz tu mieszka chyba 5-6 rodzin my nie mamy podwórka sąsiadka z tyłu ma ogromny ale wejście do naszewgo domku z ulicy takie duże i zaniedbane było trawa [po pas a 3 rodziny nim wchodzzzą ale nikomu to nie przeszkadzało że tki syf to się zabraliśmy za to a teraz wszyscy chodzą i podziwiają:-D
myszunia no wreszcie jesteś:tak::tak::tak:
ja też chcę taką kawusie jami:tak:
anabubka to się wytańcowałaś no i co tam w tym hotelu??????:-D
meduska nie odpuszczzaj masz rację trzymam kciukasy:tak:
mama helenki jeszcze troszkę w tym dwupaku się potrzymaj no tak chociaż jeszcze ze 3 tygodnie:tak::tak::tak:
agnes to masz mężusia dzisiaj w domku że pojechał z oliwcią po gazetki????
dobra idę robić dziatwie śniadanie chociaż wcale mi się nie chce:no:
dowikluś a twój dominik to na tą 9 zdąży???:-D

Ok ja zmykam bo musimy sie ubrac i wyszykowac:tak::tak::tak:

MALINKUS
A zdazył na 9:tak::tak::tak:Ja mam przedszkole w sumie prawie naprzeciwko domu:tak:

Witaj Malinka! :-)

Na kurniku też kiedyś buszowałam, ale zdecydowanie wolę gry na żywo niż przed kompem. Ja ze starego pokolenia ;-):-D:-D:-D

Witam i ja Emily goraczka juz przeszla a zeba dalej nie ma:no::no:
U nas pieknie sloneczko swieci wiec trzeba dzisiaj gdzies sie ruszyc:tak:

A mówi cos po polsku? czy rozmawiacie tylko po niemiecku ze sobą? :-)

A tak w ogóle to dzień dobry :-):-):-):-):-)
dziś też bedzie cieplutko,słońce praży od rana.My pobudka 6.30.

Mowi dosc sporo po Polsku tzn kazdy Polak bez problemu go zrozumie no moze czasami musze mu troche pomoc ale daje sobie swietnie sam rade:tak:
Jestem zadowolona ze mial checi sam sie uczyc Polskiego musi sie w koncu jakos porozumiewac z moja rodzina:tak::tak: bo mi sie nie chce caly czas za tlumacza robic:-):-)

witam mnie to gardlo boli coraz to mocniej... :baffled:
dzisiaj ide do apteki...
a tak wogole to medeuska dzisiaj przyjezdza :-D

no to milo spedziliscie dzien superancko tak trzymac :tak:

masakra i jak tu oddac dziecko do zlobka :no::no::no:

uh lala cenia sie cenia :sorry2:

witaj my tez pobudka o tej samej godzinie :-D tylko ja potem jeszcze drzemalam przez chwile tyle dobeze ze mlody umie sie zabawic sam :tak:

a jak to jest u dzeci mozna im wyrobic paszport taki sam jak nam bo slyszalam ze dzieci maja paszport wazny tylko na rok :baffled:
:cool2::cool2::cool2:

Ja mam dla Emily paszport na 10 lat :tak::tak: No ale ona ma Niemieckie obywatelstwo to tu jest napewno inaczej niz w Pl:tak::tak:

ja też uwielbiam grać w karty w tysiąca 3-5-8 pana w supermonopol eurobiznes skrable a teraz gramy najczęściej w chińczyka i gry ortograficzne bo w to dzieciaki grają no i nasza ulubiona gra rodzinna to kalambury o musimy też zagrać w państwa i miasta:tak:

reklama
dobra, id esie szykowac, bo zamiast wlosy suszyc ubierac sie i malowac to siedze na kompie a o 10 juz mialam wyjechac do patrysi:-D:-D

Do góry