reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Badaicka....ło Matko Święta!!!!!!!!!!!!!! dziękować Bogu że Wam nic się nie stało, a zwłaszcza Małej, ale na pewno się biedulka przestraszyła strasznie!!!
(tak troszkę podczytuję wcześniejsze posty, ale i tak nie dam rady wszystkich)

Dzień dobry wszystkim.
Wczoraj sprzątaliśmy auto ze szkła i wiecie co Paweł znalazł ten kamień!!! jednak wpadł do środka :szok: leżał pod fotelem pasażera pod Pauli nogami aż się popłakałam bo przeciez mogła dostać w głowę czy nawet oko :-:)-:)-(Taki nieduży ale ostry :baffled:
Wystraszona była bardzo,aż się cała trzęsła, wyciagnęłam ją z auta i pan policjant ja zagadywał i trochę poogladał czy jest ok.Wczoraj troche płakała jak ja wsadzaliśmy do auta :-( ale po chwili Paweł ją uspokoił i było już dobrze
.
Szybka juz jest,Paweł z szefem pojechał dziś po jakies części to po drodze wjechał do nasego znajomego mechanika i opowiedział mu co się stało a ten mówi,ze ma akurat taką szybke :-D i żeby nie było że od 1 klienta nic nie skasował to wzioł od niego 5 zł za nią :rofl::-D Szybke Pablo sam wstawi w końcu zna się na tym :-D

Kochana mam wolne przez tydzien bo mama Filipka wyjechała na szkolenie i Filipkiem przez 24h zajmuje sie jego babcia. Także mam wolny tydzień:-D
o to laba na całego u ciebie :tak::-D:-D
Witamsię poniedziałkowo.
Mam dzisiaj pechozol od rana.

Nauczyłaś się leniwcu mały???:-) A na co się M. obraził?? To Łoś jest....

Spoko, jak coś dzwoń po nas, my Cię obronimy:-D:-D
Buziaki.
Witaj zajaczku ale ci sie dzionek zaczął :tak::-):sorry2::sorry2:
no cos sie nauczyłam ale jak mi to wyszło to się w piatek okaze :tak::confused::baffled:

M sie obrazil i już w sumie nie wiem o co bo mi nie chciał powiedzieć ale wieczorem i tak mu nie przepuszcze bo jak takie testy wyszły to owulka tuż tuż albo już :-D:-D

ja myśle ze mi pomożecie w razie czego chyba mogę na was liczyc??:zawstydzona/y:

DZIEŃ DOBRY:-)
Ach wiecie co już od dwóch dni mam czyste majteczki nie brudze jedynie co to śluz poleci:tak:no ale boje sie wizyty

ooo to kciuki juz niedługo no i w sumie już teraz
oszczędzaj się Pati i zobzczysz że serduszko będzie biło jak dzwon:tak::-)

trzymaj kciuki trzymaj bede bardzo wdzięczna :tak::-)

Witaj Badaicka dobrze ze już autko załatane i mała napewno przez jakiś czas będzie sie bała co sie jej dziwić skoro taka sytuacja to sama bym sie bała

A ja odebrałam wyniki i sa takie
prolaktyna 17.5 norma 1.2 do 25
testosteron 41.3 norma 20 do 80
DHEA SO4 223.10 norma 95.80 do 511.7
i martwi mnie ta prolaktyna bo od ostatniego badania wzrosła (miałam wtedy 4, 9 )

Cześć Patrysiu:):) to dobrze ze plamienie się skończyło, ale uważaj na siebie, dobrze?? :):)

dbam o siebie:tak:szczerze bic nie robie jedyne to zjeść czy małemu a tak sprzątanie itp.to M robi no i moja siostra przyjeżdza w niedziele myślałam że szybciej ale musi byc bo ma kursy prawka co dopiero w niedziele ale pomoże mi dużo:tak:tylko te mdłości strasznie mnie męczą ale niech są:tak:

Dzień dobry wszystkim.
Wczoraj sprzątaliśmy auto ze szkła i wiecie co Paweł znalazł ten kamień!!! jednak wpadł do środka :szok: leżał pod fotelem pasażera pod Pauli nogami aż się popłakałam bo przeciez mogła dostać w głowę czy nawet oko :-:)-:)-(Taki nieduży ale ostry :baffled:
Wystraszona była bardzo,aż się cała trzęsła, wyciagnęłam ją z auta i pan policjant ja zagadywał i trochę poogladał czy jest ok.Wczoraj troche płakała jak ja wsadzaliśmy do auta :-( ale po chwili Paweł ją uspokoił i było już dobrze.
Szybka juz jest,Paweł z szefem pojechał dziś po jakies części to po drodze wjechał do nasego znajomego mechanika i opowiedział mu co się stało a ten mówi,ze ma akurat taką szybke :-D i żeby nie było że od 1 klienta nic nie skasował to wzioł od niego 5 zł za nią :rofl::-D Szybke Pablo sam wstawi w końcu zna się na tym :-D

oj kochana nie dziwie ci się że popłakałaś się ja bym tak samo zaaregowała:tak:biedna twoja Paulinka:-(no ale jedno szczęście szybka za 5 zł.no lepiej nie da się trafić:-D;-)

i martwi mnie ta prolaktyna bo od ostatniego badania wzrosła (miałam wtedy 4, 9 )

ale jak dobrze patrze to wyniki mieszczą się w normie tak to chyba dobrze :tak:ale jak piszesz że prolaktyna wzrosła i to troche dużo oby zeby już więcej nie wzrastała:sorry2:

Witaj Badaicka dobrze ze już autko załatane i mała napewno przez jakiś czas będzie sie bała co sie jej dziwić skoro taka sytuacja to sama bym sie bała

No też sie ciesze zwłaszcza tym ze tylko tak to sie skończyło
Co do wyników to ja sie na tym niestety nie znam ale widze,ze mieszczasie w nornie choc ten wzrost prolaktyny dosć spory

Ale mam nerwy.... dzisiaj mam mieć gości po południu. Mój chrzestny z rodziną. Zgadujemy się jakies pół roku już, bo M. często nie ma jak chcą przyjechać. Ostatnio jak dzwonili (po świętach) to powiedziałam że już pojechał i że jak przyjedzie to zadwonię do nich. i zadzwoniłam żeby przyjechali w weekend, a chrzestny do mnie że on w weekend pracuje i może w poniedziałek by przyjechali.... K* wa, nie mogłam odmówić, ale tak mi nie na rękę ta wizyta że mam nerwy od rana (M. też). mamy ostatnie dwa dni dla siebie a tu ta wizyta.... Szlag by to trafił. Pogoda super, mamy do pozałatwiania jescze parę spraw i jeszce to. A jutro dzień matki, nic nie kupione jeszce i trzeba będzie pojechać do jednej i drugiej. I Ostatni dzień do tyłu :(:( Tak jestem zła że mi się ryczeć chce. Na siebie k* też bo nie jestem asertywna!!!!!!!!!

reklama
i martwi mnie ta prolaktyna bo od ostatniego badania wzrosła (miałam wtedy 4, 9 )[/COLOR][/B]
Prolaktyna to hormon stresu.... moze to przez ta prace i egzamin????

Do góry