reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Justyna mam nadzieję że jednak będzie dobrze

Majandra
bardzo mi przykro wiem że to smutne .......i to uczucie pustki..... i taka niemoc kiedy ktoś bliski odchodzi

Hrudzia
proszę o fotki nowego kolorku czekamy:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Chyba wymieramy...jakos tak sennie tu ostatnio:-:)baffled:
Nie skomentowalyscie mojego posta ale coz:-( - nie ma co sie dziwic bo zameczam: raz tak, raz tak...no nic:-:)cool2:

Fryzurke ukaze w czwartek bo ide jeszcze na strzyzenie, wczoraj spieszylam sie wiec zdolaly mi tylko zafarbowac:cool2:.

Ale z najfajniejszych wiesci to to ze moja kochana kuzynka (prawie siostra bo obie jestesmy jedynaczkami )jest w ciazy.:-):-):-)Ma 35 lat i jedno 8 letnie dziecko. Taka wpadka nie wpadka, chcieli ale bez cisnien. trzymam kciuki zeby wszytsko bylo pomyslnie!!!!

Witam się i ja z pracy:-) i wszystkim mamusiom w dniu naszego święta wszystkiego naj naj życzę:-)

Iza dla mnie zdecydowanie 1 a i dwóch facetów mi to potwierdziło;-)

Justyna wiem co przeżywasz bo przerabiałam to z moją mamą jakiś czas temu. Podobnie jak Carioca uważam że powinna udać się do onkologa im prędzej tym lepiej takie zmiany im szybciej wykryte tym łatwiej wyleczalne:tak: także trzymam kciuki aby wszystko było dobrze:tak:

Hrudzia a nie możesz otwarcie z tą szefową porozmawiać o wynagrodzeniu:sorry2: może Ci powie ile zarabiała Twoja poprzedniczka na tym stanowisku i będziesz wtedy mogła podjąć ostateczną decyzję. Przecież może się okazać że po opłaceniu niani zostanie jeszcze jakaś ładna kaska:sorry2:

No ja umieram, ale jeszcze nie wymieram. Jakieś grypsko mnie złapało i zaraz jadę do lekarza. :tak::-(
Hruda szkoda, że zrezygnowałaś, ale i tak zazdroszczę ci, że masz w sobie taką determinację której mi niestety brak:sorry2: i gratulacje dla kuzynki, oby dzieciątko było zdrowe:tak:
Justyna faktycznie nieciekawa sytuacja:-( przykro mi, ze musicie takie stresy przechodzic, ale jeśli jest wykryte w pore to nie ma się co martwić tak jak juz dziw=ewczyny pisaly...trzeba być dobrej myśli i nie zamartwiać się bo to jeszcze gorsze efekty daje, pozdrawiam i życzę zdrowia dla mamy :tak:

Alusia - zrdrowka zycze!!!!
Hrudzia a nie możesz otwarcie z tą szefową porozmawiać o wynagrodzeniu:sorry2: może Ci powie ile zarabiała Twoja poprzedniczka na tym stanowisku i będziesz wtedy mogła podjąć ostateczną decyzję. Przecież może się okazać że po opłaceniu niani zostanie jeszcze jakaś ładna kaska:sorry2:
Dzis mam zamaiar do niej podjechac o pogadac juz bardzo konkretnie. Ale ona na poczatku powiedziala ze 2000 nie dostane. A niania kosztuje 1400 wiec 2000 to minimum zeby jakos to sie oplacalo.:sorry2::baffled:

Kiedy mnie ta glowa przestanie bolec???:wściekła/y::nerd::confused:

reklama
Do góry