reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zdjęłam wczorajsze 3 pralki, teraz to trzeba poukładac i posegregować, i kurcze troche poprasować. znikam moje panie. P zaraz wróci więc i za jakis obiad trza sie zabrac, a jak wróci, to ja juz sie do kompa nie dostane. Tak więc wpadne za jakieś 2 dni. Nie piszcie dużo piękna pogoda, tyłeczki opalać...

reklama
madziula ty wiesz że na punkcie prasowania to ja mam małe zboczenie wszystko spodnie bluzki kalesony skarpwtki majtki sznurówki:-D:rofl2:
ale moja przyzła niedoszła teściowa mama piotrka się znaczy powiedziała że jak żyje tyle lat to jeszcze nie widziała żeby ktoś miał taki błysk w szafkach i szufladach z ubraniami i bielizną jak ja:tak::tak::-D:-Da co pochwale się:zawstydzona/y:

łe tam, u mnie to pewnie nie blyszczy ,bo ciuchy lubią sie potargać ,ale poukładane jest ,co ja poradzę ,że m jak wyciąga koszulkę z dna półki nie przejmuje sie ,że te z wierzchu spadną:laugh2:ale pewnie chwal sie:-D

Pamiętacie jak wczoraj pisałam wam o grach, które robię do pracy?
To dziś strzeliłam kilka fotek! :-)
myszunia to gdzie Ty przcujesz, bo mi się wydawało że prowadzisz lektorat ze studentami:eek::eek::eek:oni grają w takie gry?????????
ale poza tym to masz super pomysł z tymi grami:tak::tak::tak::tak:
Coś wam powiem :zawstydzona/y:
Tylko się ze mnie nie śmiejcie :zawstydzona/y:
Włożyłam pranie do pralki i zadowolona siedzę na BB, czekam aż mi się wypierze, tylko że jej nie włączyłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
No gdzie ja mam głowę :sorry::eek::eek::eek:
nałóg wzywa i nie ma czasu na takie przyziemne sprawy jak włączenie pralki:-D:-D:-D:-D:-D
myszunia mam drukarę i bardzzo poproszę:tak::tak:
karty to nie ja:no::rofl2::rofl2:
tekst mojej julki sprzed chwili:
-mama czy monotonia zabija związek???
- ja:szok::szok::szok:julka a ty gdzie to usłyszałaś???
-jula chyba w tv ale nie o tym no odpowiedz????
-ja noooooo zabija.....
-julka taka rutyna to nic dobrego????
-ja:-D:-D:szok::-D:-Dno nieeeeee
-julka to mamuś kup mieszkanie 3 pokojowe żebym nie musiała mieszkać z adamem albo wypuść mnie na jakieś wczasy bo mój związek z adamem mnie dobija
no wyje:-D:-D:-D:-D
skąd Julka bierze te teksty????????????? rozbraja mnie normalnie:-D:-D:-D:-D
madziula ty wiesz że na punkcie prasowania to ja mam małe zboczenie wszystko spodnie bluzki kalesony skarpwtki majtki sznurówki:-D:rofl2:
ale moja przyzła niedoszła teściowa mama piotrka się znaczy powiedziała że jak żyje tyle lat to jeszcze nie widziała żeby ktoś miał taki błysk w szafkach i szufladach z ubraniami i bielizną jak ja:tak::tak::-D:-Da co pochwale się:zawstydzona/y:
komplement od przyszłej niedoszłej teściowej to jest coś:tak::tak::tak:chwal się chwal a pewnie:tak::tak::tak:

a myślisz że moi to inaczej wyjmują adam to jeszcze lubi upchnąć nogą jak mu się nie mieści:eek::eek::eek::eek:
3d043.gif
bo to mamusi karateka więc gdzieś te wykopy musi ćwiczyć:-D:-D:-D

reklama
Do góry