reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Przyszłam pochwalić się.

Otóż wczoraj złożyłam papierzyska do p racy w supermarkecie, dzisiaj już mam papiery i skierowanie na badania.
Narazie będzie trzeba popłynąć z kasą na sanepidowskie badania i zap. o niekaralności ale później zwrócą i jak M wróci do pracy to możemy wyskoczyc chociaż na wekend nad morze.
A no właśnie, M dalej na zwolnieniu lekarskim. Jeszcze coś tam nie tak ze stopą. Dlatego też nie mozemy nigdzie jechac jak jest na zwolnieniu, bo ZUS może się przyczepic. ale wróci do pracy, ja będe miała już miesiąc pracy i urlop mały będe mogła wziąśc i pocieszymy się małym szaleństwem nadmorskim.

reklama
Dziewczyny Kochane

Dziekuje za pamiec i za zyczenia urodzinowe. Jestescie przeslodkie.:-)

Kilka kolejek dla wszystkich barman :-):-)

Dobrze widzę, masz urodzinki?, to i ode mnie wszystkiego najlepszego:-D
kwiatek dla Ciebie
8c49e65fd2b3cf79e74f999292383b1e_7104.jpg
.

A poza tym mam problemy z zarejestrowaniem się do lekarza i nie mam przez to Duphastonu. Teraz muszę po znajomych rozpakowanych ciężarówkach popytać się coby nie miały coś na stanie odsprzedać. Pół roku ma byc leczenia, żeby miec tam inne bezpłatne badania a tu dupa blada, leczenie może byc przerwane przez tych pieprz. komuchów. Po durną receptę musze miec zarejestrowaną wizytę:wściekła/y:

Przyszłam pochwalić się.

Otóż wczoraj złożyłam papierzyska do p racy w supermarkecie, dzisiaj już mam papiery i skierowanie na badania.
A no właśnie, M dalej na zwolnieniu lekarskim. Jeszcze coś tam nie tak ze stopą.
cześć Niunia, No to trzymam kciuki za pracę i za badania oczywiście. Fajnie że nie uciekłaś:-)
Strasznie długo M. ma problemy z tą stopą...:-:)eek:

A mnie zaczyna brzuch pobolewać...na @:baffled:

Cześć dziewczynki
Dawno mnie nie było, troszkę was podczytuje, kto mi powie która zostanie mamusią ???????????No i wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla mamuś obecnych i tych przyszlych takze:tak:

U mnie nic się nie zmieniło, nie jestem w ciąży:zawstydzona/y::-(ach...oprocz tego ze 3 msc.nie mam @ takze nie kolorowo...a pozatym to zaczął się czas ogrodów i kwiatów-a ja je koffffam!!!!tak najmocniej na caly świat!:-D i latam na targ po nowe okazy:-D

pozdrawiam was wszystkie bardzo mocno , ściaskam i życze fasoleczek!
Ja byłam po big milki i kg truskawek i jak M wróci z pracy to sobie zrobimy na M jak milośc koktajl:-D:-)

ach ja też uwielbiam big milki, truskawki i M -jak miłośc:-D:tak:

bablyss :-D:-D słonko jak dawno cię nie było!!!!!!!!!!! aż się steskniłam:-D
gdzie ty sie podziewałas!!:-D nawet z lilu ostatnio gadalyśmy ze ciekawe co tam u ciebie!!

marzenka kurka wodna szukam wlasnie opcji na priva do ciebie i nie moge znalezc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co do licha !!:-D:eek:

Kochane moje, u mnie po staremu, szkole się ciągle, latam na kursy różne
No nie moge jakos zajsc, ale powiem wam jedno....wszystko sobie przetłumaczyłam , jestem bardzo spokojna
Napewno pamiętacie dziewczynki, jak wam pisalam o moich rozterkach z pracą i moim zwolnieniu....Pamiętacie??? Nawet nie wiecie jaka jestem zadowolona ze to zrobilam, jestem spokojniejsza, zdrowsza, nie jestem znerwicowana.....bardzo sięcieszę z tej decyzji.Mowie z perspektywy czasu.

Dziewczynki bardzo trzymam za was kciuki, życzę wam jak najlepiej i jak najszybciej ciąży!!!!! żeby wasze marzenie się szybko spelnilo-bo to czekanie wykańcza....tylko się czeka i czeka....

Pozadrawiam was bardzo Marzenixx, Lilu, Kinguś, Niunia, Tikanis- WSZYSTKIE, WSZYSTKIE-TE CO NIE WYMIENILAM TAKZE!!!!!! BUZIACZKI

Ostatnia edycja:
cześć Niunia, No to trzymam kciuki za pracę i za badania oczywiście. Fajnie że nie uciekłaś:-)

Nie uciekam ino, ogród, a przede wszystkim słoneczko. Wczoraj M już mnie smarował, coby skóra od mega opalenizny nie bolała:-D.
A teraz co za tym idzie w związku z pracą, zawieszamy staranka bo nie chciała bym świeżo zaciażac.

Co ta ciota @ czerwona ma, ze tak tych bab się przyczepiła? Oszaleć można.

Co do M, no niestety, dopiero po trzech miesiącach kości się pozrastały ale jeszcze coś nie tak z chrząstkami i tkankami miękkimi (mięśnie itp....) Jakby nie patrzeć to troche to namieszało nam w tym roku w życiu. toż to 1/4 spędził w domu a co dalej będzie to nie wiem.

Właśnie napatoczyły się chmurzyska a na termometrze od północnej strony 32 stopnie. Parówa na maxa!

Ach Zajączku.. mnie tez pobolewa na @ ale tak wieczorkiem i nad ranem, w ciągu dnia to raczej nie. Niech już przyłazi ta wredota bo chcę już fikac i czekac na nastepne testowanko:-D

Cześć dziewczynki
Dawno mnie nie było, troszkę was podczytuje, kto mi powie która zostanie mamusią ???????????No i wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla mamuś obecnych i tych przyszlych takze:tak:

U mnie nic się nie zmieniło, nie jestem w ciąży:zawstydzona/y::-(ach...oprocz tego ze 3 msc.nie mam @ takze nie kolorowo...a pozatym to zaczął się czas ogrodów i kwiatów-a ja je koffffam!!!!tak najmocniej na caly świat!:-D i latam na targ po nowe okazy:-D

pozdrawiam was wszystkie bardzo mocno , ściaskam i życze fasoleczek!

ach ja też uwielbiam big milki, truskawki i M -jak miłośc:-D:tak:

No to mamy cos współnego, truskawki, lody i serial:-D
Babcia M, która mieszka za ścianą też ma fioła na punkcie kwiatów:tak: Tez kupuje nowe okazy a teraz na dzialce szaleje:-D

No to mamy cos współnego, truskawki, lody i serial:-D
Babcia M, która mieszka za ścianą też ma fioła na punkcie kwiatów:tak: Tez kupuje nowe okazy a teraz na dzialce szaleje:-D
Ach jak ja je kocham! dogadałabym się z babunią:-D:tak:Agniesiak mamy jeszcze wspólny ten sam cel!-ciąża

Eve a ty księzniczko jak się obroniłas??? staranka są?

reklama
Ach jak ja je kocham! dogadałabym się z babunią:-D:tak:Agniesiak mamy jeszcze wspólny ten sam cel!-ciąża

Eve a ty księzniczko jak się obroniłas??? staranka są?

No oczywiście:tak:
Ja powinnam testowac za jakieś 3 dni ale lipa z temperaturą więc nic z tego nie będzie w tym cyklu. Czekam na @ i od nowa brykanie. Kupie tez na allegro testy owulacyjne.
A Ty kochana kiedy testujesz?

Do góry