reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Dziewczyny Kochane

Dziekuje za pamiec i za zyczenia urodzinowe. Jestescie przeslodkie.:-)

Kilka kolejek dla wszystkich barman :-):-)

reklama
Witam!
LOLITKO WSZYSTKIEGO NAJ,NAJLEPRZEGO A PRZEDE WSZYSTKIM FASOLKI!
a ja od rana szukam pregnylu we wszystkich aptekach w W-wie i wiecie co nie ma... już byłam załamana i zadzwoniłam do swojej kliniki i co mają a ja się zamartwiałam ale człowiek sobie życie potrafi utrudnić...
Wizyta o 16:20 więc trzymajcie za mnie kciuki!
Jestem dziś już po pracy ale fajnie tak wcześnie być w domku!
Pozdrawiam

Sto lat sto lat niech zyje zyje nam!!!!!!! :laugh2::laugh2::laugh2: niechhhhh zyjeeee naaaaaammmmmm :-D Lolitka!!!! :-):-):-) prosze wybaczyc lekka dysfunkcje glosową! :-D

Hey Dziewczynki

Moze potem jak nie macie nic przeciw wpadne sie pochwalic :-p
Cześć Skarbie::-) nie tylkonie mamy nic przeciwko, ale nie widzimy inaczej:-)
Witam :-)

Ja lece dzisiaj na imprezke przy Picolo do malej Majusi :-D

Milego dni,papa
No to Lilu się "złoi" dzisiaj procentami:-):-)
Witam:-)
Fluidki na nowy cykl ~~~~~~~~
Dzięki Kinguś:-) Dbaj o Siebie i nie daj się wiruskom tyfuskom:-)
u mnie dzis prawie 30 stopni i wogole nie chce mi sie nad pracą siedziec.. :confused2:
To nie siedź TYLKO ZMIATAJ NA SŁOŃCE, JA GDYBYM MOGŁA DAWNO BY MNIE TU NIE BYŁO:-D

Witam!
LOLITKO WSZYSTKIEGO NAJ,NAJLEPRZEGO A PRZEDE WSZYSTKIM FASOLKI!
a ja od rana szukam pregnylu we wszystkich aptekach w W-wie i wiecie co nie ma... już byłam załamana i zadzwoniłam do swojej kliniki i co mają a ja się zamartwiałam ale człowiek sobie życie potrafi utrudnić...
Pozdrawiam

Kciuki zacisnięte Kochana!!:-)

wlasnie wrocilm z polanki , bylam z moim pieskiem ale szybko ucieklysmy bo u nas goraczka!!!!!! lato w pełni!!!:-D:-D

wiec zajdam juz loda :-)
Ja byłam po big milki i kg truskawek i jak M wróci z pracy to sobie zrobimy na M jak milośc koktajl:-D:-)
U nas też gorąco, uff. Wcinam big milka bo nie idzie wytrzymac:tak::-)

Sto lat sto lat niech zyje zyje nam!!!!!!! :laugh2::laugh2::laugh2: :-):-) prosze wybaczyc lekka dysfunkcje glosową! :-D
Eve ty nam tu dysfunkcja oczu nie zamydlaj:-D Ty po prostu fałszujesz Kochana;-);-);-)
Witam!
Pozdrawiam

No jaha!! zawsze trzymamy:-) Nawet u nóg:-D
Ja byłam po big milki i kg truskawek i jak M wróci z pracy to sobie zrobimy na M jak milośc koktajl:-D:-)
U nas też gorąco, uff. Wcinam big milka bo nie idzie wytrzymac:tak::-)
Każdy pretekst dobry żeby opierniczyc lodzika jakiegoś:-D:-D Ja na obiad zjadłam właśnie śnieżkę Cappucino:) Mniaaaam

reklama
Do góry