reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
myszunia no coś ty???pochwal się:tak::tak::tak:
joanna ale fajnie akumulatory widzę naładowane:tak::tak::tak:wychodzicie na prostą i powiem ci że od jakiegoś czasu twoje posty są bardzo optymistyczne:tak::tak::tak::tak:
mój adam od ponad tygodnia odrabia lekcje z piotrkiem i powiem wam że idzie jemu to lepiej niż mi bo ja się denerwuje krzycze odpuszczam a piotrek nie i wczoraj siedzieli 3 godziny i adam nie wył a mi by płakał marudził skomlił:szok:

nie wiem Malinka czy to akurat wychodzenie na prostą myslimy o kredycie :tak: ale juz ma dosc noszenia wszystkiego w rekach a najgorsze to to ze trzeba duze zakupy robic i pare razy trzeba obrocic a jak bedzie samochod to bardzo mi ułatwi życie :tak: tylko jest dylemat bo albo fiat punto albo opel wektra :baffled: myslimy caly czas rozwazamy za i przeciw przeliczamy zeby sienie zakopac za bardzo :tak:

A wogole to witam dzis mąz idzie na noc mam nadzieję wieczorem nadrobic zaleglosci na razie ide bo zupke musze doprawic :tak:;-):-)

dziewczyny jak ja sie tu nudzę:eek::eek::eek::eek:nie mam nic do roboty, byłam juz na plotkach u koleżanki, potem w realu na zakupach z nią, zjadłam kanapki teraz piję kawę i buszuję po allegro:baffled::baffled::baffled::baffled:" buszuję" czytaj oglądam bo na zakupy brak casch'u:baffled::baffled::baffled::baffled:

Ja prasuje tylko Emily ciuszki i to tylko te wyjsciowe:tak::tak:
Reszty mi sie nie chce:no::no:
Zreszta jak nie widac ze pogniecione to po co prasowac:-D:-D:-D i samej sobie robote robic:-)
ooooo AGA &EMILI,MOJA SZKOŁA ,W PEŁNI POPIERAM ,BO JA TEZ TAK MAM:-D

a ja jak tylko zaczyna grzmieć to głowa pod kołdre i szybko zasypiam bo tak się boje:tak:
tO PRAWIE JAK MÓJ M ,ON ZARAZ SŁUCHAWKI NA USZY ZAKŁADA,ALE OCZYWIŚCIE SIĘ NIE BOI I Z BURZĄ NIE MA TO NIC WSPÓNEGO:-DA JA LUBIĘ popatrzeć na potęgę przyrody mnie to fascynuje ,choć respekt nie powiem ,odczuwam

lece jajka sadzone smażyc ,ale was wczoraj na wspominki zebrało ,ja wspominam nkotb,
[video=youtube;x9YHg07NLLc]http://www.youtube.com/watch?v=x9YHg07NLLc[/video] i inne z tych szalonych radosnych czasów ,anitke lipnicką też i coco jamboi inne ,aż sie łezka w oku kręci:tak:

Witam,

przyznaje sie od razu, nic nie czytałam :zawstydzona/y:

Ja dzisaj zdycham :baffled: dobrze, że od wieczora ma byc ochłodzenie, ale chyba tylko ja się z tego ciesze:sorry:

Anabuba dzisaj bez netu ale przesyła wam życzenia :tak: cytuję:

Przyjmij życzenia Matko kochana,
od drugiej matki z samego rana( wcześniej nie dałam rady :-p),
Niech cały dzien będzie szczęśliwy
i żeby kazdy dla Ciebie był życzliwy.
Duzo zdrowia, pomyslności, a wieczorem miłości... :tak:

A ja sie przyłaczam:tak:

wszystkie gdzieś lecą:baffled::baffled::baffled::baffled:i o tej durnej porze jestem tu sama:eek::eek::eek:
ja chcę już do domu:angry::angry::angry:nic nierobienie męczy bardziej niz fizyczna praca:crazy::crazy::crazy: a mogłabym ten czas jakoś lepiej spożytkować zwłaszcza, że i tak siedzę tu za darmo, bo mi nie chcą zapłacić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bo podobno nie majaąkasy, ja chrzanię taki staż w czynie społecznym:no::wściekła/y::no:

Mama Helenki nie tylko Ty lubisz jak jest nieco chłodniej, ja również, może to dziwne ale nie lubię palącego słońca i 30 stC na termometrze w cieniu:eek::eek::eek::eek:

agunia, teraz wszyscy tylko skamla, że kasy nie maja, a ak naprawd to tylko chcą wszystkich wykozystac, żeby skosić jak najwiecej :confused2:

reklama
Do góry