reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

widze, z e nie tylko mi cos humor sie popsul..czekam czekam..ale coraz bardziej czuje sie okresowo:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(tak dolem boli ..jakby lada moment miala przyjsc@..wiec nie testuje jutro- szkoda testu..skoro sama przyjdzie 27..to bez sensu!

reklama
Chcąc nie chcąc jutro skoro już mam wizytę, to zapytam lekarza o te moje plamienia. To juz będzie 3 lekarz i pewnie trzecia teoria . Ale skoro już wywalę 100 zł za wizytę, to niech oprócz badania się jeszcze wypowie na ten temat.
Uciekam kobietki. Was chyba juz tez tu jest niewiele.
Pewnie jutro na chwilkę wpadnę wieczorkiem się pożegnać.Już mi smutno bez was. I smutno mi też bo pewnie ze staranek nici. Zamiast tego pewnie dostanę zapas tabletek dowcipnych na cały urlop! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dobranoc! Słodkich snów.

to mnie trochę uspokoiłaś, przestraszyłam się ale jak nie tylko ja tak mam... może to efekt uboczny clo?!
ja akurat nie bralam clo w tym cyklu.. ale jak bralam to tez mialam szybko plodny sluz.. i dluugo.. poten zanikl.. szyjka takze nijaka byla ale owulki nie bylo u mnie po clo.. w kazdym razie ja mam dalej plodny i szyjke tez mam w miare plodna bo otwarta wysoko srednio twarda.. pozyjemy zobaczymy
dziewczyny zrobiłam test i znów tak samo jak przez poprzednie dni juz zgłupiałam pewnie mam cykl bezowulacyjny
jesli suwaczek nie klamie to owulke mozesz miec dopiero za tydzien a wysoki poziom LH non stop moze takie testy pokazywac a po owulce moze slabnac..
Chcąc nie chcąc jutro skoro już mam wizytę, to zapytam lekarza o te moje plamienia. To juz będzie 3 lekarz i pewnie trzecia teoria . Ale skoro już wywalę 100 zł za wizytę, to niech oprócz badania się jeszcze wypowie na ten temat.
Uciekam kobietki. Was chyba juz tez tu jest niewiele.
Pewnie jutro na chwilkę wpadnę wieczorkiem się pożegnać.Już mi smutno bez was. I smutno mi też bo pewnie ze staranek nici. Zamiast tego pewnie dostanę zapas tabletek dowcipnych na cały urlop! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dobranoc! Słodkich snów.

zycze zadnych tabletek i zafasolkowania..

jesli chodzi o rozpulchnioną macice w ciazy to ponoc przed @ tazke taka jest.. raz tak mialam bo @ sie spoznial i myslalam ze to fasola.. juz bylam pewna.. i w koncu lekarz kazal za tydzien przyjsc bo nic nie widzial a za wczesnie bylo i przylazla zanim doczekalam tego tygodnia:(

a propo dzis pilam piwko desperados.. kurczak boskie,..poza tym wszystko w porzadeczku:)

OLU PM.. trzymam kciuki aby Ci wszystko wyszło.. niestety jak sie zrobi pomylke to potem leci lep na szyje i od nowa.. trzym sie dzielna kobitko

Ostatnia edycja:
No hej dziewczyny - ja do Was jakos dotrzec nie moge od tygodnia. Co obiecam, ze sie odezwe to nie daje rady. Wczoraj mnie tak zmozylo, ze jak zawsze chodze spac kolo polnocy tak wczoraj po 22 sie polozylam...
Jutro obiecuje juz na pewno z wami wypic kaffke poranna bo mam wolny dzien:-):-):-)

U mnie jakos takl zlecialo przez te matury ze nawet nie licze dni do konca cyklu a to juz tuz tuz...
A i Andzia - ja teraz koncze staz na dyplomowanego a nic jeszcze nie zrobilam i szczerze to na razie to olewam. Mam trzy lata na zlozenie teczki... Mianowany - jak pamietam - nie ma tyle czasu....a poza tym ten skok z pensja kusi niewatpliwie zwlaszcza z kontraktowego na mianowanego:tak::tak::-):-)

Miłego dnia dziewczyny!
Ja znowu mam biegany dzień..Dziś śmigam w adidasach bo chyba nogi pogubię od biegania po mieście... :)

Dobry! :-)
mam pytanie do Was, ostatnio miałam okres 30 kwietnia(spózniony prawie 2 tyg), potem 15 i 16 maja takie lekkie plamienie. powinnam dostać @ 20 maja, ale jeszcze nie przyszla. to plamienie to mogla byc @ i zaczał mi sie wtedy nowy cykl czy znowu moje hormony urzadzily sobie impreze??
to moglo być zagnieżdzenie :-):-):-):-) jak ty tyle wytrzymalas bez testa! :confused::szok: szacuneczek! :-D
dziewczyny zrobiłam test i znów tak samo jak przez poprzednie dni juz zgłupiałam pewnie mam cykl bezowulacyjny
wcale tak nie musi być pamietaj ze prducent ustala jakis prog LH i wtedy pojawia sie mocna 2 krecha a ty mozesz miesz pik LH niższy i wcale nie musisz miec krechy identycznej jak kontorlna! wiec dorwij faceta i nie gadaj glupot! :-D
to dobrze, że to nie jest bolerioza:tak:
Eve - ale te Twoje lęki - dobrze, że juz przeszły ale na dłuższą metę (fasolkową) z lekami musisz uważać:tak:
z tą moja nerwicą to lekko nie będzie ... niestety! :-( co dzien mam zacisniety zoładek i slonia na klacie jadac do pracy i tak do 10ej potem jakos sie oswajam! dzisiaj z rana juz łyknelam relanium .... wiem ze z lekami trzeba uważać .. ale niestety nerwice nalezy leczyć! dzisiaj chce sobie kupic syropek ziolowy nesospasmine ktory jest przeciwlekowy ale jest w grupie leków A tzn dozwolonych w ciazy do woli! :tak::tak::tak:

A ja w środę mam rozmowę kwalifikacyjna o 11 w sprawie pracy:-)
no to ja juz zaciskam kciuki! :-):-):-):-)

a mi sie tak masakrycznie chce spac!!! ....koszmar .. po wczorajszych przebojach nie wypilam dzisiaj mojego ricore! (kawa) - wczoraj mi skoczylo cisnionko w pracy do 125/72 przy pulsie 51 wiec zdychalam koszmarnie! :dry: wole być taka senna niz miec takie cisnienie! bo moje normalne to ~100/70 i puls 70 :sorry2:

Kaprycha ściskam mocno!!!!! glowa do gory :sorry2:

Witam sie z ranka.
dzis troszkę sobie przysnęłam z rana przy notatkach i tak na siedząco sobie trochę pospałam a teraz mnie szyja boli:wściekła/y::wściekła/y:
ale cóż muszę zjeśc sniadanko i wypić kawkę bo to już dziś wtorek a ja dalej w proszku jestem powtarzam to wszystko ale nic dalej nie umię. :baffled::baffled::baffled::baffled: ale sie boje tej obrony :baffled::baffled::baffled::baffled:

Melduje ze mąz wczoraj zgwałcony i wizyta na środę do gina umowiona na USG dowcipne wiec się dowiem czy była ta owulacja czy nie

Miłego dnia wszystkim życzę

Loree dasz sobie rade ze wszystkim i zdązysz do nas jeszcze zaglądnąc 3mam kciuki
Eve nie daj się lękom i pij ziolka jak ci tylko pomogą

reklama
Tyle razy już robiłam test i nic.... boje się znowu rozczarować więc spokojnie czekałam na @. dzisiaj ide do gina to może coś zauważy, jak nie to pewnie każe mi iść na bete;-)

Do góry