reklama
Joanna73
uzależniona od BB
myszunia no coś ty???pochwal się
joanna ale fajnie akumulatory widzę naładowanewychodzicie na prostą i powiem ci że od jakiegoś czasu twoje posty są bardzo optymistyczne
mój adam od ponad tygodnia odrabia lekcje z piotrkiem i powiem wam że idzie jemu to lepiej niż mi bo ja się denerwuje krzycze odpuszczam a piotrek nie i wczoraj siedzieli 3 godziny i adam nie wył a mi by płakał marudził skomlił![]()
nie wiem Malinka czy to akurat wychodzenie na prostą myslimy o kredycie

A wogole to witam dzis mąz idzie na noc mam nadzieję wieczorem nadrobic zaleglosci na razie ide bo zupke musze doprawic

madziulanatasza
Fanka BB :)
ooooo AGA &EMILI,MOJA SZKOŁA ,W PEŁNI POPIERAM ,BO JA TEZ TAK MAMJa prasuje tylko Emily ciuszki i to tylko te wyjsciowe
Reszty mi sie nie chce
Zreszta jak nie widac ze pogniecione to po co prasowaci samej sobie robote robic:-)

tO PRAWIE JAK MÓJ M ,ON ZARAZ SŁUCHAWKI NA USZY ZAKŁADA,ALE OCZYWIŚCIE SIĘ NIE BOI I Z BURZĄ NIE MA TO NIC WSPÓNEGOa ja jak tylko zaczyna grzmieć to głowa pod kołdre i szybko zasypiam bo tak się boje![]()

madziulanatasza
lece jajka sadzone smażyc ,ale was wczoraj na wspominki zebrało ,ja wspominam nkotb,
[video=youtube;x9YHg07NLLc]http://www.youtube.com/watch?v=x9YHg07NLLc[/video] i inne z tych szalonych radosnych czasów ,anitke lipnicką też i coco jamboi inne ,aż sie łezka w oku kręci
[video=youtube;x9YHg07NLLc]http://www.youtube.com/watch?v=x9YHg07NLLc[/video] i inne z tych szalonych radosnych czasów ,anitke lipnicką też i coco jamboi inne ,aż sie łezka w oku kręci

Mama Helenki
i Aniki :D
Witam,
przyznaje sie od razu, nic nie czytałam
Ja dzisaj zdycham
dobrze, że od wieczora ma byc ochłodzenie, ale chyba tylko ja się z tego ciesze
Anabuba dzisaj bez netu ale przesyła wam życzenia
cytuję:
Przyjmij życzenia Matko kochana,
od drugiej matki z samego rana( wcześniej nie dałam rady
),
Niech cały dzien będzie szczęśliwy
i żeby kazdy dla Ciebie był życzliwy.
Duzo zdrowia, pomyslności, a wieczorem miłości...
A ja sie przyłaczam
przyznaje sie od razu, nic nie czytałam

Ja dzisaj zdycham

Anabuba dzisaj bez netu ale przesyła wam życzenia

Przyjmij życzenia Matko kochana,
od drugiej matki z samego rana( wcześniej nie dałam rady

Niech cały dzien będzie szczęśliwy
i żeby kazdy dla Ciebie był życzliwy.
Duzo zdrowia, pomyslności, a wieczorem miłości...

A ja sie przyłaczam

agunia-ln
wszystkie gdzieś lecą

i o tej durnej porze jestem tu sama

ja chcę już do domu

nic nierobienie męczy bardziej niz fizyczna praca

a mogłabym ten czas jakoś lepiej spożytkować zwłaszcza, że i tak siedzę tu za darmo, bo mi nie chcą zapłacić

bo podobno nie majaąkasy, ja chrzanię taki staż w czynie społecznym

ja chcę już do domu

Mama Helenki
i Aniki :D
agunia, teraz wszyscy tylko skamla, że kasy nie maja, a ak naprawd to tylko chcą wszystkich wykozystac, żeby skosić jak najwiecej 

reklama
agunia-ln
mi powinna zapłacić fundacja, oni z kolei maja na to dostać z urzędu pracy a urząd z unii więc długa droga do mojego kontaagunia, teraz wszyscy tylko skamla, że kasy nie maja, a ak naprawd to tylko chcą wszystkich wykozystac, żeby skosić jak najwiecej![]()

Podziel się: