reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Witajcie kobitki

na początek
Wszystkiego najlepszego mamusiom oraz Lolitce.. zdrówka..

dzis jade do opola M ma pozalatwiac jakies sprawy przy okazji jak bedziemy wracac wstąpiny do znajomego kupie sobie butki.. tak sobie wczoraj myslalam bedac wlasnie u znajomego ze jak bedzie taka pogoda to ja na wesele musze isc w pelnych a to katorga dla stóp.. wiec wymyslilam ze kupie nowe:)jakies sandalki na niskim obcasie.. najlepiej skórkowe bo ja tylko takie..

No nic do zobaczenia potem..

reklama
Nektarynka, Gosiu witajcie witajcie.
Gosiu, ja tez musze odbębnić sesje na BB jak tylko mogę (tzn. nie moge oficjalnie oczywiście) :):)
Trzymam kciukasy za testowanie!!!!! Ale by było super:):) TZN. Nie "byłoby" tylko będzie super!!!!!!
Nektarynko - każdy powód jest dobry zeby kupić nowe buty:D Ja chcę nową torebkę białą bo buty kupiłam w czwartek, tylko na razie nic mnie nie poraziło:)

no troszke cicho i spokojnie ... ja sie wzielam za prace kozystajac z ciut lepszego samopoczucia psychicznego :confused2: z malymi przerwami na dopieszczenie inzynierki! :eek: i czekam dzielnie na owu :laugh2: mąż mi sie dzisiaj szlaja gdzies pp Budgoszczy na targach i wroci przed polnocą! :confused2: wiec pewnie tak jak nektarynka pobiegam za butkami :tak:

Hey Dziewczynki

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Mamusi dla wszystkich Mamus, Mamus BB i przyszlych Mamus :-) oraz dla naszel Lolitki oczywiscie sto lat, duzo cieeeeerpliwosci przede wszystkim dla pociech milosci i wyrozumialosci .... przynajmniej ja uwazam ze to bezwzglednie konieczne :-)

U mnie dzis przyszedl listonosz wiec jak na skrzydlach polecialam bo czekam na zwrot z US a tu z DK ze umowa przedluzona tylko do dnia porodu wiec super prezent dostalam na dzien mamy coz....liczylam jednak na cud, ale niewazne potem bede sie martwic...

W ramach poprawy humoru ide dzis do Lidla bo sa promocje dla niemowlakow i cos sobie kupie na poprawe humorku...nigdy zakupy mi go nei poprawialy ale dla groszka...Kacperka moze poprawi choc chcialam sie wstrzymac jeszcze bo za wczesnie :-)

Moze potem jak nie macie nic przeciw wpadne sie pochwalic :-p

Witam :-)

Wszystkiego Najlepszego Dla Mamusiek :tak:

I Dla Naszej Lolitki z Okazji Urodzin :rofl2:

Ja lece dzisiaj na imprezke przy Picolo do malej Majusi :-D

Milego dni,papa

Witam:-)
I teraz mam pytanie, może głupie, ale... Od dwóch tygodni, biorę Folik, bo gin kazał, skoro staramy się o dzidzię.
Może spróbuj zmienić na kwas innej firmy.

Wiem, że miałam nie myślec i się nie nakręcac no ale.. cóż..zaczniemy od czerwcowego cyklu;-)
Fluidki na nowy cykl ~~~~~~~~
DZIEŃ DOBRY:-)
Ach wiecie co już od dwóch dni mam czyste majteczki nie brudze jedynie co to śluz poleci:tak:no ale boje sie wizyty bo chodzi mi o to że może serduszko nie bić po tym jak plamiłam nie wiem nie powinnam tak myśleć ale ja się boję nie maiałam nigdy tak w ciąży co teraz się boje bo same wiecie jak było już tu na forum z fasoleczkami:-(
Na pewno wszystko będzie dobrze :-) Super, że plamienia ustały ;-)

A ja odebrałam wyniki i sa takie
prolaktyna 17.5 norma 1.2 do 25
testosteron 41.3 norma 20 do 80
DHEA SO4 223.10 norma 95.80 do 511.7
i martwi mnie ta prolaktyna bo od ostatniego badania wzrosła (miałam wtedy 4, 9 )
Na wynikach się nie znam ale skoro mieszczą się w normie to musi być ok :-)

dzis byłam u lekarza na monitoringu.. wyszlo ze pecherzyk jest na prawym jajniku i ma 9mm ciut mały no ale zobaczymy co z tego wyjdzie..
No rośnij malutki ;-)

kaprysiu... teraz masz doła i to rozumiem... i masz racje, ze człowiek tak ma ze czyje sie wyjatkowy i , że akurat jego nic nie spotka złego itp... ja tez tak mam... i kupę rozczarowań za sobą... ale mimo wszystko wierzę, że cuda się zdarzają.... trzeba w coś wierzyc i mieć nadzieję....
głowa do góry.. :*;-)
Dokładnie, nie poddajemy się ;-);-);-);-)

A ja jutro mam pierwsze podglądanko,
Trzymam kciuki;-)

mam czasem wrazenie że mowiac ciagle o tych samych sprawach i zadając ciagle podobne pytania gram komuś na nerwach ale może się mylę
Nawet tak nie myśl ;-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH BB-OWYCH MAMUŚ Z OKAZJI ICH DZISIEJSZEGO ŚWIĘTA !!!
Dołączam się do życzeń :-D:-D:-D:-D:-D

Moze potem jak nie macie nic przeciw wpadne sie pochwalic :-p
Oczywiście czekamy ;-);-)

Lolitko wszystkiego naj naj :-D:-D:-D

Nie było mnie troszkę bo dopadła mnie mała niedyspozycja(musiałam często do kibelka biegać:zawstydzona/y:) i wszystko było w miarę ale doszły do tego krótkie ale dosyć bolesne bóle brzucha, troszkę się wystraszyłam ale ciągle czułam ruchy małej i to mnie uspokajało. Na szczęście zwolniło się miejsce u mojej lekarz dostałam smectę i preparat z elektolotami. Dziś już jest trochę lepiej ale i tak więcej czasu odpoczywam no i dietka :-( W czwartek mam usg:-)
Buziaczki dla Wszytskich

reklama
Nie było mnie troszkę bo dopadła mnie mała niedyspozycja(musiałam często do kibelka biegać:zawstydzona/y:) i wszystko było w miarę ale doszły do tego krótkie ale dosyć bolesne bóle brzucha, troszkę się wystraszyłam ale ciągle czułam ruchy małej i to mnie uspokajało. Na szczęście zwolniło się miejsce u mojej lekarz dostałam smectę i preparat z elektolotami. Dziś już jest trochę lepiej ale i tak więcej czasu odpoczywam no i dietka :-( W czwartek mam usg:-)
Buziaczki dla Wszytskich
ojej biedna :sorry: dobrze ze dzis juz lepiej, wypoczywaj sobie :*

Do góry