reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

dziewczyny zrobiłam test i znów tak samo jak przez poprzednie dni juz zgłupiałam pewnie mam cykl bezowulacyjny

reklama
czyli co że jeszcze nic straconego
kurczaczek dziewczyny sorka ze ja tak ciagle jedno i to samo ale ja sie zamieszałam w tym

czyli co że jeszcze nic straconego
kurczaczek dziewczyny sorka ze ja tak ciagle jedno i to samo ale ja sie zamieszałam w tym
nie przejmuj się i pisz o czym masz ochotę... więc według mnie mogły być 2 pęcherzyki ja mam naogół 2 lub 3 i czasem się tak zdarza że mogą pęknąć 2 dlatego poziom LH może być wciąż wysoki... a jeśli chodzi o cykl bezowulacyjny to raczej przy braniu clo jest bardzo rzadkie, ja wcześniej pisałam o cyklu bezowulacyjnym bez brania jakich kolwiek leków.

aha to mnie uspokoiłaś trochę a z resztą co ma byc to będzie a i tak w srode idę na usg dowcipne to moze sie dowiem czy już była czy dopiero będzie owulacja

mam czasem wrazenie że mowiac ciagle o tych samych sprawach i zadając ciagle podobne pytania gram komuś na nerwach ale może się mylę

Zaniepokojona każdy ma prawo pisać ile i co chce nawet 100 razy , dobrze że będziesz miała usg wtedy się dowiesz czy owulacja była... a teraz to pozostaje szaleć z Mężem!

oby głowa przestała boleć papa
Dziękuję, już nie boli:-D Mała drzemka i przeszło:tak:

Siema :-(

U mnie @, bol w skali od 1 do 10 - 1000. Zdycham i jestem wqrwiona:wściekła/y:
Współczuję Kochana, tulę. Już niedługo będzie po @ i znów zaczniecie robotę od początku, trzymam kciuki by wszystko poszło po Twojej myśli:tak:
Trzymam kciuki żeby się Wam wszystkim udało w tym cyklu:-)
Ja wzięłam się ostro za sprzątanie domu:-) już prawie wszystko lśni:-)
mam pytanie do Was, ostatnio miałam okres 30 kwietnia(spózniony prawie 2 tyg), potem 15 i 16 maja takie lekkie plamienie. powinnam dostać @ 20 maja, ale jeszcze nie przyszla. to plamienie to mogla byc @ i zaczał mi sie wtedy nowy cykl czy znowu moje hormony urzadzily sobie impreze??
I jeszcze nie testowałaś?? Jutro sikaj na testa albo jeszcze dziś!!:tak::-)
Wierzę, że wyjdą dwie piękne kreski:tak::-)
A te plamienia to mogło byc zagnieżdżenie zarodka:tak::-D

ja pierwszy raz teraz mialam monitorowany cykl pod kontem zajscia w ciaze..wszystko ksiazkowo OK..badanie nasienia meza- OK..moje krwi OK..wylapalismy moment pekniecia pecherzyka...wiec wszystko super..i ja teraz zyje w wiekszym stresie niz zazwyczaj..niby jutyro mam testowac..ale sie boje..@ powinnam dostac 27-28...Test zakupiony czeka
z tego co zaobserwowalam..to w sumnie jak pisalam - najwiecej nadziei daje to, ze ok 6 d po owulce bolal mnie lewy jajnik i podbrzusze jak na@..takie mrowienie..a tak..to lekko wieksze cycuchy ..czasem swedza..no i wieczorami boli mnie krzyz..Juz chcialabym wiedziec co i jak ze mna!:sorry:czy w ta czy od nowa...:rofl2:
Kochana nie testuj wcześniej. Lepiej zatestowac w dniu spodziewanej @ lub nawet po terminie:tak: Test bedzie wtedy wiarygodny (w miarę) ;-):-)

reklama
Dzień dobry:-)
Widzę, żę mało stron do czytania - macie jakieś złe dni dziewczyny;-)
andzia -witaj nocka! nicnie zrozumialam, ale to chyba normalne, hehe?
ok dziewczyny-ja uciekam bo moj maz wlaczyl wlasnie bajke-ratatuj czy cos takiego i bedziemy grzecznie przed snem ogladac:-)
milej nocki!!!!
Kropeczko - bo to są jakieś wymysły oświatowe:tak:
Ratatuj - fajny - taki na odprężenie;-)
ano ano za 4 dni a stracha z dnia na dzień mam większego chyba z ucieknę z tamtąd w piątek a pisalam wam ze o 12 sie bronie w samo południe jak w westernie
Bernardko - dobrze będzie - kciuki w pogotowiu:tak:
Ja znowu tylko na chwilkę. Mam na głowie pranie, prasowanie i pakowanie.:wściekła/y:
Turcja tuż tuż:-)
czesc laski;-)
ja juz po kawce, zabieram się dziś porządnie za poprawianie mojej pracy ;-)
czuje już w podbrzuszu , że @ się zbliża wielkimi krokami..:dry:
buziaki
Marzenixx - i jak praca - poprawiona;-)
Witamsię poniedziałkowo.
Mam dzisiaj pechozol od rana.
no miałaś pecha:szok::szok::szok:
no.... a ja mam dzisiaj taki nastrój :-)
Widzieliście to??
YouTube - Motylek
:-):-):-):-D:-D:-D:-):-):-)

a lenia mam dzis takiego,ze szok jeszcze w pizamie siedze a miałam isc na zakupy :rofl2::rofl: a skubane krasnoludki znowu strajkuja i gary nie pomyte,obiad nie zrobiony i pranie nie powieszone :baffled:;-)
w piżamie - a ja cholera w pracy od samego rana:szok::szok::szok::szok::szok:
to jak wydaje wam sie dziewczyny że dobre mam te wyniki??
Bernardko - jak dla mnie dobre - pewnie, że chciałybyśmy mieć zawsze lepsze ale moim zdaniem nie jest źle;-)
to tak jak ja dzisiaj.......... właśnie zadzwoniła do mnie przyjaciół..... ze jest w Ciąży..... Nie planowali z Męzem (on nic nie wie jeszcze). Mają synka już, a z drugim mięli poczekać.... a tu się zdarzyło...Ja się ciesze jej szczęściem, pogratulowałam jej ale jest mi zajebiście smutno:-:)-(Tak bardzo jej zazdroszczę...
Zajączku - znam ten ból - moja przyjaciółka właśnie dziś urodziła - synek zdrowiutki, mają już jednego chłopca 4 latka i ten był nieplanowany:sorry2:
:-):-):-)
no ja juz dzisiaj mam spokoj w pracy :sorry2: M. dzisiaj tez jakoś przedzie tylko szyjka go bolala a z najprostrzego testu wyszlo ze brak boleriozy! podejzenia teraz padly na jaks chorobe reumatologiczna bo ma sporo podwyzszone CRP!:dry: i dzieki za przytulaski! ;-)
to dobrze, że to nie jest bolerioza:tak:
Eve - ale te Twoje lęki - dobrze, że juz przeszły ale na dłuższą metę (fasolkową) z lekami musisz uważać:tak:
tez to slyszalam, ale znam tez inna wersje.. dobry marynarz morze czerwone takze przepłynie..
dzis byłam u lekarza na monitoringu.. wyszlo ze pecherzyk jest na prawym jajniku i ma 9mm ciut mały no ale zobaczymy co z tego wyjdzie..

Nektarynko - dobre z tym marynarzem:-D:-D:-D
a pęcherzyk może jeszcze urosnąć i wtedy będzie dłuższy cykl:tak:
Siema :-(
U mnie @, bol w skali od 1 do 10 - 1000. Zdycham i jestem wqrwiona:wściekła/y:

No wlasnie na @ !!! Powiem Wam, ze ja na serio jestem stara i glupia. Nic Wam nie chcialam mowic ale w tym cyklu sie mega nakrecilam. To jest cykl po HSG i czesto kobitki po nim fasolkuja, bo czasem w trakcie badania uda sie pozbyc mniejszych zrostow... Do tego mialam wszytskie objawy z potrojona moca. Cycki mega bol sutkow, od cholery bialego sluzu, non-stop bolacy brzuch itp. I co? Goowno z tego wyszlo. @ przyszla. Juz drugi cykl mam 23 dniowy i cholera wie o co chodzi. A w ogole to jak mozna byc tak glupim jak ja? Czemu bedac realistka ciagle sie nakrecam, ze moze sie udac? Przeciez wiem, ze bez IVF sie nie uda!!! To jest chore, ze czlowiek jest taka glupia istota, ktora jest przekonana o swojej wyjatkowosci i sama siebie oszukuje, ze nic zlego jej spotkac nie moze!!! Mam juz tego dosc, nie chce miec nadziei, bo to bez sensu. Nic mi to nie da poza rozczarowaniem. Przeciez nie jestem glupia i wiem, ze cuda sie nie zdarzaja... Po cholere mam nadzieje???
Do dooopy z tym wszystkim. Przysiegam, ze juz nie dam sobie nic wmowic. Moj organizm juz mnie nie oszuka! Od dzis nadziei mowie NIE !!!
Boze ale mam dola :wściekła/y:
Kaprysiu - ja nic nie powiem tylko przytulam mocno:-:)-:)-(
Witam poniedziałkowo!:-)
A ja jutro mam pierwsze podglądanko, zobaczymy czy pęcherzyki urosły, mam nadzieję że będą już spore... jajniki napieprzają... martwi mnie tylko jedno od soboty czyli od 8dc mam śluz płodny, a to o wiele za wcześnie... kurde chyba nic mi się nie poprzestawiało?!
Pozdrawiam was wszystkie!!!!!:-)
rzeczywiście wcześnie ten śluz płodny by się pojawił:sorry2:
co do śluzu to ja mam niby te testy pozytywne a żadnego śluzu nie zaobsermowałam u siebie czy to możliwe ze owulka będzie a śluzu płodnego nie będzie???
Może tak być, że śluzu nie ma choć lepiej by było jakby był - bo pomaga plemnikom w przemieszczaniu się do jajeczka:tak:
mam pytanie do Was, ostatnio miałam okres 30 kwietnia(spózniony prawie 2 tyg), potem 15 i 16 maja takie lekkie plamienie. powinnam dostać @ 20 maja, ale jeszcze nie przyszla. to plamienie to mogla byc @ i zaczał mi sie wtedy nowy cykl czy znowu moje hormony urzadzily sobie impreze??
Domelko - jak plamienie a nie krwawienie to to nie była @ - może jednak zatestuj niedługo:tak:

Do góry